Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arianea.eu

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajnie sie zapowiada, prezka od bombworka wiec super wyglada jak zawsze.

Chyba moge polecic zobaczymy co bedzie na starcie.

@Edit

Widze ze dodania oraz zmianki 6-7 trzeba wytwarzac? Jak ciezkie bedzie ich wytworzenie :D?

Ciężkie, perf 6/7 to będzie THE DREAM. 

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezka bardzo ładna, serwer fajny, lecz skoro to easy to powinna być jedna wartość bonusu :) 

Zagrałbym gdyby nie to, ale życzę powodzenia.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Prezka bardzo ładna, serwer fajny, lecz skoro to easy to powinna być jedna wartość bonusu :)

Zagrałbym gdyby nie to, ale życzę powodzenia.

Do expa wchodzą maxy, zrobienie perf nie zajmuje dużo czasu tak jak pisałem, zwłaszcza z 7 slotami w BS.

Opublikowano

­Bardzo ładnie wykonana prezentacja, wszystko mam nadzieję, że przemyślane. Powodzenia! :)

Opublikowano

No, no bardzo ładna prezka i przemyslany serwer :) Oby to był taki czysty easy... Ostatnio czekalem na " wielki " serwer ktory po starcie okazal sie gownem bo tak naprawde easy bylo dla tych co wyjebali w IS a medium dla tych co nie wydali :D Mam nadzieje ze tutaj nie bd podobnie :) Kozacie forum oraz strona! Na 100% Zagram!

Polecam i Powodzenia

ps: Szkoda ze start jest tak pozno :( a nie np w ten piatek ale... chyba warto czekac.

Opublikowano

No, no bardzo ładna prezka i przemyslany serwer :) Oby to był taki czysty easy... Ostatnio czekalem na " wielki " serwer ktory po starcie okazal sie gownem bo tak naprawde easy bylo dla tych co wyjebali w IS a medium dla tych co nie wydali :D Mam nadzieje ze tutaj nie bd podobnie :) Kozacie forum oraz strona! Na 100% Zagram!

Polecam i Powodzenia

ps: Szkoda ze start jest tak pozno :( a nie np w ten piatek ale... chyba warto czekac.

Pisałem już wcześniej ale powtórzę: najlepsze pety do PvP TYLKO w grze, do PvM w grze/w IS, kostiumy w grze/w IS, wierzchowce najlepsze w grze, z tym że dopiero na ostatnich dungeonach, przed nimi bengale z IS będą lepsze, fryzury tylko w IS/eventy, poza tym nic nie ma ograniczenia czasowego i są kupony więc kto sobie zapracuje ten będzie miał :)

Opublikowano

Kto jest w adminsitracji?

Kto ma dostęp do navi?

Kto jest sponsorem?

Bd jakas reklama? bo na easy to graczy trochę trzeba :P

Opublikowano

Kto jest w adminsitracji?

Kto ma dostęp do navi?

Kto jest sponsorem?

Bd jakas reklama? bo na easy to graczy trochę trzeba :P

#1 - nie znasz,

#2 - administratorzy,

#3 - nikt,

#4 - tak.

Opublikowano

#1 - nie znasz,

#2 - administratorzy,

#3 - nikt,

#4 - tak.

No mam nadzieje ze cb w administracji nie ma.. jak nawet nie potrafisz odpowiedziec z sensem na pytanie.

Opublikowano

No mam nadzieje ze cb w administracji nie ma.. jak nawet nie potrafisz odpowiedziec z sensem na pytanie.

Administracja serwera to 3 osoby, oprócz tego jest administrator forum i jeden GM, nie jesteśmy rozpoznawalni po nickach.

Do navi dostęp mam ja i 2 osoby, zjedliśmy razem beczkę soli więc o nic się bać nie musisz.

Nie ma nikogo takiego jak "sponsor", sami pokrywamy wszelkie koszta.

Tak będzie reklama, największy nakład na nią będzie po starcie czego tłumaczyć raczej nie muszę :)

Opublikowano

W sumie to mam jedno pytanie:

Planujecie słuchać propozycji graczy,czy macie z góry ustalony plan działania i będziecie zwijać interes po 3 miesiącach,jak w większości przypadków?

Opublikowano

Nie używając mózgu i podając błędne info... ;)

Czy na dungi mozna wchodzic solo?

Nie, nie da się, na dungeonach jest taki zarobek że ostatniego bossa trzeba bić w przynajmniej 2 osoby nie licząc Ripera i Azraela.

Jesteśmy otwarci na propozycje, z tym że nie zrobimy niczego wbrew sobie. 

Opublikowano

Nie, nie da się, na dungeonach jest taki zarobek że ostatniego bossa trzeba bić w przynajmniej 2 osoby nie licząc Ripera i Azraela.

Moze by tak betka w tym tygodniu? Tygodniowa beta raczej wam nie zaszkodzi a nawet wyjdziecie na plus :) ( open beta dla wszystkich )

Opublikowano

hm...wyciągacie wnioski z porażek konkurencji?

Serwery padają głównie dlatego,że admin jest zbyt uparty,żeby zmienić jakąś część gry (drop,poziom trudności na bossach itp) bo ma tam jakąś swoją wizję na serwer...tyle że jak się ludziom wizja nie podoba i widzą,że admin nic nie zmieni,to licznik z 1500 zmienia się na 150 w kilka dni,tygodni :)

Opublikowano

Serwery padają głównie dlatego,że admin jest zbyt uparty,żeby zmienić jakąś część gry (drop,poziom trudności na bossach itp) bo ma tam jakąś swoją wizję na serwer...tyle że jak się ludziom wizja nie podoba i widzą,że admin nic nie zmieni,to licznik z 1500 zmienia się na 150 w kilka dni,tygodni :)

Z tym że ja gram na serwerze, robię sam EQ i nie będzie tak że jakiś boss jest nie do pokonania jeśli się ma odpowiednie EQ i skończone misje :) 

Nie będę uparty jak wół, ale tak jak powiedziałem, nie będę robił niczego wbrew sobie i nie będę zmieniał niczego tylko dlatego że 10 osób nie może tego zrobić :)

Opublikowano

No ale to chyba wynika z głupoty administracji tak ? Nikt nie wie jacy ludzie to tworzą ukazuje się to dopiero jak wejdziesz na server . Wiadomo warto mieć jakiś opracowany kierunek itp chociaż często przyznam, że administracja ma nikłe pojęcia co jak ma być jeżeli chodzi o dopasowanie dropu itp ale też warto żeby administracja miała jakieś swoje zdanie którego nie zmienia a nie że robi wszystko pod graczy bo jak wiadomo nie każdemu dogodzisz .

Opublikowano

No ale to chyba wynika z głupoty administracji tak ? Nikt nie wie jacy ludzie to tworzą ukazuje się to dopiero jak wejdziesz na server . Wiadomo warto mieć jakiś opracowany kierunek itp chociaż często przyznam, że administracja ma nikłe pojęcia co jak ma być jeżeli chodzi o dopasowanie dropu itp ale też warto żeby administracja miała jakieś swoje zdanie którego nie zmienia a nie że robi wszystko pod graczy bo jak wiadomo nie każdemu dogodzisz .

Dokładnie, z tym że tak ja pisałem, ja gram i to bez bonusów expa/dropu z IS, sprawdzam drop, exp, dmg, więc prawdopodobieństwo tego że coś będzie za silne itp. jest bardzo małe, ale jednocześnie zależy to od typu gracza, bo Janek lat 8 może sobie gorzej radzić niż Przemek lat 13.

Opublikowano

Zawitam z kolegami zawitam. Prezka zachęcająca także spróbować nie zaszkodzi :)

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Pogrywam sobie na Becie i muszę oddać honor administracji, ponieważ serwer jest świetnie zaplanowany. Bosy ani za mocne ani za słabe takie w sam raz, na początku miałem z nimi problem, lecz po wykonaniu misji (za kt. dostaje się silny przeciwko potworom) poszło dobrze.

Na prawdę polecam. 9.5 na 10 :)

Opublikowano

Pogrywam sobie na Becie i muszę oddać honor administracji, ponieważ serwer jest świetnie zaplanowany. Bosy ani za mocne ani za słabe takie w sam raz, na początku miałem z nimi problem, lecz po wykonaniu misji (za kt. dostaje się silny przeciwko potworom) poszło dobrze.

Na prawdę polecam. 9.5 na 10 :)

Otwarta beta :P?

Mam pytnie czy będzie płatność psc ?? ( Jeśli tak czy odrazu po starcie ? )

Opublikowano

Otwarta beta :P?

Mam pytnie czy będzie płatność psc ?? ( Jeśli tak czy odrazu po starcie ? )

Beta jest zamknięta.

Płatności PaySafeCard jak na razie nie będzie ponieważ nie planuje dodawać tego do strony, chyba że administracja za życzy sobie takowej opcji to dodam.

Dostępne płatności:

• Premium SMS
  • Przelew Bankowy
  • PayPal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...