Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aby wyjść z brązu! :)

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :) Zakładam ten temat, żeby dzielić się z wami moimi wynikami w LoLu. Wbiłem niedawno 30lvl, czas się zabrać za rankedy :) Liczę na jakieś słowa wsparcia, ale też i porady, które pozwolą mi wydostać się z elo hellu, w którym zapewne na start się znajdę. Teraz nawet jestem przekonany o tym, bo własnie zagrałem 1 gre placementową, a o to jej wyniki:

sdasaaaaaaaaaa.png

Jutro kolejne, ale już raczej jako duo, bo samemu to chyba nie jest możliwe wygrać ^^

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i druga gra w placementach :) 2 izi, Fizz zabrał mi mida, ale jak widać klasy nie pokazał :) Dawno na adc nie grałem, ale udało się, podołałem wyzwaniu :p

2.png

Opublikowano

"solo gra się łatwiej" pls

elo hell istnieje, cała ta gra to pierdolone elo hell, wszędzie raki i bezmózgi

powodzenia

@The KondziX멍청한

jesteś pierdoloną tępą szmatą która o lolu wie tyle co przeczytała na how2win

Pomocnik
Opublikowano

"solo gra się łatwiej" pls

elo hell istnieje, cała ta gra to pierdolone elo hell, wszędzie raki i bezmózgi

powodzenia

Ty też jesteś takim "rakiem i bezmózgiem" jakbyś dobrze grał to byś wyszedł z "elo hell" które NIE istnieje pzdr.

Co do tematu, to powodzonka w dalszych grach, pamiętaj o przejmowaniu objectiwów, bo dużo osób o tym zapomina ;)

Opublikowano

"elo hell" które NIE istnieje pzdr.

Moim zdaniem "elo hell" to jest wtedy, kiedy dostajesz za grę z +3lp a tracisz -30lp będąc w brązie-srebrze. 

Co do gier autora - ładne statystyki. ;)

Opublikowano

3/2 jak na razie. Ale staty śrubuje :D

5ramtD.png

Po prostu siąść i płakać... Blitz i Ashe trolle, Gnar chciał grać jak najlepiej umiał, ale.. nie umiał :)

6.png

Koniec z solo grami. Nie da się, po prostu nie da. Gnar polaczek powiedział mi "patrz lamusie ile mam asyst, a Ty?" Kayle jakaś lady, nie wiedziala jak używać ulti, ogolnie nie użyła ulta przez całą grę.. Ale skin Aether Wing kupiony! :rolleyes:

7.png

Nie lubię adc, zdecydowanie

8.png

Opublikowano

Wiesz.. widząc Twoje statystyki można powiedzieć, że to wina reszty teamu :D Witamy w LoL'u, miejscu gdzie nerwy sięgają dna ._.

Opublikowano

Wiesz.. widząc Twoje statystyki można powiedzieć, że to wina reszty teamu :D Witamy w LoL'u, miejscu gdzie nerwy sięgają dna ._.

Robię co w mojej mocy :/ Czasami się nie da, czasami sam zagram jak śmieć :/ W każdym bądz razie koniec placementów, zagrałem dzisiaj 9 meczy i umieram hehe :) Silver IV, słaaaaaaaaaaabiutko, ale wyjdziemy! To chyba najtrudniejszy mecz dzisiaj, już była opłakana sytuacja, bo w pewnym momencie było chyba 10-30 :)

10.png

Opublikowano

Robię co w mojej mocy :/ Czasami się nie da, czasami sam zagram jak śmieć :/ W każdym bądz razie koniec placementów, zagrałem dzisiaj 9 meczy i umieram hehe :) Silver IV, słaaaaaaaaaaabiutko, ale wyjdziemy! To chyba najtrudniejszy mecz dzisiaj, już była opłakana sytuacja, bo w pewnym momencie było chyba 10-30 :)

10.png

Gratulacje, powodzenia w wychodzeniu ;p.

Grałeś już rankedy w S4? Ile LP za win i ile -LP za lose? 

Opublikowano

Gratulacje, powodzenia w wychodzeniu ;p.

Grałeś już rankedy w S4? Ile LP za win i ile -LP za lose? 

Własnie zagrałem pierwszą grę. Wykerowali mnie hehh :D Nie poszedł mi ten mecz, lissandra wiedziała co robić, niestety :c Na początku też zaczęło się kiepsko, bardzo kiepsko, jedynie farma moja, gnara i  gravesa zrobila różnice, bo klepaliśmy sporo dmg, jednak ja i tak ssałem! :D W każdym bądz razie udało się i +27 LP :)

11.png

Opublikowano

Własnie zagrałem pierwszą grę. Wykerowali mnie hehh :D Nie poszedł mi ten mecz, lissandra wiedziała co robić, niestety :c Na początku też zaczęło się kiepsko, bardzo kiepsko, jedynie farma moja, gnara i  gravesa zrobila różnice, bo klepaliśmy sporo dmg, jednak ja i tak ssałem! :D W każdym bądz razie udało się i +27 LP :)

11.png

W miare MMR masz po 27 za wina - jak bd dużo wygrywał to raz dwa goldzik :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

W miare MMR masz po 27 za wina - jak bd dużo wygrywał to raz dwa goldzik :)

CO się tu dziwć SILVER 4 więc xdddd.

11.png

Opłacało się brać zeda? Cały team ad praktycznie. Sona Ap ale support - prawie 0 dmg, elise 1 item ap - tez mało dmg.

Opublikowano

Opłacało się brać zeda? Cały team ad praktycznie. Sona Ap ale support - prawie 0 dmg, elise 1 item ap - tez mało dmg.

Byłem chyba drugim pickiem? Albo 3. Myslalem, że team się zgra :/ Niestety, pickowanie Zeda w brązach to duże ryzyko, bo rzadko kiedy top albo jungla jest AP :/

Teraz zagrałem tą małą lalą i ładnie szybko poszło. Kolejna gra, która zaczyna się fatalnie, a konczy w sumie bez problemów :)

12.png

Opublikowano

Na razie znaczna większość  gier jest na +. Powodzenia w wychodzeniu do Golda.

P.S: Ja z tą grą dałem sobie już spokój ^^

Opublikowano

Very very bg. Tragicznie mi się grało. Ale quadre zrobiłem <3  3 mecze i 84LP :) Ciągnie mnie aby jeszcze jeden zagrać, ale chyba już wykorkuję hehe

13.png

Opublikowano

Kolejna gra z serii "bronz rzondzi!" Jax chyba pierwszy raz gral tym championem, dodatkowo na jungli, powodzenia. FIzz zgwałcony przez Shena na topie, corki od 7 do 25min afk.

14.png

Opublikowano

Ładnie grasz, farma na poziomie i staty zawsze na plus. Powinieneś wbić golda easy, pickuj najbardziej metowe adc/mid i będzie git. Solo gra się lepiej, potwierdzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...