Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy tryb N.U.R.F

eM!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam tracić wiarę w ludzkość. Kim trzeba być żeby nie wyczuć trolla? Już samo 200% CD jest niemożliwe więc po co pierdzielicie jaki ten rito głupi zepsuł urf. Takie dzieci rito trolluje a potem płaczą.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu w trolla? URF to też jest troll

Nie, URF to nie był troll, to był ten normalny tryb. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A może i będzie URF i NURF ? Pomyślcie ludzie, jak nie chcecie grać w to, to nie grajcie. Na Ukrainie trwa wojna, ludzie giną, płaczą, a wy tak narzekacie na jakiś głupi tryb, gdzie nikt wam nie każe grać -,-

Opublikowano

Tryb ten bedzie gownem, dlatego ze niektore postacie beda mialy 100pkt predkosci ruchu czyli praktycznie żadnych szans na unikniecie obszarowego skilla takich jak ziggs, ezreal etc.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

• U.R.F będzie dla graczy, którzy dobrze się zachowywali. Ci z przebytymi banami i karami dostaną tryb N.U.R.F XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

• U.R.F będzie dla graczy, którzy dobrze się zachowywali. Ci z przebytymi banami i karami dostaną tryb N.U.R.F XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jeżeli miałoby tak być, to bym napisał protest to Riotu. Wszystko okaże się już w kwietniu, a mam nadzieję, że to tylko żarty z tym trybem po prostu. Będzie ulepszony URF, ale normalny :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak już faktycznie chcą włączyć NURFa, to niech oba udostępnią (URFa również) i problem z głowy :P

Nie mam konta na PBE, więc czekam na opinie graczy, którzy przetestują ten tryb.

Opublikowano

Gajs, użyjcie mózgowin. To będzie taki żart od Rito na prima aprilis pewnie.

Raczej nie są tacy ułomni żeby taki tryb dodać...

Myślę że U.R.F będzie 2 kwietnia.

Opublikowano

Kerri tak trudno wejść w link i przeczytać? Tym bardziej, że piszą po polsku?

URF będzie jak i NURF w jednym meczu.

Napiszę swoją opinię jak przetestuje dziś tego NURFa.

Opublikowano

DEBILE Z WAS. Nie pamietacie co bylo rok temu? Riot powiadomil o URFIE i kazdy mowil ze to troll bo przeciez 1 kwietnia. Robicie znowu to samo a ja wam mowie ze NURF WEJDZIE W ZYCIE. URF jak i NURF to sa troll - tryby

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...