Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] "Kosz na Przedmioty"

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie, chciał bym wiedzieć opinie graczy przyszłych graczy mojego serwera czy chcielibyście mieć na serwerze Kosz pod [TABEM] gdzie można czyścić rzeczy.

Autorem kosza jest: [Adam] - Warnox.

Moim skromnym zdaniem kosz przydatny ponieważ nie trzeba wyrzucać na ziemię rzeczy, lub iść do M1 specjalnie do NPC aby usunąć tutaj mamy pod ręką wszystko.

Piszcie w komentarzach czy jest to zbędne czy przydatne w grze?

6upzjw.jpg

5320fe.jpg

53594961070274399019.png

Opublikowano

Hm, a jak jest różnica między wyrzuceniem przedmiotu na ziemie, a skasowaniem go?

Żadna ale dodadzą bo nie mają żadnych innych pomysłów którymi mogli by urozmaicić rozrywkę. Nawet interface zaje.. z invori s1.

@topic

Banalne do wykonania, mało przydatne.

Opublikowano

Hm, a jak jest różnica między wyrzuceniem przedmiotu na ziemie, a skasowaniem go?

Tu masz rację bo to żadna różnica.

Przydatny kosz to taki gdzie można np za jednym przeciągnięcie usunąć z eq wszystkie poty.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tu masz rację bo to żadna różnica.

Przydatny kosz to taki gdzie można np za jednym przeciągnięcie usunąć z eq wszystkie poty.

Jeżeli jest to zrobione, że klikniesz PPM i wrzuca to do okienka, potem "Usuń przedmioty", to jest ułatwieniem, bo szybciej klikniesz X razy PPM niż przeciągając. Może przydać się do nietrafnego usuwania itemów, co nie raz zrobiłam przez przypadek, gdy wyrzucałam jakieś śmieci, a tu niespodzianka, zniknął wartościowy przedmiot... ~.~

Opublikowano

Po co, na co? przez tyle lat się wywalało na ziemie, a tu nowość '' kosz ''­

<facepalm>

Tak lecz na nie których serwerach jest blokada wyrzucania przedmiotów, lub nie każdy możesz wyrzucić lub co 10/15 sekund.

Tutaj wrzucasz do okienka rzeczy które chcesz usunąć klikasz usuń i wszystko ci usuwa, moim zdaniem jest wygodniejsze.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Bardzo fajny jak to ktoś napisał na górze ''bajerek'', chciał bym to na jakimś serwerze, spodobał mi się. :D 

Tak lecz na nie których serwerach jest blokada wyrzucania przedmiotów, lub nie każdy możesz wyrzucić lub co 10/15 sekund.

Tutaj wrzucasz do okienka rzeczy które chcesz usunąć klikasz usuń i wszystko ci usuwa, moim zdaniem jest wygodniejsze.

Dokładnie :) 

Opublikowano

Bardzo fajny jak to ktoś napisał na górze ''bajerek'', chciał bym to na jakimś serwerze, spodobał mi się. :D

Dokładnie :)

Nie długo startujemy z serwerem naszym Easy/Medium nie długo będzie zapowiedź na MPCForum.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Chyba nikt nie pomyslał, że nie wszystkie przedmioty da sie wyrzucic na ziemie, jak np. zmianki.

Opublikowano

Pokaz dobry ale do prezentowania swoich umiejętności w pythonie/lua/C++, a nie nowości na serwerze.

Jeśli taką nowością chcecie przekonywać graczy do gry na serwerze to życzę powodzenia. xD

Kosz ma jedną w moich oczach poważną wadę, jeśli wrzucimy przedmiot do kosza a następnie przesuniemy go w ekwipunku na inny slot to przedmiot się nie usunie. :(

Co będzie gdy gracz zmieni przypadkiem broń? "Upss... Usunąłem przypadkiem swój miecz TOP1."

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Jeśli można kasować każdy item to pewnie że się przyda, lecz jeśli itemów zablokowanych (te którymi nie da się handlować, wrzucać i sprzedawać) nie da się do niego wrzucić, to jest on zbędny.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Jeśli można kasować każdy item to pewnie że się przyda, lecz jeśli itemów zablokowanych (te którymi nie da się handlować, wrzucać i sprzedawać) nie da się do niego wrzucić, to jest on zbędny.

Zgaduje, że część ważniejszych itemów typu właśnie pieczęci petów są po prostu na sztywno zablokowane.

Opublikowano

Zgaduje, że część ważniejszych itemów typu właśnie pieczęci petów są po prostu na sztywno zablokowane.

Tak rzeczy typu: Pety, kostiumy, fryzury, wierzchowce, cenne rzeczy nie można kasować jest to zablokowane.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Dlaczego tak strasznie śmierdzi mi to asfenem lub cannzasem..­

Ten kosz na pewno przewyższa umiejętności cannzasa. Co do samego kosza to już go gdzieś widziałem, ale jest to ciekawy patent jeśli nie ma błędu, który opisał Svope.
Opublikowano

Ten kosz na pewno przewyższa umiejętności cannzasa. Co do samego kosza to już go gdzieś widziałem, ale jest to ciekawy patent jeśli nie ma błędu, który opisał Svope.

Nie ma. Przedmiot ktory umiesciomy w koszu nie moze byc zakladany, przekladany w ekwipunku.

Opublikowano

Sorry ale proszę cię nie porównuj mnie do tych osób dobra?  :unsure:

53594961070274399019.png

Opublikowano

Sorry ale proszę cię nie porównuj mnie do tych osób dobra?  :unsure:

Asfen ale ja wiem, że to ty. widzę pliki Trelisa skarbie.

bo to asfen. Cannzas raczej nie, bo perma na ip ma podobno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...