Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Tutorial - BoL Finn

SebusPN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

czemu nie działają mi skrypty z custom scripts i czemu mi nie działa maphack??? proszę o odpowiedz :(

Nie moge sie zalogować na BolStudio loginem i hasłem z nulled, o co chodzi?

Odpaliłeś BoLHijackGui? Jak sie logujesz to nie podawaj e-maila na nazwe użykownika tylko nazwe xD

Opublikowano

czemu nie działają mi skrypty z custom scripts i czemu mi nie działa maphack??? proszę o odpowiedz :(

Odpaliłeś BoLHijackGui? Jak sie logujesz to nie podawaj e-maila na nazwe użykownika tylko nazwe xD

Odpaliłem, pisze succesfully w bol i lol status, ale nadal nie moge sie zalogowac, wyskakuje ten sam błąd

Może chodzic o to że mam windows 8?

Opublikowano

NIe poprostu musicie na koto nulleda sie za logowac a na tym koncie musi byc 10 +rep jak chcecie sie wymienic rep za rep msg .

Opublikowano

Wszystko ok poza tym, że jak klikam już ten start monitoring i próbuje się zalogować to piszę failed czy coś takiego.

Na forum normalnie się zarejestrowałem itd. potwierdziłem maila i nic.­

Opublikowano

Wszystko ok poza tym, że jak klikam już ten start monitoring i próbuje się zalogować to piszę failed czy coś takiego.

Na forum normalnie się zarejestrowałem itd. potwierdziłem maila i nic.­

wbij na forum 25 postow 10 repow i pozytywny poziom leecher i k***a czekaj do jebanego update bola 

8kHod.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...