Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] On-game.pl

dawixon333

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem własny itemshop. (90% mojego skryptu, ponieważ css buttonów oraz wczytywanie sesji gracza nie są moje.)

Został przyjęty nowy programista. On poprawi szybkość działania skryptów poprzez poprawę ich, załata dziury w plikach oraz doda nowe rzeczy. Dopracuje portale itp. Wszystko z czasem. Będzie też własny system supportu jak i kuponów.

Opublikowano

Zrobiłem własny itemshop. (90% mojego skryptu, ponieważ css buttonów oraz wczytywanie sesji gracza nie są moje.)

Został przyjęty nowy programista. On poprawi szybkość działania skryptów poprzez poprawę ich, załata dziury w plikach oraz doda nowe rzeczy. Dopracuje portale itp. Wszystko z czasem. Będzie też własny system supportu jak i kuponów.

IS jest tylko spolszczeniem, piszesz o sesji, bo ja raz tak napisałem i myślisz że w ten sposób będziesz "kimś".

Kim jest nowy administrator? Kolegą  z klasy, czy kolejny random z ulicy?

Opublikowano

Dziś powinien być. Nowa edycja będzie. 

Aktualny skład administracji:

Ilnezid

Gilu

KoszeTrwanik

PokruszonySkun

Gilu

___

Reset serwerów. Jeden serwer teraz będzie.

Opublikowano

Dziś powinien być. Nowa edycja będzie. 

Aktualny skład administracji:

Ilnezid

Gilu

KoszeTrwanik

PokruszonySkun

Gilu

___

Reset serwerów. Jeden serwer teraz będzie.

Serio ? A będzie jakiś zwrot grzybów dla ludzi którzy wysłali SMS ? 

Bez jaj cała topka S4 powysyłała ci te śmieszne sms i ty nagle bez żadnego ostrzeżenia resetujesz serwery ?

Jeszcze pokruszony pseudo admin który nie zdał E12 za pierwszym razem technikiem... Co tu sie odkurwia 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Serwer dziś, tj. 23.04.2015 r. zostanie dalej otwarty. Ciągle trwa przerwa techniczna. Na 99% dziś będzie działać. Nie chcemy więcej resetów robić, chcemy tym razem wszystko dopracować. W itemshop'ie nie będzie można już kupić statystyk broni ani statystyk postaci. Limit to 15018 na bohaterze do kupienia.

Osoby które kupiły sms mogą się ubiegać o przywrócenie grzybków wysyłając na panel kontaktowy zgłoszenie wraz z godziną i dniem kiedy wysłali sms. Do tygodnia czasu będą miały te osoby czas się ubiegać. Sms w nowej wersji nie będzie można już wysłać.

Opublikowano

Serwer dziś, tj. 23.04.2015 r. zostanie dalej otwarty. Ciągle trwa przerwa techniczna. Na 99% dziś będzie działać. Nie chcemy więcej resetów robić, chcemy tym razem wszystko dopracować. W itemshop'ie nie będzie można już kupić statystyk broni ani statystyk postaci. Limit to 15018 na bohaterze do kupienia.

Osoby które kupiły sms mogą się ubiegać o przywrócenie grzybków wysyłając na panel kontaktowy zgłoszenie wraz z godziną i dniem kiedy wysłali sms. Do tygodnia czasu będą miały te osoby czas się ubiegać. Sms w nowej wersji nie będzie można już wysłać.

Mniej więcej o której ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Serwer dziś raczej nie wystartuje. Dodaję więcej rzeczy, poprawiam portale. Gilu mi pomaga z niektórymi rzeczami. Udostępnimy serwer na pewno do końca tygodnia. Chcemy raz a dobrze zrobić.

@edit: 1/2 gotowa. Takie małe info co niektórzy na pewno chcą wiedzieć: Z każdej misji spada 1 rubin. Rubiny można wykorzystać w ItemShop'ie. Co do wyglądu, to wygląd gry się zmienił. W ItemShopie nie można już kupić statystyk broni ani statystyk postaci - to psuje klimat. Sms też nie można wysłać. Jak wspomniałem w innym poście, Ci co kupili grzybki będą mogli je odzyskać w przeciągu tygodnia. Statystyki potworków w portalach są poprawiane. Z okazji otwarcia serwera aktywujemy specjalne lochy (walczyć będzie się z potworkami z portalu) które będzie ciężko pokonać, ale w nagrodę otrzymacie za każdego pokonanego potwora aż 50 rubinów!

Będzie jeszcze więcej nowości, dopiero pracujemy nad wszystkim. Gdy uruchomimy serwer damy znać w tym temacie. 

@edit: Technicznie lochy na specjalne okazje dodane, jeszcze grafikę przycisku oraz opis muszę zmienić. Dodatkowo czat będę poprawiał, jego wygląd i krzaczki, oraz grzybiarza zaktualizować.

Być może serwer dziś wystartuje wieczorem. Kilka rzeczy jeszcze muszę dodać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...