Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arianea.eu

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość serwerów pisząć o reklamie, że załatwią ją po starcie zawsze źle kończy, mniejmy nadzieje, że tu będzie inaczej bo serwer zapowiada się epicko.

Wiadomo, że bombwork to nie reklama choć grafikę robi fajną.

Odwrotnie, kupują reklame, od razu na start nagrywają youtuberzy, serwer okazuje się lipny, i youtuberzy odchodzą, myśle że wiecie kto jest przykładem tego.Wiadomo youtuber jak zaczyna nagrywać to powinien skonczyć serie, ale jest paru youtuber'ów którzy tylko pod hajs nagrywają(3 serie jednocześnie).

19497148051988657086.png

LINK W OPISIE

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odwrotnie, kupują reklame, od razu na start nagrywają youtuberzy, serwer okazuje się lipny, i youtuberzy odchodzą, myśle że wiecie kto jest przykładem tego.Wiadomo youtuber jak zaczyna nagrywać to powinien skonczyć serie, ale jest paru youtuber'ów którzy tylko pod hajs nagrywają(3 serie jednocześnie).

Są i tacy, lecz jeśli chodzi Ci o Wallandera i T..rie to wszyscy wiemy z jakich powodów.

Kiedy client ? Ponawiam pytanie.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Klient będzie jutro, na kilku hostingach, nie martwcie się, chyba nikt nie ma internetu wolniejszego niż chociażby 1 mb/s? :)

Opublikowano

Klient będzie jutro, na kilku hostingach, nie martwcie się, chyba nikt nie ma internetu wolniejszego niż chociażby 1 mb/s? :)

jutro to znaczy dzisaj ale strona nie działa a chciałem juz pobierać jak by sie dało

a rejestracja kiedy bedzie mozliwa ? i kiedy zacznie spowrotem strona działać

Opublikowano

jutro to znaczy dzisaj ale strona nie działa a chciałem juz pobierać jak by sie dało

Bedzie to w godzinach rannych, południowych.

Opublikowano

Bedzie to w godzinach rannych, południowych.

a szkoda bo chciałem sie juz na jutro przygotować item shop jest juz ogarniety czy jescze nie ?

Opublikowano

Na tym forum o cs na pewno zrobisz dobrą reklame i pewnie chcesz hajsy i plny xD bez jaj ^.^

Kiedy client? Chyba nie chcecie dać go godziny przed startem bo są ludzie z wolnym internetem i na czas mogą nie zdążyć, a co dopiero jak na 1 hosta dodacie ;)

A wiesz że ludzie grający w metina również grają w csa więc jest na odwrót? Logika... + na forum nie mam tylko użytkowników którzy grają w csa także Twoja wypowiedź była tu zbędna. A co do tego co chce w zamian czy coś to puknij się w łeb bo niektórzy robią to dla swojej opinii a nie dla kasy :)

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Jest, spokojnie zdążysz pobrać klienta i założyć konto. :)

no włąsnie mogę nie zdazyć bo własnie jade do pracy ^^ a wracam o 18 czyli o topce mogę zapomieć juz no chyba ze wystartujecie o 20 to by było git bo bym zdazył sciagnac klienta i założyć konto

Opublikowano

Strona już normalnie działa bo mi wczytało bez problemu.

Reje dadzą pewnie godzinę przed startem.

Uwierz, że są tacy ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Pierścien anty expa jest, dostaje się go bodajże z misji na 20 lvl (chyba, że serwery pomyslilem xD)
Wiem, że na 100 % dropi z Azreala

11174888_765280496923152_488304762185404

sygnatura.png

Opublikowano

MałyShu, w 29 Kwi 2015 - 23:43, powiedział:snapback.png

Klient będzie jutro, na kilku hostingach, nie martwcie się, chyba nikt nie ma internetu wolniejszego niż chociażby 1 mb/s?  :)

Mi pobiera po 200kb/s, clienta masz zamiar dać 1h przed startem ? Aby nikt nie pobrał ? :3

Dlaczego forum i strona główna nie działają ?

Opublikowano

Hah dzisiaj mam urodziny i taki prezent :D

Wszystkiego najlepszego! :)

//

Kiedy bedzie dostepny client do pobrania?

Opublikowano

Dodajcie prezke do publikacji :) Nie zapomnijcie o zmianie tabeli bonusow bo ulegla zmianie jak pisaliscie ;p

Strona/Forum OFF Client na ktora godz bd?

Opublikowano

Client kiedy dostępny? 

(Nie czytałem poprzednich postów)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...