Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy tryb N.U.R.F

eM!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu jacy z was głupi ludzie.. To jest troll

A skąd wiesz? Masz dowód, że NURF wejdzie/nie wejdzie? Masz dowód, że URF wejdzie/nie wejdzie? No właśnie, nie.

To są wszystko tylko spekulacje. Nikt nic na ten temat nie wie.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

A skąd wiesz? Masz dowód, że NURF wejdzie/nie wejdzie? Masz dowód, że URF wejdzie/nie wejdzie? No właśnie, nie.

To są wszystko tylko spekulacje. Nikt nic na ten temat nie wie.

Mam dowód że na serwerach live są pliki do URFA, a na PBE pliki do NURFA...
Opublikowano

NURF i URF to buffy, które zdobywa się w trakcie meczu coś jak buff od Dragona czy Barona. Trzeba zabić NURFA lub URFA. Ludzie wszędzie macie info a nie czytacie :D

Zabawa polega na tym, że dla naszej drużyny zabijamy URFa a dla przeciwnej zabijamy NURFa. Chyba prościej już nie muszę tłumaczyć?

W plikach na PBE znalazłem potwora o imieniu URF jak i NURF. I wszystko jest jasne.

Opublikowano

NURF i URF to buffy, które zdobywa się w trakcie meczu coś jak buff od Dragona czy Barona. Trzeba zabić NURFA lub URFA. Ludzie wszędzie macie info a nie czytacie :D

Zabawa polega na tym, że dla naszej drużyny zabijamy URFa a dla przeciwnej zabijamy NURFa. Chyba prościej już nie muszę tłumaczyć?

W plikach na PBE znalazłem potwora o imieniu URF jak i NURF. I wszystko jest jasne.

Jeśli coś takiego będzie to straszny syf, bo na zwykłym URFie wszyscy się bawili, a tutaj co to za zabawa jak będziesz czekał na ulta godzinę, chodził powoli jakbyś wlazł w gó*no?

Kiedyś to był tryb dla czystego FUNu z gry, a teraz już widzę te flejmy, bo enemy zrobili tego całego NURFa, URFa czy ch*j wie co. -.-

y6eft.gif

Opublikowano

NURF i URF to buffy, które zdobywa się w trakcie meczu coś jak buff od Dragona czy Barona. Trzeba zabić NURFA lub URFA. Ludzie wszędzie macie info a nie czytacie  :D

Jeśli coś takiego będzie to straszny syf, bo na zwykłym URFie wszyscy się bawili, a tutaj co to za zabawa jak będziesz czekał na ulta godzinę, chodził powoli jakbyś wlazł w gó*no?

Kiedyś to był tryb dla czystego FUNu z gry, a teraz już widzę te flejmy, bo enemy zrobili tego całego NURFa, URFa czy ch*j wie co.  -.-

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, dla swojej drużyny zdobywasz buff URF, dla przeciwnej NURF. Wszystko będzie jak po staremu ale będzie jeszcze lepiej.

Teraz głównym zadaniem będzie zabić URFa, żeby zdobyć jego buff. Według mnie będzie zacięta rywalizacja i to mi się podoba.

Opublikowano

Ja przypuszczam że to będzie tylko na pierwszy kwietnia, potem przywrócą URFA. :)

Ale jeśli tak ma być to tryb jest całkowicie bez sensu, zagram jeden raz i pewnie koniec. Wystarczy że rankedy są na tyle denerwujące... :P

Opublikowano

Z takimi "buffami" postaci w tym trybie to normalna runda by trwała chyba ze 2 godzinki. Wszystko 2-3x dłużej. CDRy 200% większe(ulti Karthusa chyba by miało CDR długości połowy rundy), zabiera 2x tyle many/energi na spella? Przeciętny APC nie wywali całego combo, bo mu many nie starczy. 

Coraz bliżej do upadku LoL'a. Konkurencja jest coraz mocniejsza, a RITO sobie nic z tego nie robi. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...