Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Tutorial - BoL Finn

SebusPN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

failed to login... wpisuje dobry. co prawda konto takie samo jak na oficjalnej stroine...

zrobiłem nowe konto, mam to samo failed to login... w hj failed to hj

przez to gówno to nawet zwykły vip mi już nie smiga... ja p******e co mnie na to podkusiło to ja nie wiem

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

failed to login... wpisuje dobry. co prawda konto takie samo jak na oficjalnej stroine...

zrobiłem nowe konto, mam to samo failed to login... w hj failed to hj

przez to gówno to nawet zwykły vip mi już nie smiga... ja p******e co mnie na to podkusiło to ja nie wiem

Używasz konta nulled.io ? nim się logujesz.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

no proste, założylem nowe konto nawet inne niż te na bolu... o tyle o ile na normalnym bolu na vipa już sie loguje normalnie to na cracku odpalam bola wcześneij robie plikiem logout bo domyślnie zalogowany u siebie byłem. robi mi aktualki, pokazuje okno logowania odpalam ten hj daje start wpisuje dane, wywala bład ze rpogram nie działa. odpalam bola od nowa mam to samo, po wyłaczeniu hj mam okno logowania wpisuje dane mam filed to login...

Opublikowano

no proste, założylem nowe konto nawet inne niż te na bolu... o tyle o ile na normalnym bolu na vipa już sie loguje normalnie to na cracku odpalam bola wcześneij robie plikiem logout bo domyślnie zalogowany u siebie byłem. robi mi aktualki, pokazuje okno logowania odpalam ten hj daje start wpisuje dane, wywala bład ze rpogram nie działa. odpalam bola od nowa mam to samo, po wyłaczeniu hj mam okno logowania wpisuje dane mam filed to login...

Zawsze się wiesza, po pierwszym zalogowaniu ale później już powinieneś być zalogowany jako nulled.io a używasz tego bola co jest w paczce razem z hijackiem czy ze strony ? Musisz pokombinować bo crack jest trochę pobugowany :D

Opublikowano

Uruchamiam jako admin,wyłączony antywirus,bariera,brak problemów ze zgodnością. Klikam monitoring i nic się nie dzieje. Mam windows 8.1 jak coś.

Edit. Succesfully hijacked ,ale dalej nic się nie dzieje. Bola nie mogę włączyć ,bo jest komunikat ,że już włączony. Program resetowałem z 20 razy.

Edit. Już działa xD

Opublikowano

Zrobiłem wszystko zalogowałem się jako użytkownik z tego forum odpaliłem BoL Hijacker 
Bol status: Successfully Hijacked
Lol status : nic tu nie jest napisane
Loguje się na swoim koncie i failed to login? O co chodzi?

#EDIT 
DZIAŁA samo sie popsuło samo się naprawiło :v

14 lat  

Opublikowano

A zrobisz listę skryptów? , czy trzeba takie jak z normalnego bola .

Podałem skąd ściągać skrypty nie ma sensu robić listy ^^

Opublikowano

Czekaj bo ja ślepy jestem . Where? Ale podpinam sie nadal pod pytanie czy skrypty tez mozna z normalnego bola

Opublikowano

Czekaj bo ja ślepy jestem . Where? Ale podpinam sie nadal pod pytanie czy skrypty tez mozna z normalnego bola

Nie musisz mieć te z nulled lub s-develop. 

Opublikowano

Fajny Trojan + czyszczenie dysku C  , nie wiem czy tak to sie stanie , ale tak pisze ... Prosze o odp nie chce trojana .

Pomocnik
Opublikowano

Przyda się graczom, którzy nie wiedzą skąd pobrać i jak zainstalować, a sporo takich jest. Dostawałem masę PW Z takimi pytaniami :) Ogólnie wszystko okej, łap plusa.

Opublikowano

Fajny Trojan + czyszczenie dysku C  , nie wiem czy tak to sie stanie , ale tak pisze ... Prosze o odp nie chce trojana .

Czyścił skrypt vprediction który był zainfekowany. Pochodził on z oficjalne straony bol'a i czyścił legit userów i paid też. Nie ma keya ani żadnego syfu elo

Opublikowano

Przyda się graczom, którzy nie wiedzą skąd pobrać i jak zainstalować, a sporo takich jest. Dostawałem masę PW Z takimi pytaniami :) Ogólnie wszystko okej, łap plusa.

Nie nie przyda się. W jaki sposób się zarejestrować na tej cholernej stronie? Wiadomość aktywacyjna nie przychodzi a admin ma w d***e aktywacje? pobrałem, tylko co mi po pobraniu jak konto mam nieaktywne hahah.. żeby chociaż te z bola nie byli tak cięci na kasę...

Opublikowano

Nie nie przyda się. W jaki sposób się zarejestrować na tej cholernej stronie? Wiadomość aktywacyjna nie przychodzi a admin ma w d***e aktywacje? pobrałem, tylko co mi po pobraniu jak konto mam nieaktywne hahah.. żeby chociaż te z bola nie byli tak cięci na kasę...

Podeślij na pw maila na którego chcesz konto zakładałem jużparu osobom.... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...