Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Milion lub więcej w krótkim czasie. GTA Online

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Xbox360 bugowali sprzedaż, jesteś w warsztacie sprzedajesz i szybko Pauza i Aktualizacje wychodzisz z aktualizacji i znowu naciskasz sprzedaż i tak w kółko, nie banowali od razu tylko po jakimś czasie i trzeba było do nowa nowe konto robić, a jak dla mnie nudziłabym się robiąc co chwilę nowe konto i  wbijać chociaż ten 30 poziom co jest banałem, bo aktualnie posiadam 415 poziom, rzecz jasna z narzeczonym i on więcej robił niż ja (Xbox360 Online). Uważam, że skoro banowali/Usuwali konta na xboxi-e to i na PC będą. Ogólnie każde korzystanie w przypadku PC niedozwolonych programów czy też tak samo jak na Xboxie wykorzystywanie Bugów, usuwają/banują konta bez żadnych wyjaśnień (Przykładem nasz znajomy :) ).

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nope - ten sposób nie działa już od długiego czasu ;)

Polecam jednak sprawdzić a nie pierdzielić głupoty, sposób działa, dzisiaj testowałem.

WaldzioxD.png

Opublikowano

Dostałem info:

Dont overuse this only do only one or two million a hour and never do more then 5 million in one day if you do you could get banned.

W skrócie: W przeciągu 1h dodawajcie sobie 1 bądź 2 mln a dziennie nie dodawajcie więcej niż 5 mln, bo skończy się to wiadomo czym :)

A sposób nadal działa, dzisiaj testowałem.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

@Rico97 - próbowałeś na 100% sprzedać SWOJE auto, kupione ze strony internetowej - otóż takiego auta sprzedać nie możesz i wtedy pojawia się taki o to błąd jak na powyższym obrazku.
Musi to być byle jakie auto z ulicy - oraz musisz na 100% poprawnie użyć CE :)

5gubmKI.png

Opublikowano

@Rico97 - próbowałeś na 100% sprzedać SWOJE auto, kupione ze strony internetowej - otóż takiego auta sprzedać nie możesz i wtedy pojawia się taki o to błąd jak na powyższym obrazku.

Musi to być byle jakie auto z ulicy - oraz musisz na 100% poprawnie użyć CE :)

Chyba masz rację, dzięki.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

Czy dodawanie po 400 tyś jest dobre?

Dziwne mogę sprzedać tylko 1 auto.

Można sprzedawać 1 auto co 45 min.

Choć czasami i to się "buguje" i dopiero po 1.5 godz. albo nawet 2 godz. możesz sprzedać kolejne auto.

5gubmKI.png

Opublikowano

Czy dodawanie po 400 tyś jest dobre?

Dziwne mogę sprzedać tylko 1 auto.

Nie ważne, czy dodasz 100k czy 800k jeśli chodzi o wyłapanie przez Rockstar, ale jak na razie nikt nie został poszkodowany.

Polecam Ci dodawać 300-700k.

Opublikowano

Nie ważne, czy dodasz 100k czy 800k jeśli chodzi o wyłapanie przez Rockstar, ale jak na razie nikt nie został poszkodowany.

Polecam Ci dodawać 300-700k.

Dzisiaj dodałem 1.3 mln więcej nie zamierzam, zauważyłem że usunęło mi 200 tyś.

graphic.png

Opublikowano

Dodałem wczoraj 500k. Kupiłem samochód,RPG itd. po czym zostało mi 296k. Dziś wchodzę i mam 196k. 100k mi zabrali,ale nie ma żadnego bana etc.

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Mi pisze ze program przestał działac jak chce sprzedac samochód dlaczego ?

pewnie pomijasz krok z "next scan"

^^

Opublikowano

Dodałem wczoraj 500k. Kupiłem samochód,RPG itd. po czym zostało mi 296k. Dziś wchodzę i mam 196k. 100k mi zabrali,ale nie ma żadnego bana etc.

Powiem tak. Łącznie doładowałem ok. 3 mln przez 1 tyg. Zniknęło mi łącznie ze 300k a reszta poszła na co tylko chciałem.

Do następnej aktualizacji możemy doładowywać śmiało, bo mogą to załatać.

Działa na 1.26?

Opublikowano

Powiem tak. Łącznie doładowałem ok. 3 mln przez 1 tyg. Zniknęło mi łącznie ze 300k a reszta poszła na co tylko chciałem.

Do następnej aktualizacji możemy doładowywać śmiało, bo mogą to załatać.

Działa na 1.26?

Ktoś musi sprawdzić czy działa :p

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Ktoś musi sprawdzić czy działa :P

Bo jak chcę sprzedać obojętnie jakie auto z garażu, to zawsze mam kwotę 100.000$. Tzn chodzi mi o supersamochody.

A czy jeszcze można zmieniać to nie wiem, sprawdźcie :D

Edit. Sposób nie działa. Przy chęci zmiany kwoty z np. 5000$ na 400.000$ kwota pozostaje ta sama.

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Dostałem maila od R* Gdy wchodzę do GTA Online piszę "Wyrzucono Cię z GTA Online" Czy to jest ban na stałe? Niezbyt dobrze znam angielski.

Hi ***,

This is an automated message from Rockstar Games to inform you that your account has been flagged for violating our Online Features Code of Conduct and/or EULA, found here:

-	http://www.rockstargames.com/conduct
-	http://www.rockstargames.com/eula

Accounts can become flagged as a result of automated statistical analysis or manual review of evidence for violations such as modding, hacking, exploiting or abusing game mechanics, or otherwise interfering with other players’ gameplay experience. Some actions taken in response to these flags may result in restrictions on functionality in GTA Online, such as a muted microphone, restrictions on UGC creation, or being restricted to the Cheater or Bad Sport Pools for matchmaking.

Repeated flags will result in longer and more restrictive penalties and we may permanently restrict your ability to access GTA Online. Certain actions, such as ISO/Memory modding or selling accounts may result in an immediate permanent ban.

Please note that this is a no-reply email address.

Rockstar Games

graphic.png

Opublikowano

Dostałem maila od R* Gdy wchodzę do GTA Online piszę "Wyrzucono Cię z GTA Online" Czy to jest ban na stałe? Niezbyt dobrze znam angielski.

Hi ***,

This is an automated message from Rockstar Games to inform you that your account has been flagged for violating our Online Features Code of Conduct and/or EULA, found here:

Accounts can become flagged as a result of automated statistical analysis or manual review of evidence for violations such as modding, hacking, exploiting or abusing game mechanics, or otherwise interfering with other players’ gameplay experience. Some actions taken in response to these flags may result in restrictions on functionality in GTA Online, such as a muted microphone, restrictions on UGC creation, or being restricted to the Cheater or Bad Sport Pools for matchmaking.

Repeated flags will result in longer and more restrictive penalties and we may permanently restrict your ability to access GTA Online. Certain actions, such as ISO/Memory modding or selling accounts may result in an immediate permanent ban.

Rockstar Games

Permanentny.

Permanentny to na zawsze.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Hi ***,

Rockstar Games

Tak, ban na stałe.

Obym ja go nie dostał.. :(

O ku*wa.. Gdy chcę wejść do GTA Online też mam komunikat, że wywalono Cię z sesji,

Ale żadnego maila od R* nie mam.

Opublikowano

Tak, ban na stałe.

Obym ja go nie dostał.. :(

O ku*wa.. Gdy chcę wejść do GTA Online też mam komunikat, że wywalono Cię z sesji,

Ale żadnego maila od R* nie mam.

Raczej też masz bana :D

No nic ja kupuje nowe GTA :P

graphic.png

Opublikowano

Lol. Gdy gram sobie w GTA V w trybie fabularnym wyskoczył mi komunikat:

Data odblokowania: 16/05.2015

1300 post :EEEEE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...