Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny banwave! Uwaga.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jodus ulepszał zabezpieczenia pod względem cracków - nie doskonalił zabezpieczeń związanych z wykrywalnością.

Mnie wydaje się, że bany poleciały za rzeczy z przeszłości, na konta oflagowane.

Zobaczymy jak to będzie.

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdziłem 3 konta i czysto. Nie zauważyliście, że bany lecą średnio co 2 tygodnie akurat wtedy kiedy kończą się poprzednie? Na pierwszym kończył mi się bodajże 10 i akurat tego dnia poszło na drugie a wczoraj kończył się ban drugiego i poszła kolejna fala. Banują oflagowane wcześniej konta i tyle

Opublikowano

Hmm, możliwe , że Client LOL'a wykrywa Exploita, 

Nie użyłem ani razu exploita - 0 bana ;)

­

Gram na Turcji kazda gre na exploicie to Cass i 0 bana. Wczoraj ostatni raz używałem sharpa, dziś wolę nie tykac ;D

Opublikowano

Bany są za drugie użycie zoomhacka, widocznie nie naprawili go, moze wiedzieli ze cos przeoczyli i dlatego jest teraz zablokowany w L#? Niektórzy bany maja na 2 tygodnie bo pierwszy raz go uzyli, cya.

Opublikowano

Bany są za drugie użycie zoomhacka, widocznie nie naprawili go, moze wiedzieli ze cos przeoczyli i dlatego jest teraz zablokowany w L#? Niektórzy bany maja na 2 tygodnie bo pierwszy raz go uzyli, cya.

Popieram to samo pisza na jodusce.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

No to powiedzcie mi jak to jest możliwe, że ja cały czas używałem zoomhacka i nie dostałem bana, co?

kłamiesz

Opublikowano

Mówilem z 99999999999 kont ze dostaniecie bany bo joduska to gowno i nie wiadomo czy gosciu kodzic umie, ale co tam zbluzgacie mnie bo byscie sie za niego dali zabic.

ale on dalej was karmi jakims gownem typu SANDBOX MODE ALBO

• LeagueSharp.Bootstrap
  • LeagueSharp.CommonEx
  • LeagueSharp.Sandbox 
  • LeagueSharp.Loader (partially but X)
  • Randomize all dlls and paths 

chcecie dobry soft? idzcie na bola bo dla teamu bola jest to praca a nie hobby i im zalezy na szybkich update i byciu Undetected, zreszta kiedy był wave za bola gdzie zostało zbanowane 90% community permamentnie? a no nigdy a na sharpie juz byl mimo tego ze jest prawie rok.

graphic.png

Opublikowano

Mówilem z 99999999999 kont ze dostaniecie bany bo joduska to gowno i nie wiadomo czy gosciu kodzic umie, ale co tam zbluzgacie mnie bo byscie sie za niego dali zabic.

ale on dalej was karmi jakims gownem typu SANDBOX MODE ALBO

• LeagueSharp.Bootstrap
  • LeagueSharp.CommonEx
  • LeagueSharp.Sandbox 
  • LeagueSharp.Loader (partially but X)
  • Randomize all dlls and paths 

chcecie dobry soft? idzcie na bola bo dla teamu bola jest to praca a nie hobby i im zalezy na szybkich update i byciu Undetected, zreszta kiedy był wave za bola gdzie zostało zbanowane 90% community permamentnie? a no nigdy a na sharpie juz byl mimo tego ze jest prawie rok.

Hehs, zawsze jest szansa na bana i musisz się z tym liczyć, a to że go dostaniesz to jest wyłącznie twoja wina, bo Ty tego używałeś. Nikt Ci nie każe używać l#, robisz to na własną odpowiedzialność. Nie rozumiem tego, ludzie używają l#, a potem płaczą że mają bana. Jak każdy cheat, kiedyś musi zostać wykryty, równie dobrze ktoś może dać demko gry, na którym widać czy grasz na sharpie czy nie, simple.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Hehs, zawsze jest szansa na bana i musisz się z tym liczyć, a to że go dostaniesz to jest wyłącznie twoja wina, bo Ty tego używałeś. Nikt Ci nie każe używać l#, robisz to na własną odpowiedzialność. Nie rozumiem tego, ludzie używają l#, a potem płaczą że mają bana. Jak każdy cheat, kiedyś musi zostać wykryty, równie dobrze ktoś może dać demko gry, na którym widać czy grasz na sharpie czy nie, simple.

co ty k***a mi piszesz jakies gowna, czituje w csa calkiem dlugi okres czasu, ale mowie jak jest bo to jest jak placic za wpierdol, nie rozumiem po c**j wy bronicie tego cwela jodusa ktory jest w szwajcarii a tak naprawde siedzi w niemczech i leje z was, beka.

dostalem bana i nie placze tak dla twojej informacji ja p******e co za przyglup

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...