Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KONKURS] Wiosna z 4Story!

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

839531428217841369478.png

Wraz z Grupą Moderacyjną 4Story postanowiliśmy zrobić dla Was wiosenną serię konkursów.

Mamy nadzieję, że każdy z konkursów się spodoba i że to właśnie Ty wygrasz! :-)

379241428228601369478.png

1. Zapisując się do konkursu automatycznie akceptujesz jego regulamin.

2. Prace muszą być zgodne z regulaminem konkursu jak i regulaminem globalnym.

3. Prace zgłoszone na konkurs muszą być autorskie.

4. Wszelkie trolle, obrazy i rzeczy niezgodne z regulaminem będą usuwane, a autorzy karani.

5. Termin trwania konkursu, jak i regulamin może się zmienić.

6. Wszelkie próby wpłynięcia na wynik zostaną ukarane, a autorzy zdyskwalifikowani.

7. Jeden użytkownik może wziąć udział w każdym z konkursów.

8. Każda praca musi mieć wyraźnie zaznaczony konkurs pod który podchodzi (np. "Jak zaczęła się twoja gra w 4Story" musi być oznaczone numerkiem "1)"/"I)" itp.)

9. Każda praca musi być zawarta w tym temacie.

10. Dyskusje prowadzimy w "Dyskusja", a nie tutaj.

11. Prace można edytować, aż do zakończenia konkursu.

12. Konkurs trwa do 10-05-2015 (włącznie).

836471428219728369478.png

@QuarK

@TheGrubyLolek

@Wujek Blacha

639721428219728369478.png

Opisz jak zaczęła się twoja gra w 4Story!

Konkurs polega na opisaniu twojego początku z grą: jak do tego doszło, kiedy to było itd.

Wymagania: Praca musi zawierać przynajmniej pięć długich zdań, nie może być użyte żadne pogrubienie, kursywa, podkreślenie, wyśrodkowanie ani kolor.

605141428219728369478.png

Najlepszy poradnik w 4Story!

Konkurs polega na napisaniu własnego poradnika do gry i zgłoszenie go.

Wymagania: Poradnik musi dotyczyć aktualnej wersji gry, musi być on napisany w trakcie trwania konkursu (lub maksymalnie tydzień przed), musi być przydatny.

819611428219728369478.png

Wymyśl własnego questa do 4Story!

Konkurs polega na wymyśleniu własnego questa do gry.

Wymagania: Praca musi być zrobiona w formie listy (zaczynającej się od punktów: 1), 2), 3) itd.), musi zawierać interakcję z przynajmniej 3 NPC (jeden prawdziwy, reszta może być wymyślona).

327221428219728369478.png

Najaktywniejsza osoba w 4Story!

Konkurs polega na byciu jak najbardziej aktywnym w  dziale, podczas trwania konkursu.

Wymagania: Posty i tematy muszą być regulaminowe, osoba zgłaszająca się do tego konkursu musi napisać post w temacie i zaznaczyć, że chce startować, kandydat nie może dostać więcej niż 5% (w dziale).

380461428219728369478.png

LOSOWANIE!

Osobie która wygra zostanie zdjęta połowa % (np. gdy ktoś ma 50%, zdjęte zostanie 25%). Losowanie odbędzie się za pomocą strony Random.org.

Wymagania: Osoba zgłaszająca się do konkursu musi napisać post o treści: "Zgłaszam się do konkursu numer pięć.", osoba startująca musi mieć aktywne procenty na pasku ostrzeżeń (inne posty będą ukrywane!).

445041428219728369478.png

KONKURS 1:

Miejsce 1: 8-AwardImgMaster-1361138012.png+ - 10% + 30 polubień

Miejsce 2: 9-AwardImgMaster-1361138078.png+ - 5%                      

Miejsce 3: 7-AwardImgMaster-1361137781.png                                

KONKURS 2:

Miejsce 1: 9-AwardImgMaster-1361138078.png+ - 15% + 60 polubień

Miejsce 2: 7-AwardImgMaster-1361137781.png+ - 10%                   

Miejsce 3: -10%                                                     

Pozostałe miejsca: -5%                                          

KONKURS 3:

Miejsce 1: 9-AwardImgMaster-1361138078.png+ - 10% + 30 polubień

Miejsce 2: 9-AwardImgMaster-1361138078.png+ - 5%                      

KONKURS 4:

Miejsce 1: 10-AwardImgMaster-1361138042.png + - 15% + 30 polubień +

większe szanse na dostanie się do Redakcji 4Story    

Miejsce 2: 8-AwardImgMaster-1361138012.png + - 5%                        

KONKURS 5 (Losowanie):

Miejsce 1: Zdjęcie połowy paska ostrzeżeń

(np. gdy ktoś ma 50% to zdejmujemy 25%)               

235741428219869369478.png

[DYSKUSJA]

Grafikę wykonał: @Małpa

Zgoda na konkurs została udzielona przez Global Moderatorów MPCForum.pl

Opublikowano

Pewnego poranka, gdy włączyłam komputer i zalogowałam się na ciekawy serwer Metin2 zobaczyłam, że jestem okradziona.

Z bardzo wielkim zaangażowaniem szukałam odpowiedniej gry dla siebie. Przeglądając stronę starego serwera wyświetliła się reklama 4Story. Już po pierwszym zrzucie ekranu, który widniał na owej reklamie stwierdziłam, iż zagram w 4Story. Po wielu spędzonych godzinach na YouTube oglądając gameplay'e i serie youtuberów z tej gry postanowiłam pobrać launcher. Wtedy miałam jeszcze bardzo słaby Internet, 4Story pobierało mi się 3 godziny i 30 minut. Jednak opłacało się...

Obecnie rzadko gram w tą grę, lecz jako redaktor nabieram coraz większe chęci do ponownej, częstszej rozgrywki..

605141428219728369478.png

http://www.mpcforum.pl/topic/1391346-bardzo-dobre-sposoby-na-zarobek-wszystko-opisane/#entry11812694

819611428219728369478.png

1.Przyjdź do Sługi Imperium[NPC]

2.Zapytaj go jaką misje masz wykonać!

3.Kiedy otrzymasz już swój cel do realizacji, to udaj się do Nawishi.

4.Pokonaj Mocarnego Władcę Nawishi.

5.Zabierz łupy.

6.Wróć do Sługi Imperium, oddaj mu jego część łupów.

7.Misja wykonana, otrzymujesz 10g.

327221428219728369478.png

Biorę udział! ;)

380461428219728369478.png

Nie biorę udziału, bo mam 0 punktów. ;)

Opublikowano

1bxmvafi7yxd.png

Moją przygodę w 4story rozpocząłem dzięki koledze. Zupełnie nie wiedziałem o istnieniu takiej gry. Jednak nie żałowałem, gdy zacząłem grać, wszystko mi się w niej podobało.

Grę rozpocząłem jakieś 3 lata temu. Moją pierwszą klasą był Mag (lubię magie) XDD Jak zwykle zamiast robić questy to ogarniałem co w tej grze chodzi.

Gdy już ogarnąłem to poznałem gracza. Był spoko (rzadkość), zaczeliśmy razem robić questy. W ciągu jednego dnia grania nabiłem aż 15 lvl, ale zawsze coś xD

Następnego dnia polazłem na Tajny Dokument (chociaż nie wiedziałem co to). Patrzę, a tu jak zwykle musiało się coś zadziać i zabili mnie... ;_;

Później Deriony powybijali Valorianów i mogliśmy spokojnie expić ( z tego co pamiętam to chyba na Pumach lub Gnollach). Wbiliśmy 20 lvl i poszliśmy na Tajny Dokument (20-30lvl).

Było tam już dość trudno... Moby biły już mi po jakieś 60, więc musiałem bić pojedyńczo, bo lurować nie dało rady xDD Któregoś tam dnia dobiłem do 80 lvl i skończyłem grę.

Dla zainteresowanych miałem Sephire +18, a reszta to Arkana +17.

wh6iujrf56ux.png

1.Pójdź do Arcykapłana Edgara (znajduje się w Tebekut).

2.Informuje Cie o ataku przedziwnych stworzeń, które zaatakowały niewolnika.

3.Zabij 20 tych stworzeń i zbierz skórę by mieć dowód pozbycia się stworzeń (strzałka pokazuje kierunek, w której stworzenia przebywają).

4.W nagrodę otrzymujesz 10,000 doświadczenia i broń dla początkujących +9.

s3fvrvm7sqh6.png

Biorę udział.

122rfx6wi3zz.png

Zgłaszam się do konkursu numer pięć.

Opublikowano

#1. Szukałem czegoś innego niż Metin2 - Pojawiły się prywatne serwery i ludzie zaczęli się rozchodzić po wielu privach. Więc poszperałem trochę w internecie i pojawił się tytuł 4story. I tak rozpocząłem rozgrywki, nie patrząc na nic, lecz expiąc jak w Metinie z przyzwyczajenia. Potem potrzebne było nadrobienie questów co zawsze wiąże się z lataniem od jednego NPC do drugiego. Jestem Valorianinem - który wbił 40 :)

#5 - Zgłaszam się do konkursu numer pięć.

Nie napisałeś w jakim konkursie. //QuarK

...................\/...................

Opublikowano

Konkurs nr. I

Swoją przygodę z tytułem 4story zacząłem kilka lat temu, kiedy to gra była w fazie swojego rozkwitu, a sama rozgrywka sprawiała przyjemność. Wszystko zaczęło się od tego, że wraz z grupą znajomych szukaliśmy gry, która nie będzie wymagała większego wkładu ze strony monetarnej (tzn. realistycznych pieniędzy), na początku nie wiedzieliśmy nawet o tym, że sama rozgrywka oferuje nam ulepszanie przedmiotów i dopiero, kiedy zauważyliśmy człowieka, który miał "świecący" (+6/7/8/9/10) hełm dowiedzieliśmy się trochę więcej o samej grze.

Następnym naszym krokiem było założenie gildii, która dominowałby tereny wojenne, gdzie znajduje się więcej osób. Zabawa była przednia, bo wtedy mało osób posiadało ekwipunki, które przekraczały granicę plusu 11, więc jako tako dawaliśmy sobie rade - wspólne rozmowy, wyprawy, czy choćby nawet eksploracja świata, które zazwyczaj kończyły się o świcie. Po pewnym okresie czasu ludzie zaczęli rosnąć w siłę, a wraz z tym ich przedmioty, ich poziom ulepszenia, czy choćby nawet same; pancerze, bronie, hełmy, biżuteria i ogólnie - cały ekwipunek, więc wtedy (nie znając się kompletnie na cheatach, bugach czy innych "wspomagaczach") zacząłem szukać hacka, który pozwoli mi bez żadnych dodatkowych eliksirów, tynek itd. ulepszać do woli moje przedmioty. Oczywiście, żaden z tych hacków nie działał, bo były to zwykłe oszustwa, które tylko powodowały kradzieże konta lub zwyczajnie infekowały komputer. Ogólnie sama gra przez ten dość długi okres czasu była ciekawa, ponieważ graliśmy w grupie, chodziliśmy na smoka i inne bossy, aby wydropić tzw. 'kamienie Osrisa', następnie tworzyliśmy ekwipunek PvP za honor. Niestety, czasy świetności tej gry minęły i raczej już nie wrócą, bo wszystko zostało diametralnie zmienione, a wszystko wymaga dużego wkładu pieniędzy, żeby cokolwiek osiągnąć.

Konkurs II

Nie biorę udziału, ponieważ nie mam pomysłu na napisanie jakiegoś poradnika.

Konkurs III

1. Na samym początku musimy udać się do Templariusza Achina, który znajduje się w Tebekut.

5454651900_1428918775.jpg

2. Po rozmowie z Achinem ten zleca nam misje, która polega na wypędzeniu duchów z opuszczonej kaplicy, która znajduje się nieopodal zamku Keter. Jednak, aby to zrobić potrzebujemy również Wody Pradawnych pozwalającej nadać duszy spokój i wieczny spoczynek, lecz wytworzenie takiej wody wymaga zdobycia następujących składników:

• woda ze źródła Tebeku'tskiego, które znajduje się poza miastem Tebekut,
  • zioło Boga Wojny, które wcześniej trzeba odbić z rąk Wodza Gnolli,
  • flakonik Nadziei, który można odkupić od handlarza znajdującego się w przeciwnej frakcji.

3. Po zdobyciu wszystkich materiałów, które pozwolą nam wytworzyć w/w Wodę Pradawnych, udajemy się do NPC, który zwie się 'Astrooth' (NPC jest fikcyjny, wymyślony) - znajduje się on w Tebekut, zazwyczaj przesiaduje w swojej pracowni, gdzie opracowuje i czyta zwoje pozwalające zwiększyć swoją moc magiczną. Po przyjściu do niego i rozmowie dowiadujemy się, że jest on wstanie stworzyć dla nas owy przedmiot, jednak receptura na której spisany był przepis tworzenia został skradziony kilka dni temu w nocy.

4. Zadanie aktualizuje się w dzienniku zdarzeń, a kolejnym celem jest dowiedzenie się, kto może być sprawcą kradzieży. Astrooth jako wskazówkę mówi nam, aby udać się na rynek, a następnie porozmawiać z tamtymi mieszczanami (NPC), którzy mogą wiedzieć coś na ten temat.

5. Kiedy już udamy się na w/w rynek i porozmawiamy z kilkoma NPC, dowiadujemy się, że złodziejem był Ains - osoba odpowiedzialna za magazyn znajdujący się w Keter.

6. Po tym jak już odnajdziemy Ainsa i z nim pomówimy, a następnie przedstawimy mu całą sytuację ten zgadza się nam oddać zwój, lecz pod jednym warunkiem - tylko jeśli nie wydamy go tamtejszej straży (musimy zgodzić się odgórnie, nie ma opcji odmowy).

7. Wracamy do Astrootha, a ten z drobną opłatą tworzy dla nas Wodę Pradawnych, ale cały proces wymaga czasu i ten każe wrócić nam po dwóch (realnych) godzinach.

8. Gdy już odczekamy czas oczekiwania i wrócimy do NPC do naszego plecaka ląduje przedmiot "Woda Pradawnych - zapomniana woda, która pozwala oczyścić zagubione duszę, tylko ona pozwoli odpocząć umarłym.". Następnie idziemy do Templariusza Achina z którym wchodzimy w dialog i dowiadujemy się, że po otrzymaniu owej wody możemy już udać się do kaplicy, która jest przeklęta i nawiedzona przez tamtejsze straszydła i inne umarlaki.

9. Udajemy się do kaplicy (miejsce automatycznie zaznacza się na naszej mapie), a następnie wchodzimy do środka, gdzie musimy oblać Wodą Pradawnych jeden z grobowców. Po oblaniu odpowiedniego (są tylko trzy) pojawia nam się zmora, którą musimy pokonać, aby odeszła na wieczne zapomnienie. Gdy sprowadzimy ducha poniżej 20% zdrowia ten znika i wypowiada słowa, które budzą umarłych z pobliskich grobów, po zabiciu wszystkich umarlaków ostatnim celem jest dobicie zmory. Gdy już pokonamy zmorę otrzymujemy z niej; ~3 golda, pelerynę umarłych na 30 dni (przedmiot fikcyjny) oraz trochę doświadczenie. Misja się aktualizuje, a następnie musimy udać się do Achina.

10. Po powrocie do Achina ten nam dziękuje i każe udać się po nagrodę do dowódcy zakonu templariuszy, wcześniej pokazując mu glejt otrzymany od Achina. Po okazaniu glejtu otrzymujemy: 1 poziom postaci, 5 golda oraz Królewskiego Konia z herbem templariuszy (przedmiot fikcyjny, wymyślony).

Konkurs IV

Nie biorę udziału.

Konkurs V

Nie biorę udziału, ponieważ mam 0% na pasku ostrzeżeń.

Opublikowano

Konkurs 1!

Pewnego popołudnia poszedłem do brata/kuzyna. Graliśmy u niego w różne gry, typu fps'y, minecrafty itp. gdy już miałem iść przypomniał sobie o grze..... 4Story na pierwszy rzut oka wyglądała naprawdę rewelacyjnie! Od razu poszedłem do siebie pobrałem i zaczołem grać Rycerzem Cienia (Czy jakoś tak) bardzo przyjemnie mi się w nią grało. Gdy osiągnąłem 13 poziom powoli mi się nudziła... 14 poziom... 15 poziom.... postanowiłem że z grą nie skończę, wybrałem po prostu inną klasę a była nią łucznik. Jak z bratem/kuzynem graliśmy to rozmawialiśmy przez skype'a. On też wybrał łucznika, i rasę wróżkę ja jak zawsze człowieka :). Razem zaczeliśmy grać, jak on nie grał to ja grałem i go przeganiałem w lvl'u i on musiał nadganiać :P. Lecz kiedyś pewnego poranka w weekend znudził mi się łucznik i wszedłem na Rycerza Cieni. Awansowałem na 17 poziom, i gdy mój brat tylko wszedł na skype'a to odrazu powiedziałem mu że skończyłem grać w 4Story, więc on też skończył.... na 4Story już nigdy nie powróciłem i nie powrócę [*]

PS. Na inne konkursy się nie zgłaszam!

#PotwierdzoneInfo

Opublikowano

Zgłaszam się do konkursu numer jeden.

A więc tak zacznę to trochę dziwnie.

Pewnego pięknego dnia, kiedy był słoneczny dzień zero chmurek dokładnej daty nie pamiętam, ale to był chyba gdzieś czerwiec. Wstałam nieco wcześnie, bo była 6 rano :O. Wzięłam prysznic zjadłam śniadanie, dostałam telefon od mojego byłego żeby wyjść na spacer, a wieczorem będzie niespodzianka i oko 12 poszłam na miasto z swoim byłym, bo zwykle po szkole/weekendach uczyłam się trochę, albo się z nim spotykałam nie grałam w żadne gry, głównie FB, Yt i jakieś tam inne stronki ... a więc poszliśmy do centrum, tradycyjnie coś zjeść, pospacerować, spędziliśmy trochę czasu na mieście aż złapała nas 18 albo 17 godzina nie pamiętam dokładnie gdzieś pod wieczór ... oczywiście mój były był zawsze nachalny zaproponował abyśmy poszli do niego, myślałam że chce być sam na sam, albo obejrzeć film jakiś czy coś, więc poszłam, a miałam trochę nauki, kiedy przyszliśmy do niego powiedział abym siadła na łóżku, a on zaraz wróci ... i tak zrobił wrócił z laptopem już nadzieja, że będzie jakiś film, a co się okazuję włączył grę ... dokładnie 4Story, ja jeszcze nie grałam w gry wtedy w zasadzie nigdy nie grałam więc mnie to nudziło jak on grał, a ja patrzyłam się, prosił - błagał abym chociaż spróbowała zagrać, no i nie powiem trochę mi się spodobało jak na pierwszą grę, najbardziej zaciekawiła mnie jakość gry, oraz postacie i ich role/zadania i tak zwane teraz już wiem skille. Od tamtej pory co kilka dni (Bo naukę też miałam) przychodziliśmy do niego i graliśmy, coraz mniej czasu na dworze spędzaliśmy bo graliśmy :P, ale jak to z życiem związki są i ich nie ma, kiedy zerwałam z nim przestałam grać, poznałam kogoś innego aktualnie mojego narzeczonego i nie mam czasu na grę :), studia i wgl.

Taka krótka opowieść, może nie taka wspaniała jak innych, ale według mnie fajna, bo przypomina dużo rzeczy z życia w tamtych czasach :).

Zgłaszam się do konkursu numer pięć :P

Opublikowano

Konkurs III IV i V biore udzial ! :D

KONKURS III

post-1290858-0-16641700-1429799245_thumb.png

1.Gdy osiągniemy już 80 LvL na początku musimy udać się do Kylan'a, który znajduje się w Równinie Harmonii.

post-1290858-0-94800200-1429798212_thumb.jpg

2.Następnie po zaakcepotowalniu Quest'a pod tytułem "Bitwa O Wolnosc" Kylen wysyła nas do Zamku Tabekut ,
Na rozmowe z Królem Najemników Tristanem aby kontynuować zadanie.
3.Po rozmowie z królem Tristanem okazuje się że jego królestwo jest w niebezpieczenstwie przez konflikt z jaszczurami. 
Oraz prosi nas o pomoc w zdobyciu armi ktora bedzie w stanie stawić czoła nieprzyjaciołom.
                                        post-1290858-0-47014800-1429798270_thumb.jpg
4.W tym celu Tristan wysyła nas do Komendanta Slaytan'a ,
aby ten wraz z Armią Nieśmiertelnych pomógł obronić Zamek oraz Królestwo Gor .
5.Po przybyciu do Komendanta Slaytan'a okazuje się iż bardzo chętnie pomoże ale dopiero wtedy gdy udowodnimy ze ,
jesteśmy godni aby dowodzić Grupą Nieśmiertelnych.
post-1290858-0-15764600-1429798591_thumb.jpg
6.W tym celu Komendant Slaytan wysyła nas do Ognistego Labiryntu LvL 55 ponieważ,
musimy pokonać Molocha oraz zdobyć jego szmaragdowe serce.
post-1290858-0-58083100-1429798668_thumb.jpg
7.Gdy uda nam się pokonać Molocha oraz zdobyć jego serce musimy wrócić do Komendanta Slaytan'a,
aby udowodnić ze udało nam się pokonać bestie.
8.Nastepnie otrzymujemy od Komendanta Slaytan'a pieczec Nieśmiertelnych która pozwoli Tristanowi obronić królestwo.
9.Z pieczecia musimy udać się do Tristana zeby zakończyc misje oraz odebrać nagrode.
Nagrody:
1. 300000 pkt doswiadczenia
2. Tytul  "Bohater"

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

87930005941133095936.png
Chodziłem jeszcze do 1 klasy podstawówki i moje gry sieciowe głównie opierały się o portal wyspagier.pl. Grając razem z kolegą w letni poranek, zauważyliśmy reklamę owej gry. Postanowiliśmy pobrać tą grę lecz z moim wolnym łączem internetowym prędzej Korwin byłby prezydentem. Załączając pobieranie wyszliśmy na orlik gdzie tam właśnie spędzaliśmy większość wakacji, po prostu grając w piłkę.

Wieczorem po powrocie byliśmy zachwyceni, kolega jednak musiał już wracać do domu więc umówiliśmy się, że w następnym dniu po prostu pogramy u mnie. Była to pierwsza moja gra w której miałem kontakt z innymi ludźmi więc się wstydziłem cokolwiek pisać (WTF). Ta gra tak mnie wtedy wciągnęła, że grałem tak hardkorowo do 24:00. Zacząłem grę w królestwie Derion z nickiem zabijaka12345 (jakoś tak xDD). Już na początku gdy zobaczyłem umiejętności Kapłana od razu pomyślałem sobie, że to jest postać dla mnie, najbardziej podobał mi się skill umożliwiający przemianę swojej postaci w kruka lub przemianę wroga w wiewiórke. Nabiłem gdzieś 23 lvl (nie w ten dzień w który zacząłem grać tylko jakoś później) po czym pomyślałem sobie, że warto spróbować także gry w królestwie Valorian. Niezbyt mi się tam podobało ale przypadkowy gracz pomógł mi z wprowadzeniem. W chwili obecnej mam 96 lvl łucznikiem w królestwie Valorian. Nie gram już ani trochę w tą grę z powodu jak bardzo zniszczyli ją. Grałem jeszcze w 4storyEG ale to inna bajka.

PS.: Zgłaszam się do konkursu nr 5.

Opublikowano

Pewnego dnia gang podwórkowy Czeladzians Killa'z szerzący zamęt i spustoszenie w okolicznych dzielnicach stwierdził, że pora zakończyć to i przerzucić się na coś innego. Było to dokładnie 5 lat temu. Grupka sześciu jedenastoletni, a i nawet dwunastoletnich gangssterów stwierdziła, że idealnym pomysłem będzie gra online! Wszyscy pewnego wieczoru wrócili do domu i zaczęli konwersacje na skypie. Następnie cała grupka zaczęła pobierać 4story, tak to był ten moment kiedy gang zadecydował o tej grze. Następnego dnia już było po wszystkim, była sobota rano i zaczeła się gra. Lider gangu stwierdził, że będzie grał zaklinaczem jako, iż lubi rozkazywać wszystkim dlatego mógł się odnaleźć w tej klasie. Reszta gangu grała RMC, Czarodziejem, Wojownikiem znalazł się jeden łucznik jak i parobek lidera grał kapłanem. Wszyscy potworzyli swoje postacie i zaczęło się panowanie gangu na serwerze Aderia w królestwie Valorian! Każdy gonił poziom jak się dało, czy to questy czy zbieranie ziemniaków z ogródka babci! Każdy robił co się dało, aby pnąć się w górę. Po kilku dniach zaczeły się już pierwsze potyczki o władzę gdzie przetrwali najlepsi, a reszta się poddała. Lider gangu i jego parobek którzy do dzisiaj czasami grają w 4story i sieją zamęt na innych serwerach, a są znani pod innymi ksywami. Dwójka ta zakończyła swą batalię na globalu, po tym jak Król najwiekszy i wszechpotężny odkrył nielegalną działalność, że gang handlował chomikami było to w 2013 roku, a o gangu już każdy zapomniał i wrócił spokój do królestwa.(Ban za kupno golda LEEL >.<)

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...