Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda o scammerach, którzy siedzą w Moderacji forum :> (Załączone dowody)

Sℓαѕнєя_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i c**j wam do tego

slaszer spina dupe bo nic nie dostal xD

SteamStealer dobra rzecz, ale nie dla cebulakow - 100 euro za stuba :3

Cześć landiago, pewnie mają to od Ciebie, zgadłem?

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

i tak co im miałoby się stać, skoro anonymous ma plecy u makina, a marselo i kokosz (zostawił forum na jego barkach) mają wszystko głęboko w d***e?? i dobrze, że ktoś to napisał.

Opublikowano

Gm który ma godnie reprezentować MPC tak na prawdę okrada ludzi.

To jest śmieszne że ktoś taki jak Anonymous siedzi w administracji, uważałem go za spoko kolesia a tu się okazuje że jest zwykłym oszustem, tak samo Szymico.

Ale widzę że Anonymous był w to zamieszany więcej niż Szymico, mogę się założyć że i tak nie dostaną degrada za takie coś.

I ja się dziwie dlaczego tyle tematów powstaje w CS:GO "Zostałem oscamowany co mam zrobić pomocy".

Okradacie ludzi co nie jest fer, ludzie wydają swoje oszczędności, kieszonkowe na te skiny żeby móc sobie pograć mieć wreście coś fajnego co ich ucieszy a wy po prostu to odbieracie.

Jak dla mnie powinny być degrady, slasher nie bał się o to powiedział otrzymał degrada ale powiedział tylko prawdę a administracja mu nie wierzyła dlaczego? 

Bo to tylko "kid" gm jest lepszy i tyle, slasher powinnień otrzymać kida.

@Lord Makin @kokosz @Marselo

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Dobra to póki temat stoi dodam coś do siebie - tak, muszę.

No więc każdy, który ma lepszy kontakt z pewnymi osobami to wiedział to od kilku miesięcy, że scamują itemki i nawet się z tym nie kryją. Nie raz byłem świadkiem rozmów na steamie w lobby, no, ale cóż warto czasami mieć kilka kont.

Fakt, faktem nie okradali ludzi z forum, no chyba, że akurat się przytrafił dziwny zbieg okoliczności :P @1373230489-U611928.pngSℓαѕнєя_ Sam jakoś się nie kryłeś z tym, że scamujesz, ale to też wiedziałem.

Nie jestem konfidentem, więc nie pójdę dalej i nie dodam od siebie, kto jeszcze z 'grubszych' ryb scamował lub nadal scamuje(nie utrzymuje już z Nim kontaktu, więc nie mam pojęcia).

Idąc dalej, mieli już po kilkanaście, jak nie więcej kont banowanych na trade bo wiadomo, zazwyczaj konto 'trzymało' się tydzień, czasami dłużej.

Temat raczej w niczym nie pomoże bo Administracja ma takie rzeczy w d***e, a @Szymico niech lepiej kupi boosta bo skiny nie grają B)

Opublikowano

Potwierdzam.

Pewnie mój komentarz, jak i wielu osób zostanie ukryty/usunięty tak, jak @Omek .

Takie osoby sprawiły, że poziom na tym forum jest niski.

A ty Landiago ich nie broń, bo pewnie ty im to załatwiłeś, bo itemy, które dawałeś za free na mpc były z scamu.

Slasher dobrze, że powiedział prawdę i przyznał się obciązają siebie, bo też to robił.

Większość osób wie  na forum, że oni to robili, ale boją sie powiedzieć.

I tak pewnie nic z tym nie zrobią, ale cóż...

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Nie ważne kogo okradają...

Kradzież to kradzież i tyle, jak będziesz pracował np. w ING a okradniesz MBANK to też masz nie iść siedzieć, bo nie okradłeś ING tylko MBANK?

Tylko że oni nie ucierpią znając życie... MPC zaczyna upadać, jeśli administracja już okrada ludzi to jest coś nie halo?!

Sorry. Pewnie i tak temat zostanie ukryty bądź usunięty..

wE1yDhT.png

Opublikowano

Potwierdzam.

Pewnie mój komentarz, jak i wielu osób zostanie ukryty/usunięty tak, jak @Omek .

Takie osoby sprawiły, że poziom na tym forum jest niski.

A ty Landiago ich nie broń, bo pewnie ty im to załatwiłeś, bo itemy, które dawałeś za free na mpc były z scamu.

Slasher dobrze, że powiedział prawdę i przyznał się obciązają siebie, bo też to robił.

Większość osób wie  na forum, że oni to robili, ale boją sie powiedzieć.

I tak pewnie nic z tym nie zrobią, ale cóż...

ja nic nie wiem  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...