Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sens L# i BoL'a

ergitreghe

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Wystarczy obczaić wiek takich userów. Większość z nich nie ukończyła jeszcze gimnazjjum, powiem krótko ci co grają by np odpocząć po pracy nie używają takich programów bo to żadna przyjemność z gry :) Ufff czekam na spine gimbusiarni :P

Jestem właśnie w technikum zaocznym na codzien jest 8 czasami 10 godzin w pracy co prawda nie zawsze ale od czasu do czasu włączam lola a co zaraz po lolu sharpa a wiesz z czego zrezygnowałem ze skryptów robiących za nas combo to odbiera jedyną przyjemnosc ale grac bez evade i trackera o nie nie nie.Więc nie mów takich bzdur bo każdy niezależnie od wieku moze grac na sharpie pytasz sie dlaczego gram na sharpie ja moge się Ciebie zapytać czemu ty nie grasz na sharpie nikt ani mi ani tobie nie zabrania Bóg stworzyl nas wolnym w swoich decyzjach.

Opublikowano

A ja tam sb używam l# tylko do wybocenia konta bo jebane rito nie chce nic zrobić dla osób które już miały 30lvl i dywizje.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Jestem właśnie w technikum zaocznym na codzien jest 8 czasami 10 godzin w pracy co prawda nie zawsze ale od czasu do czasu włączam lola a co zaraz po lolu sharpa a wiesz z czego zrezygnowałem ze skryptów robiących za nas combo to odbiera jedyną przyjemnosc ale grac bez evade i trackera o nie nie nie.Więc nie mów takich bzdur bo każdy niezależnie od wieku moze grac na sharpie pytasz sie dlaczego gram na sharpie ja moge się Ciebie zapytać czemu ty nie grasz na sharpie nikt ani mi ani tobie nie zabrania Bóg stworzyl nas wolnym w swoich decyzjach.

Kolego idąc twoim tropem możemy stwierdzić że każdy może zabijać, bo Bóg stworzył nas wolnych w swoich decyzjach. Ale teraz pytanie, czemu wszyscy się nawzajem nie zabijają? Odpowiedź nie jest taka prosta jakby się mogło wydawać, ale nie robią tego między innymi na dekalog (jeżeli już odwołałeś się do Boga), czy też są kodeksy prawne, ale wszystko to nie jest tak ważne jak ugruntowana świadomość przekazywana przez dorosłych odpowiedzialnych ludzi. A że w tą grę gra większość dzieci (nie chodzi tu o wiek, tylko o mentalność) to ukształtował się pogląd że mimo jest to zakazane (tak jak zabójstwo w naszej rzeczywistości), można tego robić bo przecież tyle osób mówi że to nic złego. Z tego wynika wniosek, że ludzie grający na Bolu czy L# są dziećmi, lub co gorsza są dorosłymi których świadomość odnośnie tej gry została ukształtowana przez gimbazę.

Więc jeżeli w grze używasz cheatów, a w swym życiu na co dzień zachowujesz przynajmniej niektóre normy moralne, to wiedz że gimbaza potrafi zmienić twoje myślenie.

Słuchać głosu dzieci z gimbazy nie jest najrozsądniejszą drogą do wybrania.

Niektórzy mogą rzec: "Kto z kim przystaje, takim się staje" tak jest to po części prawda, ale jeżeli ktoś nie jest w stanie walczyć o swoją mentalność, to nie można go nazwać człowiekiem dorosłym i odpowiedzialnym.

Bo chyba ciężko jest nam uwierzyć, w to że ktoś zaczynając grać w League of Legends, sam, zaczął grać odrazu na cheatach, od 1 lvlu.

Pomocnik
Opublikowano

Ludzie którzy na tym grają, czerpią przyjemność z płaczu innych :D Bawi ich to, że wchodzą w team fight i żaden skill shot ich nie trafia xD A zazwyczaj po takich akcjach ludzie się żalą ^_^

Budowniczy
Opublikowano

Kolego idąc twoim tropem możemy stwierdzić że każdy może zabijać, bo Bóg stworzył nas wolnych w swoich decyzjach. Ale teraz pytanie, czemu wszyscy się nawzajem nie zabijają? Odpowiedź nie jest taka prosta jakby się mogło wydawać, ale nie robią tego między innymi na dekalog (jeżeli już odwołałeś się do Boga), czy też są kodeksy prawne, ale wszystko to nie jest tak ważne jak ugruntowana świadomość przekazywana przez dorosłych odpowiedzialnych ludzi. A że w tą grę gra większość dzieci (nie chodzi tu o wiek, tylko o mentalność) to ukształtował się pogląd że mimo jest to zakazane (tak jak zabójstwo w naszej rzeczywistości), można tego robić bo przecież tyle osób mówi że to nic złego. Z tego wynika wniosek, że ludzie grający na Bolu czy L# są dziećmi, lub co gorsza są dorosłymi których świadomość odnośnie tej gry została ukształtowana przez gimbazę.

Więc jeżeli w grze używasz cheatów, a w swym życiu na co dzień zachowujesz przynajmniej niektóre normy moralne, to wiedz że gimbaza potrafi zmienić twoje myślenie.

Słuchać głosu dzieci z gimbazy nie jest najrozsądniejszą drogą do wybrania.

Niektórzy mogą rzec: "Kto z kim przystaje, takim się staje" tak jest to po części prawda, ale jeżeli ktoś nie jest w stanie walczyć o swoją mentalność, to nie można go nazwać człowiekiem dorosłym i odpowiedzialnym.

Bo chyba ciężko jest nam uwierzyć, w to że ktoś zaczynając grać w League of Legends, sam, zaczął grać odrazu na cheatach, od 1 lvlu.

W życiu byłem świadkiem nie jednej sytuacji i uwierz mi że z tym zabijaniem nie masz racji ;) Może poprostu gramy na cheatach bo jest to dla nas czyms przyjemnym ja wbiłem sobie golda w 3 sezonie bez wspomagaczy i od końca 3 sezonu grałem na bolu teraz gram na sharpie tak to bym srał na tą gre a tak to mam jakąś miłą odskocznie.
Opublikowano

Kolejny taki temat, skonczcie z tym bo to do niczego nie prowadzi.

A co do tematu to 90% osob uzywa skryptow zeby byc w czyms dobrym, nie wazne czy uczciwie czy tez nie.

Śmiechłem xD  90% używa skryptów hahahahahhaha  . Pamiętaj że to nie ty jesteś dobry tylko program gównie :)

Opublikowano

Według kłamcy - wszyscy kłamią, według złodzieja - wszyscy kradną :D

Te 90% jest strasznie wygórowane. Przypuszczam, że ludzi używających skryptow/botów jest <10%. Tobie się wydaje, że jest więcej bo korzystasz z tego forum, które jest przeznaczone głównie dla bociarzy :)

PQpAnug.png

Opublikowano

W życiu byłem świadkiem nie jednej sytuacji i uwierz mi że z tym zabijaniem nie masz racji ;) Może poprostu gramy na cheatach bo jest to dla nas czyms przyjemnym ja wbiłem sobie golda w 3 sezonie bez wspomagaczy i od końca 3 sezonu grałem na bolu teraz gram na sharpie tak to bym srał na tą gre a tak to mam jakąś miłą odskocznie.

I-dont-believe-you.gif

Ty negujesz moje zdanie bez uzasadnienia tego, więc ja też mogę.

Budowniczy
Opublikowano

@bosyboss Są rzeczy które bierze się ze sobą tylko do grobu he he ;) Patrząc na liczbe graczy i liczbe użytkowników bot of legends oraz sharpa spotykasz około 2 skrypterów w każdej grze ale ty pewnie nie grasz na poziomie takim jak oni :)

Opublikowano

Śmiechłem xD  90% używa skryptów hahahahahhaha  . Pamiętaj że to nie ty jesteś dobry tylko program gównie :)

Powinno byc 

''A co do tematu to 90% osob uzywajacych skryptow gra na nich po to  zeby móc byc w czyms dobrym, nie wazne czy uczciwie czy tez nie''

I ja nie gram na skryptach, nie wiem skąd ty masz takie informacje.

Opublikowano

­Ja uważam, że ogólnie cheatów w jakiejkolwiek grze używają ludzie, którzy nie potrafią się pogodzić z tym, na jakim są poziomie. Ludzie narażają się na bany, a jak już dostaną, to są wielce zdziwieni, troche hipokryzja. Ja nie widzę żadnego sensu, w korzystaniu ze wspomagaczy. Co to za przyjemność oszukiwać?

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

­Ja uważam, że ogólnie cheatów w jakiejkolwiek grze używają ludzie, którzy nie potrafią się pogodzić z tym, na jakim są poziomie. Ludzie narażają się na bany, a jak już dostaną, to są wielce zdziwieni, troche hipokryzja. Ja nie widzę żadnego sensu, w korzystaniu ze wspomagaczy. Co to za przyjemność oszukiwać?

Oni lubią widzec placz na czacie przez enemy team, czyli typowy polak tylko zeby innemu zrobic na złość.

Opublikowano

Ja szczerze wątpię... - nawet uznaję to za niemożliwe. Rozumiem, może być kilka takich osób.
Zauważyliście, że KAŻDA osoba używająca to - pisze, że robi to dla funu? Nie uwierzę w to, może jest mały odsetek osób tak uważających, lecz tak naprawdę używają tego powiedzenia aby ukryć swoje prawdziwe zamiary ( choć nie wiem czego się wstydzić, przecież wszyscy to wiedzą ) - a może po prostu sami nie chcą w to uwierzyć? - a dokładniej chodzi mi o dowartościowanie się, lub po prostu chęć bycia 'lepszym' - specjalnie w cudzysłowie... Taka osoba zdobędzie w końcu upragnioną ligę - platynę, diament - a potem będzie mówił 'używam tego dla funu' - bo bez tego na tym poziomie nie umie grać i już nie ma wielkiego wyboru, chyba, że normale. Pewnie zaraz obudzi się chmara osób to używająca którzy będą skutecznie przeciwstawiać się mojemu zdaniu, a ja nic nie będę mógł zrobić, ale może chociaż po cichu się ze mną zgodzą, bo wątpie aby ktokolwiek oficjalnie potwierdził to co tutaj napisałem. Jeszcze odniosę się do osoby która uważała, że gra bez BoLa czy L# jest nudna i monotonna - czy ty chociaż pomyślałeś, co napisałeś? ciągle tylko farma, push, team fight? a co robisz na BoLu, czy L# innego? Oprócz tego, że zamiast używania skillów, chodzenia aby uniknąć czegoś lub grania taktycznego po prostu wbijasz się w innych z przytrzymaną spacją? Przez te programy gra staje się uboższa, chyba, że po prostu była dla ciebie zbyt trudna i dlatego większe możliwości daje ci gra która ma ich mniej  ( na to wychodzi, nudna gra ma mało możliwości, w ciekawej odkrywasz coraz to nowsze rzeczy ). Teraz pomyśl nad tym co napisałeś :)

Opublikowano

Twoją wypowiedź daje do myślenia. Czasami się gra dla funu, dowartościowania się również, nie każdy do tego się przyzna. 

W wyższych ligach większość używa tego, więc grasz na tym bo musisz.

Opublikowano

@mocnny123

Zależy jakiego "hacka" masz na myśli.

Jeśli chodzi o zasadę działania najpopularniejszych botów to wystarczy, żeby zaimplementowali ukryty licznik ilości wykonanych akcji przez urządzenia wejściowe i ilości wykonanych akcji w grze. Gdy tych drugich jest więcej to znaczy, że coś jest "nie halo". Przy czym takie coś zbytnio ingeruje w system i najpewniej antywirusy by to blokowały.

Takie głupoty zespoofuje nawet dziecko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...