Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aby wyjść z brązu! :)

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś rady? Miałem 107/96 w/l na rankedach a aktualnie mam 110/107... Nie mam już sił.. Co trochę uda mi się podgonić to od razu j*b w dół... 14 meczy ostatnich to 3W 11L... Nie mówię, że wymiatam, bo też zasysam w niektórych gierkach, ale jak top robi w 4min 0/3 a potem konczy 1/10 to jak wygrać? W ostatniej grze mój bot miał 1/12 oraz 1/8... Linia wygrania katariną na riven i co z tego skoro bot wpadł do mnie i padałem na 3 AA Caitlyn...

paxxz.png

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że jak już osiągniesz ten diament I to się odechcewa grać, bo nie dość, że zdobyłeś to, o czym inne niedojeby umysłowe mogą tylko marzyć a dwa, co gorsza, nadal nawet w takiej lidze trafiają się spierdoliny umysłowe. Teraz gram na smurfie i każda gra rankingowa to po prostu zabawa i beka, nei trzeba się starać żeby wygrać z tymi platynami, bo oni tak wary zaciskają, że aż mi gul skacze i chyba przysłania monitor sądząc po tym co oni odpieprzają. A tak wracając do ciebie to powodzenia.

Opublikowano

Dobra panowie, panie. Krótka piłka. Jest ktoś chętny na duo? Jakiś smurf z diamentu? Nie chce ktoś mi pomóc wyjsc z tego jebanego syfu? Kolejna gra kiedy bot jest 3/18 po kilku minutach gry i c**j to wszystko strzela. Tu przykład kolejnej pro zajebistej gierki i gold V. Nie gram juz ranków sam, mam nadzieję, że któryś z was się zlituje i mi pomoże.. Dzięki.

axz.png

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...