Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arianea.eu

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiesz że ludzie grający w metina również grają w csa więc jest na odwrót? Logika... + na forum nie mam tylko użytkowników którzy grają w csa także Twoja wypowiedź była tu zbędna. A co do tego co chce w zamian czy coś to puknij się w łeb bo niektórzy robią to dla swojej opinii a nie dla kasy :)

Ja gram w CS'A, metina, lolu i kiedyś w MC, i co ;P ?

19497148051988657086.png

LINK W OPISIE

Opublikowano

Może jakiś administrator sie wypowie odnośnie clienta, bo to, że on ma szybki internet nie znaczy, że wszyscy :)

Na obecną chwilę myślę, że przesuną start bo coś z clientem albo któryś admin nie bedzie miał neta - stara śpiewka.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Dla tych którym nie działa strona - usuńcie ciasteczka i inne duperele bo najprawdopodobniej zmienili ip :) 
Mi pomogło.

sygnatura.png

Opublikowano

ło luju ale z*******y serwer noo na taki czekałem wbijam na 100% 

Czy ninją wszystko ogarnę expa bez buffa itp ? 

W ile wbije max lvl ? 

Trudno z ulepkami ?

Kiedy start ? 

Czy na Dangeony można chodzić samemu ? 

Pozdrawiam 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

ło luju ale z*******y serwer noo na taki czekałem wbijam na 100% 

Czy ninją wszystko ogarnę expa bez buffa itp ? 

W ile wbije max lvl ? 

Trudno z ulepkami ?

Kiedy start ? 

Czy na Dangeony można chodzić samemu ? 

Pozdrawiam 

1. W zapowiedzi napisali, że z buffem gra sie 2x łatwiej :)

2. -

3. -

4. Dziś o 18/19

5. Chyba tak ;p

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Znajac zycie start w najlepszym wypadku bedzie o 20 , lecz wszystko na to wskazuje ze bedzie jutro ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

aha to start za niby  2h a nie ma klienta i 0 info aha aha 

Nie napisali, że na 100% o 18, może być też o 18/19/20 wiec kto wie, ale client powinien być conajmniej dzień przed startem.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

I dziś ma być start ?   Powodzenia  -.-

Zero info, ts nie ma reklamy nie ma wszystko niby ma być po starcie no ciekawe. 

wolf.gif

Opublikowano

Szczerze to ja nie widze w ogóle przyszłości dla tego serwera godzina do startu zero info. Reklama? zero info nie ma wykupionej. Ciągle słyszę po stracie, pewnie nic ztego nie będzie liczą an to że ktoś za darmo będzie nagrywał bo mu sie spodoba serwer. Nie widzę przyszłości tego serwera, przykro mi. Nie zagram i nie polecam. Administracja widać nie ogarnia. 

Pozdro ;)

Opublikowano

Szczerze to ja nie widze w ogóle przyszłości dla tego serwera godzina do startu zero info. Reklama? zero info nie ma wykupionej. Ciągle słyszę po stracie, pewnie nic ztego nie będzie liczą an to że ktoś za darmo będzie nagrywał bo mu sie spodoba serwer. Nie widzę przyszłości tego serwera, przykro mi. Nie zagram i nie polecam. Administracja widać nie ogarnia. 

Pozdro ;)

Pomyśl, po co reklamować serwer który może mieć niedociągnięcia jak było to w przypadku te**dy czy atr**a, tylu graczy się napaliła a połowa odeszła przez niedociągnięcia. Administracja dobrze myśli i zapewne rozreklamuje serwer gdy wszystko będzie dopięte na ostatni guzik :) 

Nikt nie napisał, że start ma się odbyć o 18 lecz między 18 a 20 chłopcze :)

sygnatura.png

Opublikowano

2xUP, urzekła mnie twoja historia, ale start tak czy siak się odbędzie, Nie pozdrawiam cię. // Asgard :P

Opublikowano

Pozdro ;)

Tez jestem zawiedziony ze administracja olewa , ale gdzie ty masz k***a info ze za godzine start ? Jest napisane 18-20 ....

4uc581.jpg

Opublikowano

Administracja siedzi na forum serwera i nawet nie chcą odpisać, nie wspomnę fp na fb lub mpc.

Równiej jak kolego wyżej nie widze przyszłośći dla tego serwera.

Nie ma ts.

Nie ma clienta.

Administracja widac, że nie ogarnia.

Nie ma reklamy.

"Noł ogar'

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Administracja siedzi na forum serwera i nawet nie chcą odpisać, nie wspomnę fp na fb lub mpc.

Nie ma ts.

Nie ma clienta.

Nie ma reklamy.

"Noł ogar'

Takie pytanko z mojej strony do ciebie.... Po co piszesz to już chyba z 10 raz ? Tak sobie zajrzałem w poprzednie wypowiedzi i ciągle piszesz to samo, nie wiem posty nabijasz ?

Do administracji, start zostanie przełożony czy jednak dziś 18:00 - 20:00 ?

Opublikowano

Takie pytanko z mojej strony do ciebie.... Po co piszesz to już chyba z 10 raz ? Tak sobie zajrzałem w poprzednie wypowiedzi i ciągle piszesz to samo, nie wiem posty nabijasz ?

Do administracji, start zostanie przełożony czy jednak dziś 18:00 - 20:00 ?

Nie pisałem ciągle tego samego tylko sie pytałęm o poszczególne rzeczy typu czy mają ts :)

Jak Ci coś nie pasi to dawaj na pw.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie ma ts.

Nie ma clienta.

Nie ma reklamy.

"Noł ogar'

Tak? To żegnam... w sumie i tak byles juz skreslony bo na kazdym serwerze grasz na wh zerze...

Do 20 jeszcze czas wiec ogarnijcie sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...