Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoMU | Season 6 ep3 | Exp: x100 | Drop: 25 | START 05.04.2015 |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tryku222 idź lepiej odrób lekcje na przyszły tydzień, bo jak czytam Twoje posty, to mam wrażenie, że jeszcze nie ukończyłeś gimnazjum. Spinasz się, bo dostałeś bana, a obrażając Administrację pokazujesz swój poziom.
Co prawda również zostałęm zbanowany i nie ma za to za złe, ponieważ słusznie.
Serwer ma dobre ustawienia i dobrze się na nim gra, administracja stara się jak może, lecz swoją szansę według mnie Apo straciło już na poprzedniej edycji.

P.S tryku odpocznij sobie od mu online i nabierz trochę kultury

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie masz nic ciekawego do wniesienia to po ch** takie komentarze? ile by nie bylo to serwer jest stabilny i ciagle jest online pomimo atakow niedorozwoja Rebeki. Dla mnie moze grac 20 osob, wazne ze wstaje rano i wiem że nie ma rip bo admmin ma 12 lat i mama mu zabronila odpalic serwer. Ustawienia sa bardzo fajnie zbalansowane i szkoda by było taki serwer zamykac

Opublikowano

Kolejne ddosy. Nie mam nic do Administracji serwera, bo świetny stworzyli i na bieżąco starają się rozwiązywać wszystkie problemy, ale Rebekka jednak zrobił swoje. Pozdrawiam i żegnam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szkoda servera ale to juz zmierzch ddos zrobily swoje serv sie wyludnia pozatem dostac pt graniczy z cudem . Gram ale gra niedaje juz przyjemnosci gram z przyzwyczajenia do konca

Opublikowano

o 17:00 startuje InfernoMU, więc zapraszam, bo ciekawie się zapowiada. Apo miało swoje 5minut i dobiegło końca. 40online, realnie patrząc gra tam może 15osób, bo reszte to multi acc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zgadzam się z poprzednikiem. A Ty Mirku... ślepo wierzysz, że Apo pociągnie na tej edycji, ona się skończyła chwile po starcie. Rebekka zrobi tutaj jeszcze parę ddosów i tyle z grania.

Zgadzam się z poprzednikiem. A Ty Mirku... ślepo wierzysz, że Apo pociągnie na tej edycji, ona się skończyła chwile po starcie. Rebekka zrobi tutaj jeszcze parę ddosów i tyle z grania.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...