Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny banwave! Uwaga.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo,
Przedwczoraj dostałem bany na 10 swoich kont. Konta założyłem w połowie lutego. Expiłem je #L na botach 5v5 easy i medium. Po kilka h dziennie. Miałem podstawowe skrypty, nic wielkiego. Skontaktowałem się z tym później z gościem z ich biura i napisał mi jakiś polaczek, że Riot kontroluje takie rzeczy, i wszystkie boty będą miały bana. Wyrzutów sumienia do #L nie mam, bo po cheatach są przeważnie bany i jestem tego świadomy. Dodam, że miałem wyłączone jakieś tam syfy by coś bot pisał itd. Itemy kupował normalnie (bot - Annie i inne supporty)
Tyle ode mnie
Elo

Ktoś chce solo? Zapraszam do Łomży.
Kontakt: https://www.facebook.com/profile.php?id=100002036947415&fref=ts

Opublikowano

@karolwądołkowsk

Ciekawe bo właśnie kupiłem konto bocone ;D za 30 zł 30 lvl 50k ip, tylko ze ten gostek sprzedaje konta sprzed pół roku więc zapewne ban mała szansa

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Botowane 24/7 wszystkie gry przegrane i wy się dziwicie, że bany. Pod koniec meczu na botach możesz dostać 4x reporty za każdą grę.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Nie wiem jak możecie jeszcze na tym grać jak to jest tak łatwe do wykrycia. Joduska robi was w ch..., a wy mu na to pozwalacie. Dobrze, że dostałem bana, przynajmniej nie gram już w LoLa.

Opublikowano

Jak tylko widzę Volibota od razu reportuję i tłumacze mojemu teamu co chodzi. Perma ban gwarantowany ;)

Sry ale nienawidzę, jak tacy graczy psują grę na aramach.

Opublikowano

Botowane 24/7 wszystkie gry przegrane i wy się dziwicie, że bany. Pod koniec meczu na botach możesz dostać 4x reporty za każdą grę.

Może u niego tak jest, ja expiłem ok 6 h dziennie na kompie i wirtualnej maszynie z programem do zmiany IP. Mój bot wygrywał 95% meczy na boty. Grałem tylko na boty. Więc nie graj mądrzejszej osoby od ludzi z Riota.

Nie wiem jak możecie jeszcze na tym grać jak to jest tak łatwe do wykrycia. Joduska robi was w ch..., a wy mu na to pozwalacie. Dobrze, że dostałem bana, przynajmniej nie gram już w LoLa.

Póki grałeś i nie miałeś bana to Ci nie przeszkadzało a teraz mędrzec się znalazł. Rzuciłeś Lol'a a ciągle śledzisz wątki z nim związane? Słabo, na prawdę słabo.

Jak tylko widzę Volibota od razu reportuję i tłumacze mojemu teamu co chodzi. Perma ban gwarantowany ;)

Sry ale nienawidzę, jak tacy graczy psują grę na aramach.

Ty p********y hipokryto, szkoda, że nie będzie mi dane spotkać Cie na ulicy. Sam jesteś j****y cheater a kogoś reportujesz i masz czelność narzekać. Za nim spróbujesz pograć "czystego" czy "etycznego" to pamiętaj, że jest taka opcja jak "spradź posty/tematy". Bezwartościowe chodzące gówno.

Powiem tak, korzystałem z cheatów do expienia ale byłem świadomy tego, że to zagrożone jest banem. Wszystkie cheaty są. Nie ma co płakać czy tym bardziej udowadniać, że ktoś czegoś źle używał i dlatego dostał ten zakaz. Wszyscy są tym zagrożeni. Śmiać mi się chce jeśli ktoś uważa inaczej.

Ktoś chce solo? Zapraszam do Łomży.
Kontakt: https://www.facebook.com/profile.php?id=100002036947415&fref=ts

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...