Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aby wyjść z brązu! :)

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tą grę zostawie bez komentarza...

15.png

A teraz czas na supporta  <_<

16.png

Meczyk 2/10. Trundle strzelił focha i nie zszedł z topa nawet raz... Mi też nie poszło, jeszcze jeden i przerwa :/

17.png

Usuwam lola.

18.png

Zawsze jak pickne zeda kończy się to tym, że lissandra jest w enemy teamie, a moj team mimo usilnych prósb o AP jungle albo AP topa pickuje i tak coś AD :P Mimo wszystko zedem 3 mecze i 100% win :)

19.png

Seria :)

20.png

1-0 w serii. Może się uda. Na moją farmę w tej grze nawet nie patrzcie hehe :D

21.png

Nie ma to jak support (Nunu) farmiący topa kiedy pushują nam linię. Niestety wizja wygrała. U nas 1 ward, oni w każdym krzaku przez co padłem ja oraz caitlyn :/ 1-1 i teraz ostateczna rozgrywka hehe

22.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Silver III - lecimy w górę.

23.png

Pierwszy mecz, pierwszy win. Muszę zdecydowanie lepiej ogarnąc Malzahara, farma mi nie idzie, a linie lekko przegrywam. Całe szczęscie i tak wychodzę na + w late game :rolleyes:

fe45951d737e9.png

Opublikowano

Całkiem ładnie ;) Jeśli chcesz, to możemy grać razem (Silver3, spadek z S2 z promo do S1). 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nocny rank, długi, nudny, przegrany.. Ech :/

25.png

Morgana na supporcie hard carry :3

26.png

Lissandra 13k dmg, Leona 12,8k... Za każdym razem jak ktoś wezmie mi mida to zasysa, aż przykro. Triple na koniec gry, uchroniło ją od naprawdę złych statów, linie przegrała na ahri 0/3...

27.png

Więcej takich proszę :D

28.png

Przegrałem grę, a własciwie mój internet.. Pierwsze 10min to attempting to recconect przez co stałem sobie z 2lvlem na linii, 2/0 dla yasuo zrobilem... Wkurwiony wyszedłem szybko z meczu i zapomniałem screena... Przerwa w takim razie, dopóki net się nie ustatkuję :/

29.png

... surr 4/1

30.png

Opublikowano

No dobra, to dzisiaj pizgamy coś razem, bo ja nie mam już z kim, wszyscy mnie wystawili xD A widzę, że nawet ładnie tym midem orasz, bo możemy coś ugrać :P Mieliśmy grać wcześniej, ale dostałem zaproszenie do HOTS'a i jakoś tak wyszło :P Ale całkiem ładnie ;) Możemy dobić Golda xD 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Malp 1st time, yasuo 1st, postanowili, że zrobią combo wombo :3 W decydującym TF malp zutował samego teemo, a yasuo dobił go swoim. BG.

36.png

;_; szkoda słow.. Silver III, o to nadchodzę spowrotem!

37.png

Opublikowano

Masz ładne mmr, czyli nic Ci nie grozi aby szybko wyjść do golda! Polecam grać na adc i bursterami na apc, wtedy z łatwością wygrasz grę. 
Tak anyway, gratulacje, ładna farma, rzadko widać taką po osobach, którzy nie grają zbyt długo. Tak trzymaj!

Opublikowano

Masz ładne mmr, czyli nic Ci nie grozi aby szybko wyjść do golda! Polecam grać na adc i bursterami na apc, wtedy z łatwością wygrasz grę. 

Tak anyway, gratulacje, ładna farma, rzadko widać taką po osobach, którzy nie grają zbyt długo. Tak trzymaj!

Staram się jak mogę. W grze siedzę chyba od połowy grudnia, więc niedługo. Postanowiłem, że zmainuje jedną linię - mida, bo najłatwiej zmienić bieg gry. Czasami jednak to ja jestem największym feederem w teamie i przeze mnie przegrywamy mecz, lecz staram się aby takie sytuacje zdarzały się bardzo rzadko hehe :P

Idę się k***a powieśic. Potem to już w d***e miałem tą grę. Bot wtopa jakich malo, tristana totalne zero, wypychała z mojego ulta luciana swoim i gg wp.. Szkoda gadać.

48.png

GP najpierw dostał feeda na rengarze potem on zaczal feedowac. Nie mam już sił. Cisne teraz ranki bez życia albo s1 albo s3. Zobaczymy

49.png

Siedzi S1 :D Trochę mnie pokerowali, ale ważne, że jest.

50.png

51.png

52.png

53.png

Tak wygląda ta droga do golda.. Jak tylko nie wezmę mida to lose.. Jak wezme mida to 1vs5..

54.png

55.png

56.png

57.png

Jeszcze jedna taka i spadam do S2.. A wtedy to chyba wyjebe to scierwo z komputera...

58.png

Chyba niedługo zapomne jak się na midzie gra.. Za każdym razem jak pójde co innego, żeby wpasować się w team to mój midlaner nafeeduje az strach... Nie mam siły już.. Alistar 1st time..

Od dzisiaj tylko malza 6/0 jak na razie :)

59.png

Opublikowano

Ostatnio kiepsko szło, 5 porażek z rzędu i już były tylko 3 LP w S1, ale ostatnie 4 gry Zedem, wszystkie wygrane i wracamy do gry :)

(staty niczym Bjerg hehe)

72.png

73.png

74.png

75.png

Opublikowano

Droga do golda :)

103.png

104.png

105.png

106.png

aaaaaaaaax.png

3/0 win tak naprawdę. Jeden lose pojawił się tylko i wyłącznie dlatego, że zamroziło mi LoLa w champ select i musiałem go wyłączyć :/ Nie ważne, że jest lose, ważne, że po niezwykle dlugim czasie wbiłem do tego golda :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Postępy są, ale co ma zrobić gdy jego bot jest 0 12? :D

Btw trzymam kciuki bo naprawdę dobrze grasz :)

Opublikowano

Powoli idę do gory, ale nadal za wolno. Prawie 200 meczy zagrane, a tu zaledwie gold IV. Do platyny pewnie nie zdaze wejsc :v

Wejść przed czym? :P

Opublikowano

Wejść przed czym? :P

Pewnie przed koncem sezonu :D

Powoli idę do gory, ale nadal za wolno. Prawie 200 meczy zagrane, a tu zaledwie gold IV. Do platyny pewnie nie zdaze wejsc :v

Spokojnie, jest sporo czasu a platyna nie taka trudna.

Powodzenia.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pewnie przed koncem sezonu :D

Spokojnie, jest sporo czasu a platyna nie taka trudna.

Powodzenia.

Do końca sezonu to on jeszcze ma czasu, że hohoho. xD

Opublikowano

Do końca sezonu to on jeszcze ma czasu, że hohoho. xD

Chodziło o platyne ;) Moze jest kupa czasu, ale nerwy upadły ;) Gold V i spierdalam z tego LoLa. Pewnie nie na długo jak to zawsze, ale mój poziom wkurwienia sięgnał zenitu

184.png

Opublikowano

Oby tak dalej to platyna czeka na Ciebie z otwartymi rękoma! Graj tylko SoloQ wtedy łatwiej się gierki wygrywam wiem coś o tym :)
Więc życzę Ci powodzenia!  :)

bPF1HEU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...