Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoMU | Season 6 ep3 | Exp: x100 | Drop: 25 | START 05.04.2015 |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty zamiast wyszukiwac ludzi po forach i dawac bany to lepiej wejś się za naukę zabezpieczenia serwera bo długo nie pogracie wtedy ja bedę się cieszył :D tylko takiego jak ty uśmiechu nie będą miał bo nie jestem zmutowany ;) idz tej mamy lepiej poszukaj hahahah ^_^ czopie

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty zamiast wyszukiwac ludzi po forach i dawac bany to lepiej wejś się za naukę zabezpieczenia serwera bo długo nie pogracie wtedy ja bedę się cieszył :D tylko takiego jak ty uśmiechu nie będą miał bo nie jestem zmutowany ;) idz tej mamy lepiej poszukaj hahahah ^_^ czopie

Czy znajdzie się jakaś osoba która potrafi tłumaczyć z języka neandertalczyków? Z góry dziękuje za przetłumaczenie powyższego tekstu.

Opublikowano

Widzę język Polski omijało się szerokim łukiem. :) 

Opublikowano

Dwóch ojców nie zdołało go nauczyć polskiego. Serwer jest bardzo przyjemny, jak można zarzucić administracji ze jest postronna? Gdyby tak było przymkneli by oko na sprawę rebeki, mieli jednak jaja i dostał bana. To że serwer został zaatakowany to się mogło przydarzyć wszędzie,tak samo jak fakt ze hacki można odpalić wszędzie - tylko czy o to chodzi? Mu jest tak dziecinnie banalną gra ze używanie jakichkolwiek ułatwień świadczy o niedorozwoju mózgowym :)

Opublikowano

Ziomki nie grjacie na tym beznadziejnynm serwerze bez zabezpieczeń zapraszam wszystkich na nowy serwer LibertyMU grand open 17 kwietnia o 20 wszyscy maja równe szanse i admin ma przynajmniej poukładane w głowie nie ma żadnych donate i vipów :D bo jak widac na Apo coraz mniej ludzi gra haha ludzi :) moze 40 online a każdy ma otwarte po 3acc z EE :D z tego jest 90online :D

Opublikowano

Probowal ale mu sie to nie udalo ;) nie wiem po co tryku zabierasz glos? dostales bana to wypad z baru i nie zasmiecaj publikacji bezsensownymi wpisami. To jest publikacja apo mu a nie jakiegos ojszczanego liberty

Opublikowano

Jere Jere coś ty się w nim zakochał to jakiś bóg ?? dał bana no i co z tego udowodnil że jest jeba..ym dzieciakiem . Jere każe ci żebyś mu zrobił loda to mu zrobisz zastanow się może jesteś jego dobrym przyjacielem do łóżka że go tak bronisz cieciu.

Opublikowano

Jere Jere coś ty się w nim zakochał to jakiś bóg ?? dał bana no i co z tego udowodnil że jest jeba..ym dzieciakiem . Jere każe ci żebyś mu zrobił loda to mu zrobisz zastanow się może jesteś jego dobrym przyjacielem do łużka że go tak bronisz cieciu.

Dzięki.

Opublikowano

Nie grałem w Mu od jakiś 4 lat. Brat wkręcił mnie ponownie w prv servery, zaczęliśmy grać na BlastMu jednak tam ustawienia były średnie a eventy ważniejsze (cs) nie działały. Przenieśliśmy się na ApoMuonline i powiem szczerze i otwarcie, że jest to mega serwer z super ustawieniami. Polecam wszystkim ! Zachęcajcie znajomych, jest znakomita atmosfera, a na ts można nawet z ziomkami sobie drunk night zrobić :)

Pozdrawiam Serdecznie

Opublikowano

Moja opinia na temat tego serwera jest również pozytywna. Pomimo wzlotow i upadkow widac ze administracja stara sie jak moze. Wszystko jest naprawiane od ręki , nie ma mowy o kolesiostwie na serwerze. W niedalekiej przyszlosci administracja ma wprowadzic kalendarz eventow na miesiąc Maj ;)

Opublikowano

Nuts jak będziesz miał takie podejście to nic z tego nie wyjdzie. Trzeba podchodzić optymistycznie :) Od czasu do czasu jest mały ddos, może kogoś wywali ale od razu działa :)

Nie panikujmy. Wbijajcie, jest dobra zabawa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...