Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na którym da się zarobić?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupiłem sobie RPG Maker VS ACE i będę tam tworzył swoją gierke bo mam na nią pomysł.

Moim zdaniem zrobiłeś błąd - 69 dolców za RPG Makera? Za darmo masz świetny warsztat w postaci Unity, gdzie możesz robić gry 2D i 3D i pisać skrypty w C#. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Moim zdaniem zrobiłeś błąd - 69 dolców za RPG Makera? Za darmo masz świetny warsztat w postaci Unity, gdzie możesz robić gry 2D i 3D i pisać skrypty w C#. 

Trafiłem na promocje steam i za licencje zapłaciłem 12euro wiec nie sądzę że to był błąd.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

na minecrafcie można dużo zarobić na vipach na serwerach ja już na moim serwie zarobiłem 70 zł!

Opublikowano

Sporo można zarobić na dobrym serwerze lineage2. Popatrz na takiego l2neo, serwer czyszczą co 2-3 miesiące, a ilość online utrzymuje się na takim samym poziomie. Trzeba jednak wiedzieć co sprzedawać na takim serwerze za prawdziwe pieniądze, a co można otrzymać w grze, oraz ustalić dobre ceny.

Opublikowano

tak jak wyżej kolega.. xD

no i pozostaje minecraft, również w taki sam sposób jak wyżej

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...