Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny banwave! Uwaga.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ty k***a mi piszesz jakies gowna, czituje w csa calkiem dlugi okres czasu, ale mowie jak jest bo to jest jak placic za wpierdol, nie rozumiem po c**j wy bronicie tego cwela jodusa ktory jest w szwajcarii a tak naprawde siedzi w niemczech i leje z was, beka.

dostalem bana i nie placze tak dla twojej informacji ja p******e co za przyglup

12 latku z 5 postami, nie napinaj się tak, dostałeś bana masz ból dupy przechodzisz na bola, super. Tak btw. co ma cs do lola i kogo to obchodzi, że tam czitujesz?

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to powiedzcie mi jak to jest możliwe, że ja cały czas używałem zoomhacka i nie dostałem bana, co?

Spokojnie, ty też dostaniesz :) Nic się nie martw, niektórzy dostaną za 2 tygodnie, niektórzy jeszcze za miesiąc :) Kończą się jednym, zaczynają się drugim, coś a'la VACation, tyle że czasowo.

Opublikowano

co ty k***a mi piszesz jakies gowna, czituje w csa calkiem dlugi okres czasu, ale mowie jak jest bo to jest jak placic za wpierdol, nie rozumiem po c**j wy bronicie tego cwela jodusa ktory jest w szwajcarii a tak naprawde siedzi w niemczech i leje z was, beka.

dostalem bana i nie placze tak dla twojej informacji ja p******e co za przyglup

Nom joduska był dla ciebie fajniutki i w ogóle obrobiłbyś mu lachę przy pierwszej lepszej okazji po to aby tylko dostać betę L# gdy jest outdated, a jak dostałeś bana to joduska jest tym złym XDDDDD

Nie żeby co ale za BoLa też był banwave w okresie kiedy za L# był.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nom joduska był dla ciebie fajniutki i w ogóle obrobiłbyś mu lachę przy pierwszej lepszej okazji po to aby tylko dostać betę L# gdy jest outdated, a jak dostałeś bana to joduska jest tym złym XDDDDD

Nie żeby co ale za BoLa też był banwave w okresie kiedy za L# był.

widac ze jestes srednio madry, nie bede z toba dyskutowal bo jestes zbyt przyjebany zeby zrozumiec slowo "sprawdzac" laske to tam z matka pod moja willa w cambridge opierdolic cwelu polski

@Fajny2812

rn ze starym wymyslales? teraz pewnie sobie sperma oczy zakleiles ze ci polubila ta gimbaza post, a polubila ci ze po mnie jechales a nie ze napisales cokolwiek btw chwale sie bo umiem cos sam zrobic a nie k***a lazic po forach i  pisac PLS LINK ME CHEAT UNDETECTED IF POSSIBLE PLSL

graphic.png

Opublikowano

Moje nowe main konto nie ma bana, ale inny kolega również dostał wczoraj bana, więc w sumie już dwoje moich kolegów ma perma.

Opublikowano

No to wiem ale kiedy był on wykrywalny?

Od czasu, gdy Riot wprowadził nowy tryb kamery. Cały czas jest zoomhack wykrywalny.

Opublikowano

Od czasu, gdy Riot wprowadził nowy tryb kamery. Cały czas jest zoomhack wykrywalny.

Po pierwszej fali banów również był wykrywalny?

Opublikowano

Po pierwszej fali banów również był wykrywalny?

Proste, dlatego była druga fala to chyba oczywiste xD

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Proste, dlatego była druga fala to chyba oczywiste xD

Sorry, chodzi mi o to, że jak odstałem pierwszego bana za zoomhacka i po nim cisnąłem dalej na zoomie to oflagowali mnie?

Opublikowano

Sorry, chodzi mi o to, że jak odstałem pierwszego bana za zoomhacka i po nim cisnąłem dalej na zoomie to oflagowali mnie?

Z przykrością muszę stwierdzić, że niestety tak.

Grzebali przy plikach kamery i wprowadzili coś dziwnego, co identyfikuje zoomhacka.

Ekipa L# pracuje nad tym, by to załatać, by nie było wykrywalne. :P

Opublikowano

Z przykrością muszę stwierdzić, że niestety tak.

Grzebali przy plikach kamery i wprowadzili coś dziwnego, co identyfikuje zoomhacka.

Ekipa L# pracuje nad tym, by to załatać, by nie było wykrywalne. :P

To dlaczego nie wyrwałem bana teraz razem z innymi? xD

Opublikowano

ban za zoomhacka, bola lub uzywanie exploita do siona i innych postaci to jest

przecież bany są za sam inject, co Ty pierdolisz? xD

Kocham Renissance.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...