Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Januera | CAP 100 | EU CHN| Open 24.04

paxonzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 osób. Dziś doszły 2 nowe gildie PL z mniej-więcej taką samą ilością członków, nie bardzo rozumiem guild masterów w takiej sytuacji, ale nie chce mi się bawić w unie, bo 1 maja wszystko będzie usunięte tak czy inaczej;)

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GM co chwila lata po DH i rozrzuca stacki po 50;) Gdybym miał jakieś zbędne mogę odstąpić, ale póki co w bieganie za GMem się nie bawiłem:P

Opublikowano

Stronka nie dziala :( Jak sie zarejestrowac ??

Pierwsze logowanie w grze rejestruje konto

a kiedy ma byc official??

Teoretycznie 1 maja, ale spodziewałbym się lekkiego poślizgu:P

Opublikowano

Chetnie zagram, jakaś ogarnięta Polska guild do euro pt?  Rouge/Cler here

Gildia jakaś się na pewno znajdzie , a co do party raczej każdy ma swoją ekipę. Ale jak coś można coś pograć raczej na 90% ide lockiem 

( Poszukuje ogarnięte 2 osoby na uniki Wizz albo rogal  + warek )

Opublikowano

Miałem przyjemność porozmawiać z GM na temat strony internetowej. 
Strona jest wyłączona bo jest przygotowywana na officiala,który ma wystartować jutro.Przewidywany czas 10 - 12. Lecz nic nie wiadomo.

Tak więc zostaje się przygotować na niezłą akcję i częste zamykanie servera dopóki się nie ustabilizuje.

Opublikowano

narazie z tego co widze nie ma zadnych info o open.

understand you set your things up already for the opening but this is the same for us. I did everything i can just to make it to May 1th, sometimes its not in your hands.

Actually, we COULD go online with no problems this saturday but it wouldn't be a ''GRAND OPENING'' since our website was down for all the time. It's so obvious that people now ready to rage/flame over this or even no more willing to join Januera, it's okay. On the other hand we will have another beta week with the website running properly so we will gain even more players and in total we will start with more players. That's the fact why we had to postpone it. Think about it.

What now? Another week you can PVP anytime you want, CTF / BA enabled, FGW/ AutoEvents will be working by tomorrow so you can check spawnpoints-drops etc. 

Think positive.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Może im się coś pomyliło...  jeśli miało być 1 maja a będzie 8  to właśnie właściciel strzelił sobie sam w głowę...  Już widzę server który nie potrafi dotrzymać terminu jaki będzie kiedy go otworzą.
Poczekam jeszcze dzisiaj... 

@Edit

Ludzie piszą że dzisiaj  open ??

Opublikowano

ja juz sobie odpuscilem sro, gram w aiona. nie wracam do sro wiecej, chyba ze na elamidasa 2

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Dobra, jak na razie nie widzę żeby ktokolwiek planował zrobić polską gildie dlatego zrobią ją ja. Mam już dość zgraną ekipe, gildia Pretorianss grała już na wielu serwerach.

Rekrutujemy około 20 aktywnych, ogarniętych osób, które będą chętne na codziennie karawany, job wary etc.

Posiadamy kanał Team Speak 3 do lepszej komunikacji oraz jest on obowiązkowy na fortress wary.

Jak do nas dołączyć? Wystarczy napisać do mnie prywatną wiadomość ze swoim nickiem, planowanym buildem (preferujemy euro ze względu na chęć klejenia stałych EU PT) i nazwą na skype w celu dodania do konferencji.

PS. nie zakładajcie znowu 485437598 polskich gildii z których większość jest niewypałami, zróbmy jedną, a porządna.  B)

~Milf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...