Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoMU | Season 6 ep3 | Exp: x100 | Drop: 25 |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już Ci podpowiem spriker, ponieważ to Admin serwera, Pan Clever :)

haahahahhahahahaahhahahaahhahahahahahahahahahhahhahahahaahahahahahhahahahaaahhahahaahhahahahahahhah

Opublikowano

Puknij się w głowę oszołomie, gram tu 4 edycję i zdaje sobie z tego sprawę ze poprzednie nie były doskonale. Ataki ddos zostały zazegnane, najwięcej do powiedzenia mają widzę osoby które zostały zbanowane, po co się udzielacie w temacie?

Chcesz porozmawiać wejdź na ts to zobaczysz jaki mam nick :) ale nie jestem powiązany ani z administratorem ani z gmami

Opublikowano

Puknij się w głowę oszołomie, gram tu 4 edycję i zdaje sobie z tego sprawę ze poprzednie nie były doskonale. Ataki ddos zostały zazegnane, najwięcej do powiedzenia mają widzę osoby które zostały zbanowane, po co się udzielacie w temacie?

Chcesz porozmawiać wejdź na ts to zobaczysz jaki mam nick :) ale nie jestem powiązany ani z administratorem ani z gmami

Już się nie tłumacz Clever. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hahaha rozbawiles mnie panie KoHe, tu ProBSB a nie clever wiec nie udzielaj się :) byłeś u mnie w sojuszu ale dostałeś bana

Nie kumam Ciebie typie kazdy kto ma negatywna opinie, jest jechany przez twoja osobe. Powiem to po raz kolejny server apomu jest serverem widmo, kiedy admin sie pyta czy ktos chce event odzywaja sie 3osoby. W dodatku jest bardzo duzo multiacc. Jesli na ten moment jest +- 40online, to gra moze 25osob. Dodam, ze nie dostalem bana na zadnej edycji tego servera. 

Opublikowano

Pan rebeka to kolejna zbanowana osoba która płacze i próbuje się odegrać. Ddos zablokowane to teraz clevera zdjęcia wrzuca? xD

Clever spokojnie, Apo Close i po temacie ^^

Opublikowano

co to marcinku? zbanowali konto na forum? uu jak przykro :) pewnie zazdrościsz wakacji innym ludziom gdyż sam najdalej pewnie byłeś w aptece po maść na bół dupy. Inni przynajmniej mają wakacje a ty piasek to w życiu jedynie w tarkan widziałeś. idz chwal się wszystkim jaki to z ciebie NAJLEPSZY GRACZ MU NA ŚWIECIE (taki jak z Armstronga był kolarz) i wiedz, że nikt tutaj się ciebie nie boi, podjęliśmy walkę i jak widać pomysły ci się chyba skończyły więc zaczynasz spamować bezsensownie jak typowy zakompleksiony troll, więc podbijaj nam publikację bo o to nam głównie chodzi i wątpie aby ktokolwiek wierzył w to co piszesz gdyż większość ludzi już wie jak prostym jesteś człowiekiem. Idz hakować sobie inne MU servery bo tylko na takie "zaawansowane hakierstwo" cie stać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...