Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Januera | CAP 100 | EU CHN| Open 24.04

paxonzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to jaki nick? Tak jak pisałem gdzieś wyżej mogę zaoferować tego TeamSpeaka, jednak muszę skończyć go konfigurować, więc do użytku ogólnego mógłbym oddać jutro wieczorem/pojutrze rano. 

@Edit, chyba że bym bota puścił z Wami i w tym czasie to konfigurował, to nawet dziś wieczorem. 

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie to jaki nick? Tak jak pisałem gdzieś wyżej mogę zaoferować tego TeamSpeaka, jednak muszę skończyć go konfigurować, więc do użytku ogólnego mógłbym oddać jutro wieczorem/pojutrze rano. 

@Edit, chyba że bym bota puścił z Wami i w tym czasie to konfigurował, to nawet dziś wieczorem. 

Dobra, przyda sie bo jak juz wspominalem na razie mamy tylko kanał. moj nick: Milf

Opublikowano

Na jaką FTW idziemy ? Odradzałbym Hotan bo dużo osób się tam rzuci ew. kiedy urośniemy w sile możemy odstąpić JG albo Bandit , a pokusić się o Hotan.

Opublikowano

serwer byl na chwile online wiec zdazylem dodac pare osob do gildii.

na razie znowu off, naprawiaja lagi i stabilnosc, ma byc otwarty za kilka minut.

Opublikowano

Listen up everybody,

The server is closed for now, it will be back online tomorrow 16:00 servertime. Your accounts will be available still (You dont have to re-create). You will start from 64 level again.

Until then we will deal with the massive ddos atacks and bugs still remaining. Don't consider this a postpone, happens to every server, we are here to take care, 24/7.

We are sorry for any inconvenience that caused.

Jutro o 18 bedzie ponownie otwarty serwer cya.

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

Dla mnie największe gówno z tego servera , ale nie ma co robić to i tak się poczeka :)

I too make wizz potem lecę jakąś postać pvp

Opublikowano

Dla mnie największe gówno z tego servera , ale nie ma co robić to i tak się poczeka :)

I too make wizz potem lecę jakąś postać pvp

ja zrobilem wizza do pvp :)

Opublikowano

No i nie wiem co robić. Specjalnie opłacony sbot żeby wbić a tu kicha, zwłaszcza że opening miał już być pierwszego maja. Niby jeden dzień poczekać można, ale kto wie jak to pójdzie. Ma ktoś jakiś dobry serwer polecić gdzie warto by było zaczynać od 0? Najlepiej cap do max 110. Tak na wszelki wypadek. 

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...