Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arianea.eu

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja ładna, więc +

Serwerek także niczego sobie +

Ogólnie serwerek ładny, przejrzysta i miła dla oka prezentacja :) wbijam :)

Jeśli się zgodzicie to reklama będzie też u mnie na kanale :)

graphic.png

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajnie to wygląda ale takie bony jak na easy to nie przejdą :D

Kiedy beta/start?

Jest serverowy ts?

Opublikowano

Prezentacja naprawdę bardzo ładna.

Sam serwer jest niczego sobie! Dobre sety broni oraz zbroi. Włożone w ten serwer dużo pracy.

Jak będę miał czas, wejdę na serwer. Pewnie zostanę na dłużej.

Po prezentacji polecam. Zobaczymy jak od poziomu gry będzie.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Takie ilości inta spowodują, że bm będzie najsilniejszy ;p

Kiedy beta ?

Będzie silny, ale nie najsilniejszy, a nawet jeśli to chyba ok, od tego zawsze był BM :) Jednak ta przewaga na pewno nie będzie kosmiczna.

Bardzo fajnie to wygląda ale takie bony jak na easy to nie przejdą :D

Kiedy beta/start?

Jest serverowy ts?

Takie bony?

Beta trwa cały czas. mam grupkę ludzi, którzy grają bez żadnych udogodnień razem ze mną więc to wystarczy.

Troche te 6/7 podkrecone.  8S

6/7 tak naprawdę nie jest potrzebny do wbicia 200, jest ciężko go zdobyć, tak samo zmianki, ale po zdobyciu go masz fun i łatwiejsza grę :)

Opublikowano

Ładna przejrzysta prezka. Serwer też zapowiada się ciekawie z tego co widze ? Ale nie doczytałem się skąd bronie 75

Tylko szkata ripa, ale są tam tylko bronie 75 a droga do niego jest uproszczona :)

Opublikowano

Będzie silny, ale nie najsilniejszy, a nawet jeśli to chyba ok, od tego zawsze był BM :) Jednak ta przewaga na pewno nie będzie kosmiczna.

Takie bony?

Beta trwa cały czas. mam grupkę ludzi, którzy grają bez żadnych udogodnień razem ze mną więc to wystarczy.

6/7 tak naprawdę nie jest potrzebny do wbicia 200, jest ciężko go zdobyć, tak samo zmianki, ale po zdobyciu go masz fun i łatwiejsza grę :)

Jeżeli nie będzie bety, nie ma co grać na serwie, wbije aby bugi znalezione przez gildie wrzucić na mpcforum.

Bugi które zostaną wykorzystane na starcie sprawią, że niektórzy będą lepsi.

Nie odpisuj, że długo testowaliście itp, że macie od tego ludzi. Każdy serwer tak pisze, a później po starcie takie zdziwienie, że na mpcforum wrzucam ss z itemkami zdobytymi przez tzw.bugi.

Masz ss z vesteris'a.

4 Azraelki, 81 kluczy,3pelerynki +, masa pieczęci, w ciągu 15min ;p (na serwerz rozdałem ok.50 tych zbrojek, ok.100szt pelerynek+)

14982008.jpg?1429473693

U was też coś znajdę, oni też się chwalili że tetsowali serwer przez kilka miesięcy.

Cały serwer został zasypany wartościowymi przedmiotami przez drobny bug a raczej niedopatrzenie administracji.

Ps.Zacytuje ten post jak wystartujecie, a gracze jak się dowiedzieli o bugach na starcie to zmienili zdanie na temat serwera.

Serwer Vesteris był przykładowym serwerem, jeżeli zechcecie to wrzucę wam ss z innych serwerów na których nie było bety otwartej.

Serwer polecam osobom które zechcą zagrać maksymalnie kilka dni od startu.

Pytanko: Zezwalacie na handel przedmiotami np. na allegro ?

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

dość ciekawie  prezentuja sie mapy i M1

system ulepszeń mi się nie podoba ale to moje zdanie :)

powodzenia.

Właśnie system ulepszeń jest zaje :P

A z tymi bonami trochę przegięcie jak na easy.

Powinno większość na maxa wchodzić.

Nie mam zamiaru bonować eq miesiąc.

Opublikowano

narzekanie jest latwe,wlaszcza ze jeszcze nikt nie wie jak te bony beda sprawdzac sie w praktyce :)

cierpliwie poczekajmy,zobaczymy co z tego wyjdzie,mam dobre przeczucie ze chlopaki wiedza co robia.

kiedy start?

Opublikowano

narzekanie jest latwe,wlaszcza ze jeszcze nikt nie wie jak te bony beda sprawdzac sie w praktyce :)

cierpliwie poczekajmy,zobaczymy co z tego wyjdzie,mam dobre przeczucie ze chlopaki wiedza co robia.

kiedy start?

Dokładnie.

Koniec kwietnia/początek maja, chcemy na spokojnie wszystko dopiąć bez presji :)

Opublikowano

kiedy start?

"Start w kwietniu lub na początku maja   :)"

Opublikowano

W końcu ciekawy server z 6/7 bonem może coś z tego wyjdzie ^ ^

Opublikowano

Załatwcie reklame  na yt  musi być dużo graczy :)

I podoba mi sie ze jest 6//7 bardzo fajne mapy *.* 

wolf.gif

Opublikowano

Tylko te bonusy 1-5 dajcie większość, bo tak jak pisałem nie chce mi się bonować perfektów miecha ;f

Przy BS na 7 slotów to nie jest "miech".

Opublikowano

Serwer fajnie sie zapowiada, prezka od bombworka wiec super wyglada jak zawsze.

Chyba moge polecic zobaczymy co bedzie na starcie.

@Edit

Widze ze dodania oraz zmianki 6-7 trzeba wytwarzac? Jak ciezkie bedzie ich wytworzenie :D?

je0o.png

Opublikowano

Zapowiada się wyśmienicie :)

Pozdrawiam,

RumcajsJumper

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...