Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Milion lub więcej w krótkim czasie. GTA Online

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dziś przedstawię wam sposób jak szybko się wzbogacić na GTA Online. Potrzebny będzie jedynie Cheat Engine (ja używałem wersji 6.4). Tak więc będąc zalogowanym w gta online kradniemy z ulicy samochód, następnie jedziemy nim do los santos customs, klikamy sprzedaj przykładowo cena 6000 (nie sprzedajemy samochodu!) i w tym momencie wkracza cheat engine. Ładujemy process GTAV.exe następnie wpisujemy kwotę (cene sprzedaży samochodu w GTAO) i dajemy frist scan. Następnie kupujemy jakąś dowolną część do tego samochodu aby jego cena sprzedaży się zmieniła. Po zakupie części ponownie wchodzimy w sprzedaj samochód cena wynosi np 7050.  Wpisujemy tą liczbę w cheat engine i dajemy next scan.

Następnie zaznaczamy wyniki po lewej (ctrl+a) i klikamy strzałkę która przeniesie je na dół (taka skośna pod wynikami).

Zaznaczamy wszystkie wyniki na dole (ctrl+a) i trzymając ctrl klikamy na value. Jego wartość zmieniamy na 999999. Naszym oczom w grze ukaże się cena sprzedaży 999999 (milion) sprzedajemy samochód i o dziwo te pieniądze dołączają do naszej kwoty. 

Tutorial na podstawie filmu na Youtube. Zdaje sobie z tego sprawę, że większość osób pomyśli iż jest to tylko wizualny efekt (sam tak myślałem) otóż nie! Dziwnym trafem (lub niewiedzą) Rockstar zapisał ceny samochodów w pamięci gry, a nie na serwerze :)

Uwaga!

Nie polecam robić zbyt wiele pieniędzy bo wiadomo jak to się może skończyć :)

Sposób działa na wersji 1.24 

Edit: Link do filmu: 

https://www.youtube.com/watch?v=Fa9Nmh_qo3o

^^

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Generalnie sposób dobry, czytałem o tym na jakimś anglojęzycznym forum...
+Za chęci
Ale NIE POLECAM tego sposobu ponieważ może się to skończyć bardzo szybkim banem lub jak to robił Rockstar wcześniej - usunięciem jakichkolwiek środków z GTA Online.

5gubmKI.png

Opublikowano

Generalnie sposób dobry, czytałem o tym na jakimś anglojęzycznym forum...

+Za chęci

Ale NIE POLECAM tego sposobu ponieważ może się to skończyć bardzo szybkim banem lub jak to robił Rockstar wcześniej - usunięciem jakichkolwiek środków z GTA Online.

O przypadku zbanowania konta jeszcze nie słyszałem lecz to drugie obiło mi się o uszy :P

^^

Opublikowano

To znaczy że jak zrobię to tylko raz na 1 milion dolców to szansę na bana są duże czy też małe?

graphic.png

Opublikowano

To znaczy że jak zrobię to tylko raz na 1 milion dolców to szansę na bana są duże czy też małe?

Mogą ci usunąć tą kasę ale jak od razu zainwestujesz w samochód lub cokolwiek innego to tego ci nie usuną :P I tak jak mówię o banie w gta raczej nie słyszałem.

^^

Opublikowano

Ja testowałem :) Nie wrzuciłbym na forum czegoś czego nie testowałem :D

Chciałbym tego użyć, ale przecież oczywiste jest to że cheat engine jest bardzo łatwo wykrywalny także boję się o wyczyszczenia mojego konta czy też bana xD

graphic.png

Opublikowano

Chciałbym tego użyć, ale przecież oczywiste jest to że cheat engine jest bardzo łatwo wykrywalny także boję się o wyczyszczenia mojego konta czy też bana xD

Radzę nie używać, tak czy siak Rockstar dojdzie do tego, że używaliśmy CE.

Powiem wam tak miałem 500k użyłem tego sposobu kupiłem zentoro stuningowałem zostało mi coś koło 690k dziś wbijam patrze jest 500. Oznacza to że usuwają tą kasę ale auto zostało :)

^^

Opublikowano

Powiem wam tak miałem 500k użyłem tego sposobu kupiłem zentoro stuningowałem zostało mi coś koło 690k dziś wbijam patrze jest 500. Oznacza to że usuwają tą kasę ale auto zostało :)

Co z tego, że Ci zostanie. Oni jakoś i tak dojdą, i Ci wszystko wyzerują.

Poczekajmy chwilkę, ja Ci gwarantuję, że Ci usuną.

Zacytuję komentarz pod filmikiem "I can confirm this works... I'm gonna get so banned"

Chętnie bym zaryzykował, lecz szansa na dostanie bana jest ogromna. Nawet, jak dodam te 400.000 za samochód.

Tak wgl to chyba zablokowali. Gdy chciałem sobie dodać minimalną kwotę za samochód to wyskoczył komunikat, że Rockstar nie spełni żądania czy coś takiego.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Skoro już ci usunęli 200 k to radziłbym odpuścić. 
Może to być potraktowane jako ostrzeżenie a kolejne może być uraczone banem. Ja już słyszałem o banach na przykład ;) 

Ps. A skoro już w temacie banów jesteśmy :D 
Można dostać za akcje pokazana w filmie i czy działa ten sposób ? 

https://www.youtube.com/watch?v=U57oJIGdqJE( pomijam to że koleś tragicznie nawija ale dobrze przedstawił pomysł). 

Opublikowano

Czy tylko ja mam tak, że nawet jak zmienię kwotę sprzedaży np. z 8000 na 8001 to i tak wyskoczy komunikat, że Rockstar nie spełni żądania, czy coś podobnego?

Skoro już ci usunęli 200 k to radziłbym odpuścić. 
Może to być potraktowane jako ostrzeżenie a kolejne może być uraczone banem. Ja już słyszałem o banach na przykład ;) 

Ps. A skoro już w temacie banów jesteśmy :D 
Można dostać za akcje pokazana w filmie i czy działa ten sposób ? 

https://www.youtube.com/watch?v=U57oJIGdqJE( pomijam to że koleś tragicznie nawija ale dobrze przedstawił pomysł). 

Jest to całkowicie legalne :)

Opublikowano

Ok, teraz mi zadziałało.

Dodałem 300.000 więcej nie zamierzam.

Dodać kasę do bankomatu?

Opublikowano

Naprawdę wam nie polecam. Cheat Engine jest łatwo wykrywalny, bedzie tak jak z lolem, csem i innymi grami (sławnymi) Poflagują was i tak po jakims czasie J*B! Wszyscy maja po grze.

Zobaczcie:

Sposob juz jest znany, rockstar tez pewnie o nim wie. Ale dlaczego on juz nie zacznie banowac? Proste!

Jesli teraz zbanuja kilka osob, to wiecej osob tego nie bedzie robic, bo beda widzieli ze inni sa zbanowani. A jak ludzie sie rozkreca to duuuuza ilosc bedzie to robic i tak np, po miesiacu jak wam wyjebia banem to zobaczcie, ze przynajmniej jakis % z tych osob kupi tą gre od nowa. Jest zysk? Tak. Stracili coś? Nie.

Więc naprawde, nie róbcie tego.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Naprawdę wam nie polecam. Cheat Engine jest łatwo wykrywalny, bedzie tak jak z lolem, csem i innymi grami (sławnymi) Poflagują was i tak po jakims czasie J*B! Wszyscy maja po grze.

Zobaczcie:

Sposob juz jest znany, rockstar tez pewnie o nim wie. Ale dlaczego on juz nie zacznie banowac? Proste!

Jesli teraz zbanuja kilka osob, to wiecej osob tego nie bedzie robic, bo beda widzieli ze inni sa zbanowani. A jak ludzie sie rozkreca to duuuuza ilosc bedzie to robic i tak np, po miesiacu jak wam wyjebia banem to zobaczcie, ze przynajmniej jakis % z tych osob kupi tą gre od nowa. Jest zysk? Tak. Stracili coś? Nie.

Więc naprawde, nie róbcie tego.

Im mniej dodasz sobie $$ tym mniejsza szansa, że Cię wykryją.

Ale są debile, którzy dodają 999.999$

Opublikowano

Czy kiedykolwiek Rockstar zrobił jakiegoś ban wave'a? Banował za cheat engine?

właśnie nie słyszałem o tym ;p

Ok, teraz mi zadziałało.

Dodałem 300.000 więcej nie zamierzam.

Dodać kasę do bankomatu?

Mysle ze dodanie nic nie da ;p

^^

Opublikowano

właśnie nie słyszałem o tym ;p

Mysle ze dodanie nic nie da ;p

Niedawno chyba mi też usunęli resztkę pieniędzy, które mi zostały po dodaniu, nic poza tym. Ciekawe, czy ban poleci.

Jednorazowo dodałem 300k, więcej nie zamierzam, bo tak jak ktoś mówił może za 1  razem anonimowe ostrzeżenie, 2 raz ban.

Opublikowano

Co z tego, że Ci zostanie. Oni jakoś i tak dojdą, i Ci wszystko wyzerują.

Poczekajmy chwilkę, ja Ci gwarantuję, że Ci usuną.

Zacytuję komentarz pod filmikiem "I can confirm this works... I'm gonna get so banned"

Chętnie bym zaryzykował, lecz szansa na dostanie bana jest ogromna. Nawet, jak dodam te 400.000 za samochód.

Tak wgl to chyba zablokowali. Gdy chciałem sobie dodać minimalną kwotę za samochód to wyskoczył komunikat, że Rockstar nie spełni żądania czy coś takiego.

Ciekawostka!

Dla tych wszystkich "cheatujących" i dla tych przeciwko temu.

Mój znajomy z którym gram, grał w przeszłości 2 lata na Xbox 360 w GTA V - tam przez jakiś czas był również pewien błąd i mogłeś sobie dodawać tyle kasy, ile tylko chciałeś!

Znajomy miał kilka...miliardów?

Kupił sobie domy, wszystkie najlepsze auta etc. i jedynie co - to cofneli takim graczom (generalnie wszystkim z Xbox 360) kasę tzn. wyzerowali - ale przedmioty zostawili typu domy/auta.

A tutaj zdjęcie na dowód :)

vNQrXL0.png

Tak więc nawet za miesiąc czy rok nie zbanują - bo gracze z XBoxa nadal grają a to już ponad półtora roku od premiery ;)

5gubmKI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...