Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda o scammerach, którzy siedzą w Moderacji forum :> (Załączone dowody)

Sℓαѕнєя_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie jako, że dzisiaj Wielkanoc - życzę wszystkim wesołego jajka i zdrowych, wesołych świąt!

Na zdjęciach dowodowych występują wulgaryzmy więc czytasz na własną odpowiedzialność!

A więc zacznę od tego, że wyjawię wam kim jest przysłowiowy x7x - jest to nie kto inny jak Happy aka Anonymous, który wraz ze swoim kumplem Szymico scammowali itemki w CSGO. (Scam jest to kradzież, w tym przypadku itemków z ekwipunków osób trzecich)

Na samym początku dogadywanie się z @Szymico co do Stealera 

Chciałem się dowiedzieć z jakiej stronki kupił on stealera

Tutaj dowód, że @Anonymous aka Happy to sam x7x

Znalazłem jego konto na C******d.pl 

W zielonym zaznaczonym polu widnieje taki oto screen
Tego oto screena z gry CSGO miał ustawionego na profilu na MPCforum pan Anonymous + miał ten sam awatar :>
Na screenie widać także nick w grze "Happy da K1NG" - a jak wtajemniczeni wiedzą jest to jedno z kont Anonymousa.

Tutaj widnieje zdjęcie profilu pana x7x, który już ma bany na Trade chyba od wtorku lub środy (Za używanie Stealera, czyli programu do okradania ludzi na itemki)
W jego ekwipunku widnieją karty ze scamu, (nie ma nawet tych gier). Itemków nie mógł dać na swojego meina ponieważ ma już bana na trade. Ale z 500 itemków już zdążył przenieść.
To jego jedno konto
A tu znów karty ze scamu gier których nie posiada.

Tutaj załączam rozmowę z panem Anonymous, który był na koncie x7x

Jak widać sam się przyznaje, że moje będzie 150euro a on z @Szymico jakoś się dogadają

Na zdjęciach widać, że x7x miał mi dać cześć itemków po formacie kompa, a jak wtajemniczeni wiedzą, Anonymous robil ostatnio "niby formata" kompa bo uszkodziło mu się tam coś...

A tutaj już rozmowa z Happy czyli Główne konto Anonymousa, gdy pytałem się go gdy dostanę moje %% ze scamu

Tutaj widać, że Anonymous głupio udaje, że nie wie kto to jest "Anonymous i x7x" lecz zaraz sam się plącze we własnych kłamstwach i wydaje się.

Na dalszych screenach Anonymous odkłada rozmowę o Scammowaniu i owija wszystko w bawełnę

Tutaj już rozmowa z samym Szymico, który sam wtapia kumpla + mówił, że itemki ze scamu dostanę w ciągu 2-3 tygodni, ponieważ teraz nie ma, a Anonymousowi nie chce zabierać, ponieważ "Nalezy mu się za konto z Stealerem"

Na sam koniec dodam screeny z GG osób (Także moderatorów, którzy wiedzą, że Anonymous i Szymico scamują ludzi - i wiedzieli o tym od bardzo dawna

@Crisey tutaj tak się wypowiedział :>

A tutaj wypowiedział się @Rzary.  (także były moderator) który ma BANA na forum.

Dużo o Scamowaniu @Szymico wie także Moderator CSGO @DogGuffi  który jeżeli się zgodzi może tutaj wszystko wyjawić.
Temat pewnie zostanie ukryty za "oczernianie" moderacji, ale tutaj podałem niepodważalne dowody, które ujawniają całą prawdę o tym jak to GM oraz Moderator scamują ludzi. Nie mam dowodów, że scamowali na forum, ale sam fakt że scamowali ludzi. Wiem wiem, dowody także obciążają mnie, ponieważ byłem ich "wspólnikiem" który został pojechany na kase i do dzisiaj nie otrzymałem złamanego grosza. Wczoraj dostałem degrada z KidModeratora za ujawnienie prawdy z dopiskiem:

Brak umiejętności pracy w zespole, obrazy kierowane w stronę moderatorów.
Nie potrzebujemy osób z takim zachowaniem na MPCforum jak twoje, tym bardziej w teamie moderacyjnym.

Proszę mi łaskawie powiedzieć i dać dowód gdzie obraziłem kogoś z moderatorów? ;o

Jestem ciekaw co wymyśli @Szymico i @Anonymous na swoją obronę, są niepodważalne dowody.
Bana pewnie dostanę za ujawnienie prawdy - lecz nie będę żałował, że udało mi się ujawnić scammerów, którzy siedzą "na stołku" w gronie moderacji. 

Dodam także, że gdy pisałem kiedyś na forum publicznie, że szymico scamuje to Anonymous napisał "Slasher_, a kogo to obchodzi co on robi poza forum?" Jak widać robili to wspólnie.

Dziękuje i pozdrawiam osoby które przeczytały do końca.

Opublikowano

A tutaj wypowiedział się @Rzary.  (także były moderator) który ma BANA na forum.

Mam bana, ale ciągle na forum jestem. Bana dostałem z powodu kradzieży na giełdzie xD

Oczywiście, że mogę to potwierdzić. Może nie widziałem jak to okradali, ale pełno mieli tych itemasków na steamie u siebie, kosy nie kosy, cyrexy, sreksy itd.

btw anonymous jaka pizda xdddddddddddd

Opublikowano

Ja w tamtym roku już twierdziłem w działach że Szymcio nie powinien być na randze moderator, bo można wyczuć od niego na kilometr że ma z głową nie tak, ale oczywiście kazde napisanie posta kończyło się warnem bez powodu lub uzasadnienie z powodem wyssanym z palca, to samo dot. Bluzer lidera mc tak samo warny lecą bez powodu.

Jaki jest z tego morał? Ludzie poniżej 18 roku życia nie powinni mieć żadnych uprawnień moderacyjnych na mpcforum.pl

Bolesna prawda ale jak najbardziej słuszna, Ciekawe kiedy dostane znowu warna bez powodu.

Czekam Administracjo. 

Opublikowano

Przecież nie używają stealer'a na userach z forum, więc nie ma to żadnego związku z ich pozycją na mpc... Trochę beka, bo w sumie sam się przyznałeś, że też scamowałeś.

## http://scr.hu/0n2i/7ho7aWYGRYW XDDD

Tu nie chodzi o ich postawe na Forum. Gdybym chciał ich degrada to skarga i tyle. Ja chciałbym tylko wyjawić kto siedzi na stołku na tym forum :>

Opublikowano

No to afera się zrobiła...

@Szymico i @Anonymous powinni wylecieć z hukiem i zostać zbanowani za scamy i kradzieże. Dowody pokazują całą prawdę o nich.

Opublikowano

Nie wiadomo czy jednym z tych którzy zostali oscamowani nie był jakiś user MPC.

Opublikowano

No to afera się zrobiła...

@Szymico i @Anonymous powinni wylecieć z hukiem i zostać zbanowani za scamy i kradzieże. Dowody pokazują całą prawdę o nich.

Tu nie chodzi o ich postawe na Forum. Gdybym chciał ich degrada to skarga i tyle. Ja chciałbym tylko wyjawić kto siedzi na stołku na tym forum :>

Dopóki nie pokażesz dowodu, że okradli jakiegokolwiek usera na mpc, to nie ma żadnego powodu, dla którego mieliby zostać zdegradowani.

b_560_95_1.png

Opublikowano

i c**j wam do tego

slaszer spina dupe bo nic nie dostal xD

SteamStealer dobra rzecz, ale nie dla cebulakow - 100 euro za stuba :3

Opublikowano

i c**j wam do tego

slaszer spina dupe bo nic nie dostal xD

SteamStealer dobra rzecz, ale nie dla cebulakow - 100 euro za stuba :3

Nie spinam - easy przyjacielu :> Niech sobie już mają te pare euro co zescamowali. Proszę bardzo. Chciałbym tylko pokazać, kto tutaj jest na posadzie GM i Moderatora :>

Opublikowano

­

Mam bana, ale ciągle na forum jestem. Bana dostałem z powodu kradzieży na giełdzie xD

Oczywiście, że mogę to potwierdzić. Może nie widziałem jak to okradali, ale pełno mieli tych itemasków na steamie u siebie, kosy nie kosy, cyrexy, sreksy itd.

btw anonymous jaka pizda xdddddddddddd

tak myslalem, ze to konto nalezy do jakiegos e-przećpanego dzieciaka

beka troche, ale co sie dziwic tacy teraz moderatorzy są brani na rangi xD

Opublikowano

­

rozpierdalam hajs a martwic bedziemy sie jutro elo

Opublikowano

beka, nie dostał hajsu to się rzuca, a jakby dostał to by siedział cicho pewnie xD­

#cebula_alert

Opublikowano

­

Tylko skąd oni mają to wiedzieć, że taki modek jeden z drugim są skłonni okradać innych? :P

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Mimo, że nie zadziałali na szkodę MPCForum, to jednak są na stanowisku, gdzie reprezentują nasze forum. 

Takie coś nie powinno być miejsca, bo to jednak ekipa administracyjna tworzy autorytet i dba o niego, a takim zachowaniem pokazujemy, że zniżamy się do tego, aby okradać ludzi co jest śmieszne. Kradnąc coś pokazujemy jacy żałośni jesteśmy i zazdrościmy komuś, że ma coś lepszego od Nas. To jest po prostu śmieszne, że coś takiego w ogóle ma miejsce.. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Slasher  c**j Ci do dupy hehe, dupa boli bo nie ma itemsów. kutasie do szczania 

Opanuj się trochę co? MultiKonto zrobiłeś i obrażasz? Według Mnie trochę wydorośnij i weź się przyznaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...