Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KONKURS] Wiosna z 4Story!

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KONKURS I

Przygodę z 4Story zacząłem około 3 lat temu, było to w p****ówce (podstawówce), kolega i kuzyn rozmawiali ogrze, dokładniej to o queastach jakie przechodzili i inventory, przysłuchiwałem się dobre kilka minut.

W końcu zapytałem się ich czy rozmawiają o Metinie 2, odpowiedzieli nie :D Opowiedzieli mi wszystko o 4Story, z czym to się je o co chodzi, jakie są klasy i inne duperele, jako zapalony gracz Metka w tamtych czasach zajarałem się jak czeski metką.
Na następny dzień z kuzynek pobrałem 4Story na swojego predatora Vmaxa  :D Pobawiłem się troszkę klasami; zaczeliśmy grać w 3. Grą zaraziliśmy jeszcze kilka kolegów z klasy, znalazła się też 1 dziewczyna więc było warto ^^
Swoją drogą, grałem coraz częściej z nią i jakoś to się potoczyło żę byliśmy razem  ^_^ Tak o to zacząłem gre w 4Story !

KONKURS V

Zgłaszam się do konkursu numer pięć

1RkW7od.png

Gość Lajk™
Opublikowano

Zgłaszam się do konkursu numer pięć.

­

Opublikowano

Konkurs I:

Pewnego dnia serfując po działach MPCforum.pl napotkałem dział o nazwie "4 Story", najeżdżając na Niego kursorem myszki kliknąłem, aby przejść do tego działu. Wiedziałem, że gra jest dość wciągająca. Redakcja nie bierze się w byle jakiej grze... Po przeglądnięciu kilku działów napisałem do pewnego Pana, czy pomógłbym się ewentualnie wybić w tej grze. Odpowiedział:
- "Oczywiście, pobierz grę i spotkajmy się o 17.00 w grze".
Bez wahania zacząłem pobierać grę. Gdy miałem blisko 20% do końca stało się - zabrakło mi prądu. Pomijając fakt, że gra pobierała mi się 2 godziny byłem totalnie załamany... Mówię "Nie, nie pobieram tego!" i za godzinkę z powrotem uruchomiłem komputer.  ­Wkurzony na los wyżyłem się na GG Panu, który miał mi pomóc się wybić. O dziwo On odpisał:
- "Tą złość wyrzucisz w grze, dalej zajdziesz ;-)".
Totalnie mnie zamurowało. Nie znałem go kompletnie od tej strony, po dłuższej rozmowie znów zacząłem pobierać grę. Tym razem się pobrała szczęśliwie, ale pisane mi nie było. Okazało się, że gra nie chcę pracować na moim systemie. Zirytowany tą całą sytuacją uderzyłem mocna dłonią w klawiaturę a z racji, że mam klawiaturę bezprzewodową - wypadły mi baterie z pod spodu. Zbliżała się godzina 23.00, zmęczony psychicznie dzisiejszym dniem, położyłem się spać.
Drugi dzień przygody z instalką gry zaskoczył mnie po całości. Uruchamiam komputer, i włączyłem instalację gry po raz trzeci. I co się okazało? Gra zainstalowała się bez problemowo! Pomyślałem "Jak to możliwe? Czy uderzenie dłonią w klawiaturę odmieniło moje cudowne 4Story?" Od razu pojawił się uśmiech na mojej twarzy i nie zszedł z większej połowy dnia. A najlepsze czekało mnie potem.
Uradowany szczęśliwym zakończeniem instalacji 4Story uruchomiłem grę. Pierwsze moje 20 minut to był horror. Nie wiedziałem zbytnio o co tu chodzi, zadawałem sobie pytanie "Jak Ci inni to robią?". Mój humor się zmienił. "Ta gra jest po prostu głupia - nie gram w to!". 
Po 2 godzinach napisał mój mentor od gry:
- "I jak SeterN? Masz 4Story?"
Odpowiedziałem, że "Tak mam, lecz nie wiem o co tam chodzi i mnie to po prostu nudzi". Nie wiem dokładnie, ale chyba się zaśmiał przed komputerem, bo w następnej wiadomości użył dużo wyrazów typu "xD". Długim, bardzo długim monologiem wyjaśnił mi o co tam chodzi. Mówię "Okej, spróbuję". I właśnie dzięki niemu zdobyłem pierwsze doświadczenie, pierwsze bronie, pierwsze nagrody. Pomyślałem "Nie ma bata - wciągające". I tak właśnie gram w 4Story do dziś i czego nie żałuję.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...