Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfernoMu | Season 6 ep3 | Exp: x100 | Drop: 40 | START 24.04.2015 |

arek1508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam, coraz więcej nas! Swietnie się gra, miła atmosfera, jak sporo online.
Najłatwiej bije się pierwsze 20rr, potem juz hard, więc mimo świeżego startu można dogonić topke, bo na początku łatwo się expi. Pierwszy raz spotkałem się z takimi ustawieniami, że im większy rr, tym trudniej. Gorąco polecam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Status oonline jest delikatnie przeklamany ;) kilka osob stoi na tym samym lvl od kilku dni przyklad nick Ansejen 250lvl , od soboty ma taki sam 

Tutaj jest Online Trade, za czas spędzony w grze dostajesz crd. Ja obecnie gram na 5 ACC :)

Opublikowano

podobnie nicki sexy bomber 3sem , od soboty po 150lvl , ta sama osoba widać. Czyli wychodzi na to że nie ma 150 online a około 60 skoro każdy 2-3 a nawet 5 postaci odpalone

Opublikowano

podobnie nicki sexy bomber 3sem , od soboty po 150lvl , ta sama osoba widać. Czyli wychodzi na to że nie ma 150 online a około 60 skoro każdy 2-3 a nawet 5 postaci odpalone

Nikt nie powiedział , że jest real 150 :) 

A ty wypad na apo , a nie hejty tu robisz.

Tam twoje miejsce Clefus <3

Opublikowano

Mirku idź grać sam ze sobą na Apo. Na serwerze jest sporo osób i na każdych mapach każdy jest gdzies rozstawiony, więc widać, że serwer żyje i tętni życiem.
O Apo tego nie można powiedzieć 50-60online, a realnie gra tam 15-20osób. Powodzenia, a ja ze swojej strony zapraszam na InfernoMU.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spriker - ile razy mam Ci tłumaczyć ze z tej Strony ProBSB :) zagrałem - rozrywka szybka Dynamiczna, oczywiście serwer ma wiele plusów, realna liczba online 60-70

Opublikowano

Nie był, nie grał, a się wypowiada. Zazdrość zżera, że na Apo tyle nie ma, że grasz sam ze sobą.
Proszę nie zaśmiecać publikacji swoimi zbędnymi postami. Zagraj, zobacz, oceń.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przecież Ci napisałem że grałem, czytanie ze zrozumieniem się kłania :) i nie mówię tez bezpodstawnie ze serwer jest zły. Wręcz przeciwnie jest bardzo przyzwoity, tylko licznik online przeklamuje :)

Opublikowano

Przecież Ci napisałem że grałem, czytanie ze zrozumieniem się kłania :) i nie mówię tez bezpodstawnie ze serwer jest zły. Wręcz przeciwnie jest bardzo przyzwoity, tylko licznik online przeklamuje :)

Przekłamany to jesteś ty i twoje apo

Opublikowano

A Ty jak zwykle swoje ;) widzę , że nie potrafisz przyjąć prawdy do siebie. Osoby które nie grały dzień czy dwa dalej były czytane przez gs jako online ;) a wiem o tym bo są to moi znajomi i byli offline , więc pisze bo sprawdziłem. Masz chyba kompleks na punkcie apo ^^ 

Opublikowano

@mmirekk

dokladnie...

i tutaj i na realmu licznik ostro "przekrecony"

tutaj jest srednio 50 online a na realmu 120-150...

wystarczy wejsc w liste online na www i wbic do gry i pisac na whisper... ( najlepiej od najdluzej connected zaczac ) i wtedy widzisz ze wdlg licznika niby jest a faktycznie go nie ma....

Opublikowano

gs or gs_cs

po drugie gracz:

165. Kasjer 10:12 28-04 PL.png 116 0 DW

grajac dw na 116lvl bez resow raczej nie bedzie expil na tajnych mapach... wdlg licznika jest online a faktycznie juz dawno usunal folder z gra :s

Opublikowano

Przecież mówiłem że moje informacje nie są wyssane z palca ;) ale po co słuchać jak można sie zbulwersować , gra tu wiele mniej ludzi i albo administracja celowo kłamie albo gracze online są dodawani do listy players online losowo , bądź znikają dopiero kilka godzin po wylogowaniu z listy

Opublikowano

Nie koniecznie jest tak jak mówicie, nie działa prywat message jak ktoś jest na arena/vulcanus/cw/loren itp a online jest bardzo dużo, wystarczy wejść do gry i przelecieć się po arenie itp

Opublikowano

Z tego co zaobserwowałem to licznik może wskazywać osoby (postacie), które logowały się w przeciągu ostatnich 12 godzin.

Myślę, że liczba regularnie grających osób wynosi właśnie jakieś 70 osób (jak zauważył mmirekk).

Pozdrawiam i życzę wytrwałości w zdobywaniu resów ;)

Opublikowano

I tak też właśnie jest jak mówisz, status online utrzymuje się jeszcze kilka godzin po wyłączniu gry. Nie mniej jednak 70 online to i tak sporo jak na tak niszowa grę. Życzę wam oczywiście jak najdłuższej rozgrywki, aczkolwiek są to ustawienia na dobrą miesięczna zabawę, za szybko ludzie wbija maxy. Nie na darmo ktoś wymyślił reset na 400 lvl :)

Opublikowano

I tak też właśnie jest jak mówisz, status online utrzymuje się jeszcze kilka godzin po wyłączniu gry. Nie mniej jednak 70 online to i tak sporo jak na tak niszowa grę. Życzę wam oczywiście jak najdłuższej rozgrywki, aczkolwiek są to ustawienia na dobrą miesięczna zabawę, za szybko ludzie wbija maxy. Nie na darmo ktoś wymyślił reset na 400 lvl :)

tu nie ma maxów, widać jak grałeś

Opublikowano

nie ma maxów ale jest 100 resów , i co dalej? nie napisalem o max statach tylko o wbiciu maksymalnej ilosci resow

Hejtuj :D przynajmniej temat na góre wrzucasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...