Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] On-game.pl

dawixon333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać, że itemshop, support, skrypt z neta. Nie lepiej zrobić coś orginalnego, a nie ciągle na gotowcach, jak dla mnie to serwer nie zachęca. :>

baner4.gif

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ItemShop? Css nie jest nasz oraz sesja. Reszta własna. Css za niedługo zostanie zmieniony. Support nie jest nasz. Co do reszty skryptów staramy się sami pisać.

Opublikowano

Co w itemshopie waszego? Jedynie dodaliście parę itemków i czujecie się wielcy, i tak X będzie lepsze. Nie macie na co liczyć, będzie stał ten pseudol ok. 1 miesiąc :)

baner4.gif

Opublikowano

Pseudo? Stoi od grudnia, zmieniał 3 razy maszynę na lepszą, nie licząc tego, że dokupiliśmy osobną maszynę wczoraj pod bazę danych. Do tego w itemshop css jest nasz oraz początek pliku który sprawdza id gracza. Nic więcej, więc nie pieprz. 

Opublikowano

GoblicPL, po co się jego czepiasz? To już jest jego sprawa co będzie na jego serwerze.

Nie odpowiadam na pw!

Opublikowano

Najlepszy to Global :D A tak na serio to rzeczywiście ten serwer najlepszy, niedługo wystratuje serwer od Gila, to może on będzie najlepszy ;) Kto wie..

Nie odpowiadam na pw!

Opublikowano

Ale, przyznaj, że sam wygląd ItemShopu wygląda nieźle.. ;)

Nie odpowiadam na pw!

Opublikowano

@Weeker

Czy każdy jak inny to nie wiem.

Nie każdy priw ma portal, bo tego nie ma w gotowcu.

Nie ma to jak pliki od Dawida , Gila i gotowce w jednym serwerze (twoim) a potem wychwalanie swojego i niszczenie kogoś reputacji czymś zmyślonym :)

Opublikowano

Osoba która spami na czacie to Norberts. Dostał ode mnie skrypty portalów, kilka bugów mu naprawiłem, pomagałem mu a on tak się odwdzięcza. Pisze on, że serwer pod kasę... Ciekawe, szkoda, że za obie maszyny (tak obie, bo na jednej są pliki, na drugiej baza danych by nie było lagów) opłacam sam. Wczoraj zrobiłem opcję zostania sponsorem za bonusy. Tylko po to, że jak nazbiera się większa pula podwyższę pakiet serwerowy na większy + przy okazji nie muszę się martwić o opłatę serwera. Do tego serwer jest typem easy, więc nie wysyłane są sms często... Raz na tydzień... 

Z serwera nie mam żadnych korzyści no ale ok. Odezwał się ten który do Gila pisał, że serwer "jest dla beki chce tylko karty psc i hajs" a na serwerze ma opcję kupienia mu doładowania do orange, kart psc, sms etc... Ale skoro chce wojny. Zapomniał o tym, że wie jakich mam znajomych. Skoro chce wojny z Anonymous...

Opublikowano

Osoba która spami na czacie to Norberts. Dostał ode mnie skrypty portalów, kilka bugów mu naprawiłem, pomagałem mu a on tak się odwdzięcza. Pisze on, że serwer pod kasę... Ciekawe, szkoda, że za obie maszyny (tak obie, bo na jednej są pliki, na drugiej baza danych by nie było lagów) opłacam sam. Wczoraj zrobiłem opcję zostania sponsorem za bonusy. Tylko po to, że jak nazbiera się większa pula podwyższę pakiet serwerowy na większy + przy okazji nie muszę się martwić o opłatę serwera. Do tego serwer jest typem easy, więc nie wysyłane są sms często... Raz na tydzień... 

Z serwera nie mam żadnych korzyści no ale ok. Odezwał się ten który do Gila pisał, że serwer "jest dla beki chce tylko karty psc i hajs" a na serwerze ma opcję kupienia mu doładowania do orange, kart psc, sms etc... Ale skoro chce wojny. Zapomniał o tym, że wie jakich mam znajomych. Skoro chce wojny z Anonymous...

No teraz to dojebałeś... 

Dodaj jakieś nowe rzeczy do tego IS bo po wbiciu 300 lvl nie ma nic do roboty. Poza ciągłym resetowaniem wieży 

Moim zdaniem powinieneś dodać kupowanie stat za rubiny 

500 rubinów = 1k stat 

Aby było do czego dążyć 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBatmen

By nie można było zakładać ciągle i nabijać zarejestrowanych :D.

Jak chcesz mieć nieskończoną ilośc kont, to zmień IP.

Ja zmieniałem IP i spamiłem na chacie ongame :D.

Codziennie spamy mają :D.

baner.png

Opublikowano

Norbert, wiesz jakie są tego konsekwencje prawne? Nie wypłacisz się z tych pieniędzy które nazbierałeś na graczach na postawionym serwerze pod "hajs".

Zapraszam, spam dalej. 

3 razy czat był zmieniany, teraz nawet nie dasz rady spamić. Są moderatorzy i wg. Do tego jak sytuacja będzie się powtarzać zostanie złożony pozew.

P.S Za co pozew? Za np. nękanie. Nie nękasz mnie tylko, ale też graczy. ;)

Opublikowano

Norbert, wiesz jakie są tego konsekwencje prawne? Nie wypłacisz się z tych pieniędzy które nazbierałeś na graczach na postawionym serwerze pod "hajs".

Zapraszam, spam dalej. 

3 razy czat był zmieniany, teraz nawet nie dasz rady spamić. Są moderatorzy i wg. Do tego jak sytuacja będzie się powtarzać zostanie złożony pozew.

P.S Za co pozew? Za np. nękanie. Nie nękasz mnie tylko, ale też graczy. ;)

Człowieku przestań już sie pogrążać wystarczająco poniżyłeś sie pisząc że jesteś Anonymous. 

http://www.mpcforum.pl/topic/11214-najwiksze-idiotyzmy-na-mpcforumpl/?p=11937954

Serwer był fajny ale odkąd go zrestartowałeś jest coraz gorzej. Codziennie po 3-4 wiadomości wysyłasz do wszystkich żeby ci jakieś sms po 6.15 wysyłali, rozumiem że serwer sam utrzymujesz ale bez przesady już na S4 opierdoliłeś nas z hajsu za grzyby i po chwili zrestartowałeś serwer. 

Ale czego ja sie spodziewam po typie z 2 gimnazjum. 

Pozwiesz go pójdziesz w tej swojej maseczce na policje ? Którą tak sie chwaliłeś na czacie ? 

11060324_1548439532083976_48546189450185

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...