Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfernoMu | Season 6 ep3 | Exp: x100 | Drop: 40 | START 24.04.2015 |

arek1508

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nom , zacne ustawienia a najbardziej przyciąga brak itemków z ws :)

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Jak dla mnie kicha jedynym + servera jest to że każdy może zdobyc credyty. Server stoi 1 dzien, exp niby x 100 a ludzie juz 10+ rr(top 18) nie tego sie spodziewalem. Spoty na arenie jak i na innych lokacjach slupkowe.

Opublikowano

Jak dla mnie kicha jedynym + servera jest to że każdy może zdobyc credyty. Server stoi 1 dzien, exp niby x 100 a ludzie juz 10+ rr(top 18) nie tego sie spodziewalem. Spoty na arenie jak i na innych lokacjach slupkowe.

Trochę racji w tym jest, lecz powiem Ci , że pobawić się można  :) 

Opublikowano

Zauważ, że pierwsze 10rr wbijasz na 280 i 300lvl. Ten serwer nie jest po to byś się męczył.... albo narzekał jakie to P2W.

Porównując mase innych serwerów do tego. Śmiem stwierdzić, że lepiej wbić tutaj maxy w tydzień i latać na CS. Niż grać na jakiś "miesięcznych" serwerach, gdzie połowa systemów nie działa.

Zapraszam wszystkich do gry! I polecam expić w party bo naprawdę się opłaca.

Opublikowano

Serwer całkiem przyzwoity , dużo graczy online na pewno jest sporym plusem. Nie mniej jednak nie wiem czy nie za szybko będą wbite max resy. Pozostanie tylko cs raz w tygodniu. Ktoś przekombinował z tym systemem res

Opublikowano

Zobacz czy masz odpalone takie procesy pntEx.exe , conhost.exe , VistaDrive.exe , cmd.exe , sidebar.exe , DrvSpace.exe! Jeżeli tak wyłącz je.

Druga sprawa... jeżeli posiadasz włączony folder gdzie znajduje się nazwa hack, speed hack etc. automatycznie wyłącza Clienta.
Trzecia sprawa... posiadasz Updater w Cliencie, weź go odpal.

Opublikowano

Robilem update .procesów żadnych takich nie mam . Najciekawsze jest to ,że gdy nie jestem polączony z internetem to gra odpala sie normalnie tylko nie pokazuje serwera. Natomiast gdy odpalam jak połącze się z internetem to laduje kreske do końca i wywala gre .

Opublikowano

Robilem update .procesów żadnych takich nie mam . Najciekawsze jest to ,że gdy nie jestem polączony z internetem to gra odpala sie normalnie tylko nie pokazuje serwera. Natomiast gdy odpalam jak połącze się z internetem to laduje kreske do końca i wywala gre .

Z jakiego antywirusa korzystasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...