Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot crack 10.77 - wszystkie wersje

Citizen Blant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba nie ten pliczek zeskanowales.

Mi tego nie pokazalo. A co to za wersja Eseta?

Niech ktos inny sie wypowie z Esetem.

Crack poprzednika nie zawierał żadnych wirusów. Uważajcie na konta.

Crack poprzednika? Który masz na myśli.

Opublikowano

To nie jest kwestia wersji antywirusa a odpowiednio aktualnej bazy wirusów.

Druga sprawa to testowałem empirycznie Twoje rozwiązanie i również nie działa... :>

Chyba nie ten pliczek zeskanowales.

Mi tego nie pokazalo. A co to za wersja Eseta?

Niech ktos inny sie wypowie z Esetem.

Crack poprzednika? Który masz na myśli.

Chodzi o crack z tego linku --> http://www.mpcforum.pl/topic/1037798-dl-xenobot-crack-ka%C5%BCda-wersja/

Działał bez zarzutów :) 

Opublikowano

Nie zmuszam Cie do korzystania z tego Cracka. Ja go uzywam od miesiaca. Ten naprawiony od tego samego autora jest. Troche mnie przestraszyles, bo troche cc mam ;D Ale moim skromnym zdaniem jest bezpieczny co potwierdzilo tez kilka osob wczesniej i co wazne dziala.

Chodzi o crack z tego linku --> http://www.mpcforum.pl/topic/1037798-dl-xenobot-crack-ka%C5%BCda-wersja/

Działał bez zarzutów :)

To sa dwa zupelnie inne Cracki. Sposobw na Crack jest kilka.

Opublikowano

Nie zmuszam Cie do korzystania z tego Cracka. Ja go uzywam od miesiaca. Ten naprawiony od tego samego autora jest. Troche mnie przestraszyles, bo troche cc mam ;D Ale moim skromnym zdaniem jest bezpieczny co potwierdzilo tez kilka osob wczesniej i co wazne dziala.

To sa dwa zupelnie inne Cracki. Sposobw na Crack jest kilka.

Skoro to jest ten sam crack naprawiony przez Ciebie to czemu piszesz, że są to dwa różne cracki?

Wiem, że sposobów crackowania jest wiele, gdyż pracuję jako software engineer i również siedzę w temacie.

Nie żeby to było coś osobistego, ale nie potwierdzam działania Twojego "cracka" gdyż dodatkowo aplikuje milutki programik i nie działa  :)

Opublikowano

Nie spotkalem sie jeszcze z sytuacją, zeby wszystkim wszystko pieknie smigalo. Zawsze znajdzie sie ktos komu cos nie wypali tak jak powinno.

Opublikowano

Konto po hacku, wnosze o bana dla tego pana :)

Czlowieku Daj najpierw dowody a nie oskarzasz mnie o wirusa. To, ze pobrales mojego cracka to nie jest dowod. Ja go uzywam i boce 10 knajtami i zadnego hacka nie mialem.

Zeskanuj plik i wyslij screena to Ci uwierze.

Crack pochodzi z xxx

Prosze sobie sprawdzic a nie oskarzac mnie publicznie...

Nie rozni sie niczym od tego z Pandoriumx. A kazdy wie, ze tam pliki sa czyste. I na pewno nie jeden Moderator to potwierdzi.

A jaki lv Ci okradli? Moze to sa jakies pro hakery hakuja tylko lv 500+.

Opublikowano

chcesz dowód ? Screena Ci wstawić ? Film ? Stan konta ? 100cc znikło mi z banku i wszystko z eq i depo, przepraszam w banku 3k zostało,

I to jakoś dziwnym trafem wczoraj pobrałem pliki od Ciebie i tego samego dnia się pożegnałem ze swoimi przedmiotami i pieniędzmi ...

Więc jaki dowód mam Ci dać ?

Opublikowano

No to nie sa dowody tylko przypuszczenia. Nigdy nie wiesz gdzie czycha sie keylogger, wiec nie oskarzaj od razu mnie, zwyklego palacza Ganji

Opublikowano

Tak przypuszczałem właśnie.

Ludzie macie google authenticator zbindowany z kontem tibi? (Jeśli nie to załóżcie), będziecie spać spokojnie.

No to nie sa dowody tylko przypuszczenia. Nigdy nie wiesz gdzie czycha sie keylogger, wiec nie oskarzaj od razu mnie, zwyklego palacza Ganji

Jeśli się trochę znasz to zawsze wiesz ;)

Nie chodzi o to, że ktoś Ciebie oskarża ale po prostu informujemy, że albo TY albo ktoś od kogo pobrałeś ten plik i udostępniłeś go tutaj zamieścił w nim złośliwy kod.

Opublikowano

Poczekajmy najlepiej na jakiegos moderatora. Niech sprawdzi i sie sam wypowie na temat mojego bezpiecznego cracka.

Tak przypuszczałem właśnie.

Ludzie macie google authenticator zbindowany z kontem tibi? (Jeśli nie to załóżcie), będziecie spać spokojnie.

Jeśli się trochę znasz to zawsze wiesz ;)

Nie chodzi o to, że ktoś Ciebie oskarża ale po prostu informujemy, że albo TY albo ktoś od kogo pobrałeś ten plik i udostępniłeś go tutaj zamieścił w nim złośliwy kod.

Chodzilo mi o to, ze kolega wyzej mogl pobrac gdzies indziej wirusa nawet o  tym nie wiedzac.

Opublikowano

Zwracam honor.

Jednak działa.

0xflk9snzmq7.png

Jeśli ktoś ma problemy to zaraz napiszę jak postępowałem, żeby działało.

Opublikowano

Kroki:

- odinstalować starego XenoBota

- skasować stare pliki i pozostałości w lokalizacjach:

- C:\Users\{Twój User}\Documents\XenoBot

- C:\Program Files (x86)\XenoBot

- Następnie w rejestrze należy poczyścić stare wpisy i klucze:

ipu5eeltwmf1.png

Następnie odnajdujemy po nazwie XenoBot:

qj5j1n9tl9ew.png

Ten jeden wpis, który nam znajdzie, zaznaczamy i kasujemy.

Następnie pobieramy paczkę XenoBota od autora wyżej:

http://sharedfile.pl/XenoBot10.76.rar

Wypakowywujemy, wklejamy w to samo miejsce gdzie znajdował się stary XenoBot czyli C:\Program Files (x86)\XenoBot 

Wygląda to tak:

ftjurl1ccvj7.png

*(Jak widać wypakowałem zawartość bezpośrednio do katalogu XenoBot - bez tego katalogu XenoBot1054)

Kolejno pobieramy plik hosts.ics od autora.

http://www12.zippyshare.com/v/7mXwvPXL/file.html

Wchodzimy teraz do katalogów systemowych:

- C:\Windows\System32\drivers\etc

Tam znajdują się pliki hosts oraz hosts.ics

*(W zależności od uprawnień mogą wystąpić błędy z podmianą pliku bądź pliki mogą być readonly)

Dlatego najpierw proponuję otworzyć plik host oraz hosts.ics, który mamy w notatniku i wkleić tam 2 hosty:

37.59.96.68 verify.xenobot.net

37.59.96.68 www.verify.xenobot.net

Ja wkleiłem do obu plików nie tylko do hosts.ics

609qk5wwnbag.png

W przypadku gdy pliki hosta są tylko do odczytu (read only) to musimy wejść we właściwości i odznaczyć opcję "tylko do odczytu"

jfjv8jtr7t4p.png

Okej po tych krokach wystarczy uruchomić  (najlepiej również jako administrator)

1. Uruchamiamy klienta tibia

2. Uruchamiamy XenoSuite z pulpitu (również jako admin)

Po chwili w prawym dolnym rogu pojawi się ikona XenoSuite, dajmy mu chwilę.

Zalogujmy się do klienta. 

Następnie otwórzmy XenoSuite i wstrzyknijmy go do naszego klienta.

Jeśli wszystko poszło ok to migną Nam 2 czarne okna, które znikną (wykona się dziwny proces w tle) i nasz XenoBot zostanie wstrzyknięty do klienta.

(Nie daję gwarancji, że to co wstrzykuje się do klienta poprzez pliki powyższego autora są plikami bezpiecznymi, również nie będę ponosił odpowiedzialności za wyrządzone szkody spowodowane przez używanie tego oprogramowania.)

Więc najlepiej zanim zaczniecie się bawić w tego typu crackowanie ustawcie sobie Tibia Authenticator poprzez GoogleAuthenticator. Wtedy bez dostępu do kodu z Waszych osobistych telefonów nikt nie okradnie Wam konta.

Opublikowano

Nie zrobiłeś. 

Wyciągnij wszystkie pliki z tego archiwum XenoBota co wklejałeś i wklej je do:

C:\Program Files (x86)\XenoBot

(Bo ta ścieżka w dokumentach wygeneruje Ci się sama)

I uruchom klienta jako administrator oraz XenoSuite również.

Swoją drogą ten komunikat wyskakiwał jakbyś tego w ogóle nie zaktualizował? Skasuj wszystko i zrób to od nowa.

Opublikowano

sam musialem zrobic plik host bo mialem tylko ten pobrany oraz sam musialem zrobic folder w program files x86 bo nie chcialo mi zrobic ale dzieki kolego za odpisanie zrobilem tak jak wyzej napisales wszystko jest ok ;) dzieki bardzo

Opublikowano

wszystko zrobiłem jak mowiliscie i nie otwiera mi sie xenosiut..

Usun z komputera wszystko zwiazane z XenoBotem i pobierz jeszcze raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...