Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Tutorial - BoL Finn

SebusPN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ok poza tym, że jak klikam już ten start monitoring i próbuje się zalogować to piszę failed czy coś takiego.

Na forum normalnie się zarejestrowałem itd. potwierdziłem maila i nic.­

Wchodzisz na strone https://www.nulled.io/

I patrzysz na status:

03010212792936442209.jpg

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o co chodzi z tym failed to login grałem na tym przez pare godzin nagle lola mi wywaliło to wyłączyłem tego bola i lola i włączyłem jeszcze raz i wyskoczyło mi okienko do logowania wpisałem passy z nulled i cały czas failed to login a wczesniej jak na tym grałem odrazu się włączyło bez logowania

Spełniasz auth?
otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko, mam konto od dłuższego czasu na nulled.io i gdy się loguję nie mam dostępu do forum i innych rzeczy ale za to mam notkę na czerwono :    Your account does NOT have access to our authentication server. Please visit this page to learn more: Auth Access.

kiedy kliknę w auth access wyskakuje info że niem nie mam uprawnień: Sorry, you don't have permission for that!

76561198034439306.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko, mam konto od dłuższego czasu na nulled.io i gdy się loguję nie mam dostępu do forum i innych rzeczy ale za to mam notkę na czerwono : Your account does NOT have access to our authentication server. Please visit this page to learn more: Auth Access.

kiedy kliknę w auth access wyskakuje info że niem nie mam uprawnień: Sorry, you don't have permission for that!

Potrafisz myśleć?Masz BANA
otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

No dobra niby mam bana a to jak wytłumaczysz ? 

AUTH ACCESS
Denied
 At least 25 posts
 A positive leecher value
 At least 10 positive reputation points
 Not from Vietnam
 Not from Turkey
 Not from Brazil
You do not meet all requirements and can NOT authenticate.

Jest sposób na to żebym mógł dalej normalnie korzystać z forum jak i tego bola od finna ?

76561198034439306.png

Opublikowano

Dobra mam inny problem odpladam to hijacker czy cos tam i nie ma tam start monitoring tam jest tylko to settings i minitze to cos tam ;v

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi nie działa,wciąż wyskakuje ,że failed login a odpalam przez launcher cracka i wpisuje passy z nulled. Próbowałem też wpisywać passy z oryginalnego forum bola i nadal nic... btw poradnik już jest widocznie nieaktualny bo nie ma tam nic takiego jak start monitoring tylko ,,launch" 

Opublikowano

Pomoże ktoś zaraz dodam ssa.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...