Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Hard] Attessia.pl ***Odrodzenie***

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maszyna pierwsza klasa.

Nawet strona nie chce się załadować.

Maszyna nic do tego nie ma, przynajmniej nie mamy serwera na hostingu za 3,69 sms'em.

Dobrze że mózg chce ci się załadować.

Serwer na chwilę obecna nadal  OFFLINE

sewrer od kilku godzin nie dziala

Serwer wstrzymany do godz. 16:00.

Opublikowano

Serwer już działa, przepraszamy za przerwę.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Ja mam do was pytanie  zrobicie takiego eventa jak tamtego wtedy zanim był ten server trudniejszy bo lochy trudniejsze :) czyli to że misja trwa 0 sekund i nic nie tracisz ani awanturności ani kufli piwa :) to by było fajnie :D jak tak prosze sie odezwać jak najszybciej

Opublikowano

Ja mam do was pytanie  zrobicie takiego eventa jak tamtego wtedy zanim był ten server trudniejszy bo lochy trudniejsze :) czyli to że misja trwa 0 sekund i nic nie tracisz ani awanturności ani kufli piwa :) to by było fajnie :D jak tak prosze sie odezwać jak najszybciej

To nie był event. Podczas testów misje były po 0 minut, ponieważ nie chciało mi się klikać przycisku pomiń.

Opublikowano

od wczoraj znowu serwer nie działa... zenada

Z ciebie niezła żenada jak zwykle nie wiesz co się dziej i nabijasz sobie posty...

Do jutra serwer powinien działać.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...