Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot crack 10.77 - wszystkie wersje

Citizen Blant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

citizen jesli jestes na tyle glupi, ze udostepniasz to nie sprawdzajac w ten najprostrzy mozliwy sposob ktory wykryje nawet bez antywirusa ze plik xenosuite.exe jest ZBINDOWANY z keyloggerem to elo. Chociaz mysle, ze sam w to jestes zamieszany. Masz winrara? wypakuj plik exe i zobacz o co mi chodzi :) zobacz tez co ci po wypakowaniu antywirus wykryje z tych plikow i co najwazniejsze - ZE BEZ TEGO ZBINDOWANEGO PLIKU ZAJMUJACGO PONAD 1mb bot dziala! a to "crack" bez ikony to slaby, wykrywalny keylogger - trust me znam sie na tym

Opublikowano

NIE SCIAGAC TEJ POD 10.77!!! KEYLOGGER W EXEKU!  wystarczy wypakowac by sie upewnic ;)

wnosze o bana dla kolegi wyzej i temat do kosza :)

dodam jeszcze od siebie, ze jak sie wyjebie tego keyloggera co nawet avast go wykrywa to bot dziala :P tylko bron was boze nie odpalcie tego zanim go nie skasujecie :) pozdrawiam

citizen jesli jestes na tyle glupi, ze udostepniasz to nie sprawdzajac w ten najprostrzy mozliwy sposob ktory wykryje nawet bez antywirusa ze plik xenosuite.exe jest ZBINDOWANY z keyloggerem to elo. Chociaz mysle, ze sam w to jestes zamieszany. Masz winrara? wypakuj plik exe i zobacz o co mi chodzi :) zobacz tez co ci po wypakowaniu antywirus wykryje z tych plikow i co najwazniejsze - ZE BEZ TEGO ZBINDOWANEGO PLIKU ZAJMUJACGO PONAD 1mb bot dziala! a to "crack" bez ikony to slaby, wykrywalny keylogger - trust me znam sie na tym

Plik jest moim zdaniem czysty.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

zrobiles to o co prosilem bys zrobil? chodzi mi o wypakowanie pliku xenosuite... na sama logike wez i pomysl po co tam ten plik CRACK.exe skoro jesli go skasujesz bez uruchomienia DZIALA jak powinno. Avast nawet nie pozwala tego sciagnac, wypakowac a jak wlacze to odrazu to kasuje. Sam hackowalem kiedys w silkroad i moj keylogger wygladal identycznie, identycznie zbindowany i darmowy - wszystko go wykrywalo. jestem PEWNY, ze to keylogger. Zobaczymy ile czasu minie zanim ktos zacznie plakac, ze go hackneli :)

edit: Teraz gdy to sciagam EXE nie jest zbindowany. plik w linku jest podmieniony. Upewnia mnie to tylko, ze odpowiedzialny za to jest citizen. Prosze niech wypowie sie ktos kto sciagnal to zanim o to wyjebalem spine. NIECH TEN KTOS SPRAWDZI, CZY EXE DA SIE WYPAKOWAC. 

edit2: Ten nawet nie dziala :P na innym kompie nie idzie zrobic. Roznica jest - tamten byl cracked by pandorium a ten jest cracked by 0x22 i nie wykrywa tibii na inject

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie wiem kto jest autorem cracka i g*wno mnie to obchodzi.

Sam hackowalem kiedys w silkroad i moj keylogger wygladal identycznie, identycznie zbindowany i darmowy -

Chciales mi zarzucic hakerstwo czy tam nieumyslne wrzucanie plikow z keylogerem, a sam sie wkopales.

Nie wiem jak reszta ale ja nie toleruje hackerow na naszym forum. Piona! Pogadaj sobie z kims innym.

Opublikowano

stare lata - dzieki temu, ze znam te zabawy nie dalem oczyscic sobie konta jakiemus świeżo upieczonemu haxorowi - takiemu jak ja bylem pare lat temu :) wstaw spowrotem w ten link tego od pandorium bo ten od 0x22 nie dziala pod 10.77 tylko tym tazem bez binda sproboj... bo mi avast nie daje sciagnac  xD

Opublikowano

Lepiej z pandorium :)

Serwery Dedykowane - Serwery VPS - Domeny - Hosting z mintshost.pl i bizens-host.pl u mnie 60% taniej ! Serwer 32gb ram już od 150 złoty nie 400!!!! Napisz po więcej informacji :) 

Opublikowano

Z tego co sie orientuje to crack od 0x22 jest a na pewno wczesniej byl na pandorium. Przeciez jest tam taki user 0x22, ktory potwierdza na shoutboxie, ze wyszedl crack wlasnie.

Opublikowano

zrobiles to o co prosilem bys zrobil? chodzi mi o wypakowanie pliku xenosuite... na sama logike wez i pomysl po co tam ten plik CRACK.exe skoro jesli go skasujesz bez uruchomienia DZIALA jak powinno. Avast nawet nie pozwala tego sciagnac, wypakowac a jak wlacze to odrazu to kasuje. Sam hackowalem kiedys w silkroad i moj keylogger wygladal identycznie, identycznie zbindowany i darmowy - wszystko go wykrywalo. jestem PEWNY, ze to keylogger. Zobaczymy ile czasu minie zanim ktos zacznie plakac, ze go hackneli :)

edit: Teraz gdy to sciagam EXE nie jest zbindowany. plik w linku jest podmieniony. Upewnia mnie to tylko, ze odpowiedzialny za to jest citizen. Prosze niech wypowie sie ktos kto sciagnal to zanim o to wyjebalem spine. NIECH TEN KTOS SPRAWDZI, CZY EXE DA SIE WYPAKOWAC. 

edit2: Ten nawet nie dziala :P na innym kompie nie idzie zrobic. Roznica jest - tamten byl cracked by pandorium a ten jest cracked by 0x22 i nie wykrywa tibii na inject

Starego downloadu nie mogłem zobaczyć, musiałem czekać aż znowu coś wpakuje.

W ostatnim patchu dodałeś wirusa, temat out i dla autora permik.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...