Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] "Kosz na Przedmioty"

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry ale proszę cię nie porównuj mnie do tych osób dobra?  :unsure:

To jest Asfen

Asfen ale ja wiem, że to ty. widzę pliki Trelisa skarbie.

bo to asfen. Cannzas raczej nie, bo perma na ip ma podobno

To jest Cannzas

#Potwierdzone info.

Opublikowano

To jest Asfen

To jest Cannzas

#Potwierdzone info.

Wiesz tak troszeczkę śmiechłem wiesz?

Proszę o wszelkie dowody że te 2 NoName są w Teamie...

Po 2 serwer jest Easy a nie żaden Trelis który z zapowiedzi jest serwerem Rykoxem i Hardem.

Jeżeli ma ktoś dalej pisać o Cannzasie oraz Asfenie to proszę się nie poniżać, ani nie porównywać mnie do tych osób..  -.-

Edit: Na pewno Cannzas albo Asfen pionek potrafili by chociaż wgrać gotowe rzeczy z Pythona + z Instrukcją.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Wiesz tak troszeczkę śmiechłem wiesz?

Proszę o wszelkie dowody że te 2 NoName są w Teamie...

Po 2 serwer jest Easy a nie żaden Trelis który z zapowiedzi jest serwerem Rykoxem i Hardem.

Jeżeli ma ktoś dalej pisać o Cannzasie oraz Asfenie to proszę się nie poniżać, ani nie porównywać mnie do tych osób..  -.-

Edit: Na pewno Cannzas albo Asfen pionek potrafili by chociaż wgrać gotowe rzeczy z Pythona + z Instrukcją.

Słowo "pionek" od razu mi się kojarzy z tą dwójką, jeżeli taką "nowością" chcesz zdobyć Graczy na serwerze to wróżę te 100 osób (wróżbitą nie jestem, mogę się mylić).

Opublikowano

Słowo "pionek" od razu mi się kojarzy z tą dwójką, jeżeli taką "nowością" chcesz zdobyć Graczy na serwerze to wróżę te 100 osób (wróżbitą nie jestem, mogę się mylić).

Czy ja gdzieś napisałem że chcę zdobyć graczy tą "Nowością"?

Po prostu założyłem temat aby parę osób się wypowiedzieli na temat kosza czy jest przydatny czy zbędny.

Także nie rozumiem twojego toku myślenia, serwer nie jest oparty na samym koszu mogę cię zapewnić. :rolleyes:

53594961070274399019.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Hmm nie lepiej zrobić już żeby każdy item można było wyrzucać i ustawić 1 sec zniknięcia .

Ale takto jest git

7sw8ki6i5d7t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...