Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ping :(

patryQ98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam problem z pingiem w cs go. Raz jest ok 30 -50 a raz jest 50 -100 - 200 + ! Ten problem dreczy mnie od tygodnia a wczesniej było okej :(

Na speed tescie mam 8mb downloadu 1 uploadu i 35 pingu tak więc nie wiem o co chodzi.

Mianowicie czy mogl by mi ktos podac jakis program bo slyszalem ze sa programy do przyspieszenia neta (internetodawca twierdzi ze wszystko jest ok i ja tez tak twierdze bo tylko w csie mam takie pingi a po neci wszystko ok normalnie chodz)

Mile widzialne tez komendy do pingu w cs go jesli sa. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Zobacz na pasek zadań czy nie masz programów takich jak skype,hamachi itp. Jak masz wyłącz wszystko. uTorent itd też się liczy :P 

86226145013474567463.png

Opublikowano

CCleaner  może zasyfiłeś kompa.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nikt nie podpiol mi sie do sieci nie posiadam routera i nei zasyfilem kompa jestem 2 dni po formacie myslalem ze to pomoze ale no coz niestety . Chyba od was tez zadnych sensownych odpowiedzi nie widze szkoda :/

Opublikowano

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...