Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Januera | CAP 100 | EU CHN| Open 24.04

paxonzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i dzieki bogu tu nie zaczelem grac, server ponoc okazal sie katastrofa, czy to prawda?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Panowie mam takie pytanie... zassalem wczoraj klienta zalogowalem sie na chwile (nie mialem zbytnio czasu expic) a dzis strasznie ciezko sie zalogowac czy ten serw jest az tak przeciazony ze dopiero za 10 strzalem dochodze do captcha ktore wpisuje a i tak mnie nie loguje ? :c

Opublikowano

a mialo byc 4k slotow + mieli powiekszac jak zabraknie cos im nie poszlo.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

a mialo byc 4k slotow + mieli powiekszac jak zabraknie cos im nie poszlo.

znajdz lepszy serwer

Opublikowano

Czemu ciągle dostaje DC po wpisaniu pasów? 

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

Ostatnio pisali coś na globalu że Hussaria rekrutuje, ale nicków nie pamiętam, plus na pewno jest WinaTuska, ale też nicków nie pamiętam. Podejrzewam że Tuska niedługo, tak jak na Conflict przejmą turasy i Amerykańce. 

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

hmm , w sumie .. ściagne co mi tam .. do kogo mam się zgłosić o gildie? blacklist etc

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Yo!

Jestem newbie w Silka, opłaca mi się tu grać?

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Witam. Od 7 lat gram w SRO, nie dawno przezuciłem sie na privy i nie spotkałem jeszcze stabilnego serwa.
Dlatego pytanko dla Was, czy Januera jest dość stabilna? Bo jesli tak, to zaczynam download i wbijam.
Pozdro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...