Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na którym da się zarobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej dzięki za odpowiedzi. Te sensowne od teraz będę nagradzał lubię to  i co jakiś czas będę refreshował temat aby nie poszedł w zapomnienie.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@PlayerOWN niestety serwery robione pod kase to scierwo, ktore upada po kilku tyg/msc.

Co jest najbardziej oplacalne?

Odpowiedz prosta: Szkola. To jest najbardziej cenne co moze byc, dzieki temu otworzysz sobie droge do wielu drzwi. Oczywiscie mowie o dobrej szkole :).

Opublikowano

Na Minecraft, jak chcesz mogę zasponsorować coś 

Na Klockach już nic nie zarobisz mówię to z doświadczenia

Sam aktualnie tworze serwer Metin2 i wydaje mi się że to najlepszy kierunek jak masz zamiar robić serwery pod zarobek :)

kwwLI6C.png

Opublikowano

Dlaczego nie zrobisz swojej gry? Wystarczy pomysł - prosta gierka, może być i skomplikowana. Wykonanie? Studenci - za przyzwoitą dla Ciebie jak i dla niego opłatą (czytaj tanio ale nie za grosze) zrobią dla ciebie grafikę, skomponują muzykę, skonfigurują silnik. Na reklamę wydasz tyle samo co na reklamę np. serwera Metin2.

Masz wszystko, czego potrzebujesz, wystarczy Twój pomysł, twoja inicjatywa oraz, co najważniejsze, Twój upór.

sygna.png

Opublikowano

Dlaczego nie zrobisz swojej gry? Wystarczy pomysł - prosta gierka, może być i skomplikowana. Wykonanie? Studenci - za przyzwoitą dla Ciebie jak i dla niego opłatą (czytaj tanio ale nie za grosze) zrobią dla ciebie grafikę, skomponują muzykę, skonfigurują silnik. Na reklamę wydasz tyle samo co na reklamę np. serwera Metin2.

Masz wszystko, czego potrzebujesz, wystarczy Twój pomysł, twoja inicjatywa oraz, co najważniejsze, Twój upór.

Wszystko zrobił bym sam poza silnikiem bo tego to w ogóle nie ogarniam. Mimo tego to raczej bez nauki programowania nic nie zdziałam.

Opublikowano

weź jakiegoś multimedia fusion developer 2 czy innego tgf i tworzysz. W multimedia fusion developer 2 można robić naprawdę fajne rzeczy.

linki w górę

Opublikowano

Jeśli chcesz robić grę możesz użyć już gotowego silnika np. Unreal Engine.

Kupiłem sobie RPG Maker VS ACE i będę tam tworzył swoją gierke bo mam na nią pomysł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...