Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot crack 10.77 - wszystkie wersje

Citizen Blant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usunales stary Hosts i wkleiles nowy?

1. Pobieramy http://www12.zippyshare.com/v/7mXwvPXL/file.html I wrzucamy do C:\Windows\System32\drivers\etc (Jeśli posiadamy plik hosts należy go skasować)

Nie musisz pobierac nowego hostsa jesli otworzysz stary za pomoca notatnika i dopiszesz to:

37.59.96.68 verify.xenobot.net

37.59.96.68 www.verify.xenobot.net

Pamietaj zeby najpierw usunac wszystko zwiazane z Xenobotem( tych folderow gdzie masz scrypty nie musisz usuwac)
Opublikowano

To samo po ściągnięciu 

A gdzie ją wkleiłeś? Spróbuj w system32 a jak nie to do folderu z xeno. Musi zadziałać i niemożliwe, że nadal brakuje tej biblioteki.

Opublikowano

nibelan, ja mam tak samo. Żeby to przeszło muszę każdorazowo wyłączać antywirusa i firewalla w moim antywirusie.

Moze zrobcie w ten sposob.

Opublikowano

Mam pytanko, mianowicie czy jak bd bocil na 2 kontach przez mniej wiecej powiedzmy 3h na faccu, przy czym mam konto z paccem to przy mass banie dostane bana tylko na te 2 konta na ktorych bocilem czy to leci po ip? I jeszcze jedno : bocilem na mainie i ominely mnie chyba(podkreslam chyba) 2 mass bany i konto dalej mam i juz na nim nie boce to jest szansa ze w niedalekiej przyszlosci dostane bana i na to konto ? Jest szansa ze cipsoft jakos to sobie zanotowal czy tam trzyma logi ktore bot wyslal?( nie wiem czy xenobot wysylal logi) nie pamietam dokladnie ale uzywalem tez blackd i redbota na tym koncie, ale nie bocilem 24/h tylko po 2-3h max 4h i tez mass bany mnie ominely. Wiec zwracam sie o pomoc do ludzi siedzacych w tym temacie, moge spokojnie grac na mainie bez bota i bez obawy ze w przyszlosci dostane bana czy grac na czysto na nowym koncie bez botow i walic to wszystko? Chcialem nadmienic tez fakt ze zalozylem nowe konto, nie bocilem,nie wyzywalem, ogolnie nie zlamalem regulaminu i przy probie logowania jest napisane ze passy sa nie prawidlowe. Probowalem przypomniec hasla jak i nickname i nic( przy probie jest napisane ze haslo nie prawidlowe badz mail/ tyle ze wiem ze jest dobre bo jeszcze w tym samym dniu sie logowalem) to nie wiem jak z tym jest.

Opublikowano

NIE SCIAGAC TEJ POD 10.77!!! KEYLOGGER W EXEKU!  wystarczy wypakowac by sie upewnic ;)

wnosze o bana dla kolegi wyzej i temat do kosza :)

dodam jeszcze od siebie, ze jak sie wyjebie tego keyloggera co nawet avast go wykrywa to bot dziala :p tylko bron was boze nie odpalcie tego zanim go nie skasujecie :) pozdrawiam

Opublikowano

Zapewniam, ze plik jest czysty. Ten sam co w innym temacie na forum.

Mam pytanko, mianowicie czy jak bd bocil na 2 kontach przez mniej wiecej powiedzmy 3h na faccu, przy czym mam konto z paccem to przy mass banie dostane bana tylko na te 2 konta na ktorych bocilem czy to leci po ip? I jeszcze jedno : bocilem na mainie i ominely mnie chyba(podkreslam chyba) 2 mass bany i konto dalej mam i juz na nim nie boce to jest szansa ze w niedalekiej przyszlosci dostane bana i na to konto ? Jest szansa ze cipsoft jakos to sobie zanotowal czy tam trzyma logi ktore bot wyslal?( nie wiem czy xenobot wysylal logi) nie pamietam dokladnie ale uzywalem tez blackd i redbota na tym koncie, ale nie bocilem 24/h tylko po 2-3h max 4h i tez mass bany mnie ominely. Wiec zwracam sie o pomoc do ludzi siedzacych w tym temacie, moge spokojnie grac na mainie bez bota i bez obawy ze w przyszlosci dostane bana czy grac na czysto na nowym koncie bez botow i walic to wszystko? Chcialem nadmienic tez fakt ze zalozylem nowe konto, nie bocilem,nie wyzywalem, ogolnie nie zlamalem regulaminu i przy probie logowania jest napisane ze passy sa nie prawidlowe. Probowalem przypomniec hasla jak i nickname i nic( przy probie jest napisane ze haslo nie prawidlowe badz mail/ tyle ze wiem ze jest dobre bo jeszcze w tym samym dniu sie logowalem) to nie wiem jak z tym jest.

Teraz nawet gdy nie bocisz to wylapiesz bana. Nikt do konca nie wie jak to z tym jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...