Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sens L# i BoL'a

ergitreghe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie do tutejszych użyszkodników, a mianowicie, jaki jest sens programów, który wymieniłem w temacie? Z tego co sobie przypominam to były spore ban wave'y z powodu jednego i drugiego programu, a ludzie nadal używają ich. Zapewne będą i w przyszłości takie bany i tu się pytam po co nadal na tym gracie? 

Opublikowano

Hmm dla mnie to jedynie dla fanu xD Bo innego powodu raczej nie ma. No chyba że ktoś używa tego aby wbić lepszą dywizje bo sam nie potrafi to wtedy jest trochę lipnie ;/

rias_gremory_signature_by_darkade22-d7cu9xi.png
Opublikowano

żeby pograć sobie dla zabawy ;s+ płacz przeciwnej drużyny jest bezcenny :)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Nooby się tym dowartościowują :) Mają gdzieś zasady fair play więc sobie używają botów nie czerpiąc satysfakcji z gry.

Najlepsza jest wygranie przeciw komuś kto używał BoLa czy innego ścierwa :D Jakie to smutne że ktoś jest aż tak słaby :D

PQpAnug.png

Opublikowano

Nooby się tym dowartościowują :) Mają gdzieś zasady fair play więc sobie używają botów nie czerpiąc satysfakcji z gry.

Najlepsza jest wygranie przeciw komuś kto używał BoLa czy innego ścierwa :D Jakie to smutne że ktoś jest aż tak słaby :D

smutne to jest to że nie masz życia, i co będziesz hejtował ludzi którzy sobie używają skryptów dla zabawy ,a nie tak jak ty napierdalasz w tą gre po kryjomu w kafejkach żeby być pro gejmerem, żeby nie się nie wysilać na budowie albo przy myciu kibli?.

qxw0er.jpg

Opublikowano

bo nie udaczniki bez tego mieli by staty 0/50/0

a tak dzieki cheatom maja zludzenie ze sa pro

ale przynajmniej mozna sie z nich posmiac jak napisze sie na czacie ze leci raport, leci w tedy niezly placz od nich :D

860331433165800174608.png

Opublikowano

Jak ktoś wcześniej pisał gra bez tego jest nudna i monotonna .

Ciągle to samo Farma>push>TF>Drake>Baron>Push

czasem w różnej kolejności. W pizdu bohaterów ale inne mapy niezadbane te banwave też tylko na pokaz bo nigdy nie banują wszystkich. Mają w regulaminie że programy 3 są nielegalne to niech zakodują jakiś anty injector a nie od kilku lat pie**olą się z rosnącym społeczeństwem "spacjowców" ~~ Ale się rozpisałem a miałem napisać że gram na L# bo się nudzę i wiem że admini i tak mają w d***e co robię.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Kolejny taki temat, skonczcie z tym bo to do niczego nie prowadzi.

A co do tematu to 90% osob uzywa skryptow zeby byc w czyms dobrym, nie wazne czy uczciwie czy tez nie.

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczy, jak można grać dla funu jeżeli wszystko robi za ciebie skrypt? Dla mnie jest to ciężkie to zrozumienia, wydaję mi się że równie dobrze można sobie  obejrzeć streama kogoś kto gra dobrze, bo jest to praktycznie to samo, ponieważ zarówno w jednym jak i w drugim przypadku nie gramy sami (no może na bolu coś tam trochę pochodzimy postacią). I teraz się zastanawiam czemu ludzie zamiast używania wspomagaczy nie pójdą na jakiegoś streama, i nie tylko będą mieli te same wrażenia ale i nie popsują gry innym ludziom, którzy tak naprawdę chcą pograć 4fun.

Bo czerpanie radości z gry, a czerpanie radości z denerwowania ludzi to co innego, a rozumiem przez to że ci co grają na bolu czy L#, nie czerpią radości z gry, tylko z tego że psują tą grę innym osobom.

Chcę jeszcze nawiązać to postu jak ktoś używający bola czy L# odpisał komuś że ten (uczciwy) gracz nie ma "życia". Ale sprawa ma się całkiem inaczej, bo jeżeli ktoś czerpie radość z psucia gry innym to on sam nie ma "życia" (bo wiadomo nikt go nie lubi; nie ma z kim pogadać; i stąd się bierze ta niechęć do ludzi i chęć do sprawiania im przykrości), lub ma po prostu zaburzenia na tle emocjonalnym, lecz zazwyczaj jedno prowadzi do drugiego. Jest jeszcze kwestia tego że ów nieuczciwy gracz może się dowartościować i zarazem zdobyć przyjaciół. Bo jak wiemy jak będzie wygrywał 90% meczy a jego dajmy na to "znajomi" z gry po 50% meczy, to gracz ten będzie czuł się lepszy, i jak wiadomo ludzie będą mogli chcieć dodać go do znajomych, bla bla bla...

Ale jak pewien poeta napisał "Człowiek człowiekowi wilkiem"

Więc MOIM ZDANIEM sprawa wygląda tak, lecz to tylko moje zdanie, do którego mam prawo.

Uzasadniłem swoje zdanie, nikomu go nie narzucam, i jeżeli ktoś by chciał się przeciwstawić mojemu zdaniu to chociaż proszę o logiczne argumenty, bo to co jest napisane wyżej, jest chyba tylko po to żeby sobie było czy też żeby se "nabić posta".

Zaraz się rzucą na mnie "wilki" grające trochę nieuczciwie, i będą jak to się mówi "hejtować", ale proszę chociaż o zachowanie szczątkowej ortografii, logicznego ciągu zdania, jak i logiki dla samych argumentów. Niektórym się może zdawać że wymagam dużo, ale dla człowieka który ma "życie" jest to niczym splunięcie. 

Opublikowano

Gram na L# bo nigdy nie lubiłem grać fair. Czy to single player czy to multi zawsze uzywałem kodów, trainerów czy hacków. Po prostu dla mnie coś takiego jak fair play nie istnieje. Takie coś może istnieć na turniejach esportowych jak i sportowych ale nie na soloq LoLa z bydłem pokroju takiego mangozjeba zwisa czy innych szmat jak snoower.

Wolę sobie poczytać ból dupy na czacie gry--- patrzcie moja sygnatura. Wiecie jak mnie ten ból doładowuje? Aż chce się żyć XDDD

292iOfI.jpg&.png

Opublikowano

Wystarczy obczaić wiek takich userów. Większość z nich nie ukończyła jeszcze gimnazjjum, powiem krótko ci co grają by np odpocząć po pracy nie używają takich programów bo to żadna przyjemność z gry :) Ufff czekam na spine gimbusiarni :P

Opublikowano

@mocnny123

Zależy jakiego "hacka" masz na myśli.

Jeśli chodzi o zasadę działania najpopularniejszych botów to wystarczy, żeby zaimplementowali ukryty licznik ilości wykonanych akcji przez urządzenia wejściowe i ilości wykonanych akcji w grze. Gdy tych drugich jest więcej to znaczy, że coś jest "nie halo". Przy czym takie coś zbytnio ingeruje w system i najpewniej antywirusy by to blokowały.

PQpAnug.png

Opublikowano

Jak ten Riot jest tak skąpy, że nie liczcie, że coś wprowadzą.

Ta firma nawet nie zablokuje tego SinkDroppera, który kosztuje 50euro per life a aktualnie nawet są darmowe testy 200 sekund drop hackowania (zmiana IP i możemy znowu konto robić).

Ten głupi program może mieć każdy i działa równie dobrze jak drophack na VPS'ie. Nie zagłębiałem się jak on działa w środku ale darmowy test mi działał i zlagował tak gierkę, że automatycznie /pause grze nadano a po minucie /unpause (wybrałem minutę droppowania)

Jak Riot nie ogarnie najpierw drop hacków to nie macie co marzyć o zablokowaniu BoLa/L#.

292iOfI.jpg&.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...