Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoMU | Season 6 ep3 | Exp: x100 | Drop: 25 |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Serwer wystartował: 05 KWIETNIA

9e6b.png

Nazwa serwera: ApoMU

Max il. Graczy Online: 300

Godziny działania: 24/7

Strona serwera: Strona Główna

uxs3.png

Wersja: Sezon 6 Epizod 3 Premium TT

Exp: Pvp / Vip

100X / 110x

Drop: Pvp / Vip

25% / 30%

Bless Bug: Off

HP Mobów: 100%

Reset: 400lvl

Staty: Kasują się po resecie

Punkty po resie: 300punktów do rozdania po resecie.

Max Staty: Nie

90 rr to max Res, 27000 pkt do rozdania na max statach.

Grand Reset na 90 rr- po  Grand Resie postać zostaje cofnięta do 10 resa i otrzyma 400pkt za każdy kolejny reset

-po drugim Grand Resie postać zostaje cofnięta do 10 resa i otrzyma 500pkt za każdy kolejny reset

-po trzecim Grand Resie postać zostaje cofnięta do 10 resa i otrzyma 600pkt za każdy kolejny reset

Maxymalna ilośc Grand Resów na postaci to trzy

Eventy: Tak

Zen Party Bug: Nie

Patry Exp: Tak

Potion Bug: Nie

Gildia: 150 LVL

MG: 220 LVL

DL: 250 LvL

SUM: 280LvL

RF: 300LvL

Max level Itemka: +15+28

Kasowanie Postaci: do 100lvl'a

Serca etc: Tak

X-Shop: Nie

o9g3.png

DK: 5/6

DW: 5/6

Elf: 5/6

SUM: 5/6

MG: 7

DL: 7

RF: 7

a273.png

+10: 75 (+Luck: 85 )

+11: 65 (+Luck: 75 )

+12: 55 (+Luck: 65 )

+13: 45 (+Luck: 55 )

+14: 35 (+Luck: 45 )

+15: 25 (+Luck: 35 )

yk39.png

Golden Goblin: co 12h

Golden Titan: co 12h

Golden Dragon: co 12h

Golden Lizard: co 12h

Golden Tantalos: co 12h

4lw6.png

* Blood Castle *

* Devil Square *

* Chaos Castle *

* Castle Siege *

* Castle Deep Event*

* CryWolf *

* Nightmare *

* Raklion Event *

* Kundun *

6dlo.png

Client w dziale Download na stronie serwera

bw2p.png

Administrator Serwera:

Clever

Jereziah

Proszę o nie spamowanie w moim temacie, z góry dziękuję.

Opublikowano

Napisałem wyraźnie : Proszę o nie spamowanie w moim temacie, z góry dziękuję.

dziękuję :)

Zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Zryty serwer jak i admin nie grajcie na tym syfie :)

to po co wgl do tematu zaglądasz?

a ja tam sobie chętnie zagram , właśnie odpalam download i chętnie pogram bo 40+on jest a gram raczej dla siebie i lubie mieć z kim pograć a nie oglądam się za tym czy autor/serwer jest zryty z tytułu komentarza pierwszego lepszego hejtera który nawet nie potrafi uargumentować swojej opinii. każdy ma swe gusta a nóż ten serwerek bd mi odpowiadał.

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

trynku222 otrzymał bana na naszym serwerze za to ze obrażał nas tutaj na tym forum i ma wielkie pretensje :D jak to każdy zbanowany :)

Zapraszam na Serwer ! :)

Opublikowano

KoHe nie rozumiem nadal po co spamujesz? dostales bana nie grasz , wiec nie zasmiecaj tematu!! daj grac ludziom i  niech sami ocenią czy serwer wart jest poświęcenia ich czasu.

Od 1 maja wejdzie w życie kalendarz eventow. Zostaną także sukcesywnie odpalone eventy doppleanger , happy hour i wiele innych. Na weekend majowy przewidywane są dodatkowe exp i drop a także lepsze itemy z wypadajek , zapraszamy

Opublikowano

Rebsonn mam dziwne wrazenie ze "zal ci dupe sciska" dlatego tak nienawidzisz administracji nawet gdyby wyjezdzal sobie za te pieniadze na wakacje to kogo to obchodzi ?
nikogo nie zmusza do zakupu vipa, a jesli chodzi o serwer to zapraszam graczy sam aktualnie gram i nie zamierzam zrezygnowac :)

Opublikowano

Zasadniczo juz niewiele mozna zrobic na serverze gory niedogonisz oni graja na wysokich mapach  cs tez przesadzony dominuje jedna @ podzielona na inne ale server fajny jezeli lubisz mu online  i grac raczej solo to bardzo dobrze trafiles ustawienia tez fajne .Zreszta musicie wbic zeby sie przekonac i sami ocenic.

Opublikowano

haha 40+online kolego zastawnów sie co piszesz bo każdy ma po 3acc i ma włączonego BufElfa więc na serwerze jest max 15ludzi :D ja sie o bana nie wściekam szkoda mojego czasu na gre na tym serwerze więc jak ktoś ma zamiar grać to odradzam a pozatym na serwerze Gm rozdawal Skile i kase :D Dzieki Never :D hahaha

Opublikowano

Nie rozdawał kasy tylko były to eventy o zen - więc nikogo nie oczerniaj i nie pisz głupot . Nie rozumiem jak trzeba być cofniętym w rozwoju żeby wypowiadać się o stanie serwera jeśli się nie gra ;) Nie masz pojęcia nawet co piszesz , jest na tą chwilę 60 online co uważam za dobrą liczbę i nie wiem o gdzie Ty widzisz te ee dla każego ^^ nie powiodło Ci sie na serwerze to daj grać innym

Makumba- nie wiem o jak wysokich mapach piszesz? topka exp max na ac lub w aidzie , nikogo dalej nie widziałem . Często brani są też do party na icek osoby bez gildii które nie mają ani jednego resa, sam chętnie pomogę jeśli chodzi o party, zen lub itemy na start

Opublikowano

Jak już wcześniej było powiedziane w maju rusza kalendarz eventów na serverze więc bedzie ciakawie :D
są zarzuty iż są już za mocni gracze, ale jak widzę na post to co chwile ktoś komuś pomaga lub expi więc sądzę iż wszystko jest do nadrobienia dla nowych graczy, wystarczy mieć motywację by to zrobić :)

Pozdrawiam 

Opublikowano

Jeśli zbierze się ekipa nowych 3-5 osób to są w stanie w dwa dni wbić pierwszego resa , a potem to juz idzie z górki także tylko wystarczy trochę chęci

Opublikowano

Mam nadzieje , że za swoje idiotyczne posty zostaniesz ukarany przez administrację :) nic nie wnosisz do tematu powtarzam Ci po raz enty. 

Wszyscy mają szansę jeszcze wejść do topki , wystarczą tylko chęci i zgrane party ;)

Opublikowano

Orlando na ta chwile problem z ddos został zazegnany, od 36 h nie było ani jednego dc. I nie wprowadzaj nikogo w błąd bo Topka gra co można sprawdzić wchodząc w zakładkę ranking

Opublikowano

Orlando na ta chwile problem z ddos został zazegnany, od 36 h nie było ani jednego dc. I nie wprowadzaj nikogo w błąd bo Topka gra co można sprawdzić wchodząc w zakładkę ranking

A ty co tak tego serwera bronisz? Dostałeś coś w łaski pańskie? Nie ogarniam :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...