Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends, a CS GO

DJJAYMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ze w Polsce cebule zobaczyly csa za 40zl i leco jak szalone to nie znaczy ,ze upada. W innych krajach jest tak samo popularny :) , tam csgo nie przeszakdza.

lubie sie spowolnic

Opublikowano

W obu grach na niższych dywizjach jest "piekło". 

Powiedz mi co Twoja wypowiedź ma związana z tym tematem?

PS: Takie pisanie "Lol nigdy nie upadnie" nic Wam nie da, prędzej czy później wszystko upadnie, nawet Ziemia :)

Powiedz mi co Twoja wypowiedź ma związanego z tym tematem?

PS: Takie pisanie "Lol nigdy nie upadnie" nic Wam nie da, prędzej czy później wszystko upadnie, nawet Ziemia :)

Opublikowano

Wielu ludzi Ci powie (czy tam napisze), że LoL nigdy nie upadnie, że zawsze będzie na wyżynach, że nie traci na popularności a wręcz prosperuje :) Tylko zastanawiające jest na przykład to, że chociażby na tym forum coraz więcej jest tematów... "zwątpienia" :D I faktycznie, czy to z mojego otoczenia, czy w internetach, coraz więcej ludzi odwraca się od LoLa, najczęściej na rzecz CS'a. No bo bądźmy szczerzy, ile można? :) Sam zrobiłem sobie krótką przerwę, żeby rozwiać wątpliwości, i co? Jedna gra w LoLa i tyle, więcej mi się po prostu nie chce. Fakt, wpływ na to ma malejące grono moich znajomych, którzy dosłownie falą, jak stado baranów (w sumie łącznie ze mną :( ) przerzuciła się na CS'a. Według mnie jest to nieuniknione - "epoki" gier zaczynają się i kończą, zawsze przyjdzie w końcu gra, która przyciągnie wielu, jeśli nie większość fanów gry poprzedniej. A później będzie następna i tak dalej... :)

@TL;DR

Moim zdaniem LoL podupada a CS prosperuje. LoL jeszcze przez lata będzie na szczytach popularności, lecz nie tak, jak kiedyś :)

Jakie kiedys, teraz LoL ma swoje zlote lata. Ja probowalem zagrac w csa to zagralem pare rundek i mi sie obrzydzil, nigdy mi sie nie podobal. Jest wiele osob ktore po prostu nie lubi FPS, wiec bedzie grac w LoL'a. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@albicoolvod to ze tobie sie cs nie podoba to nie znaczy ze to sa zlote czasy lola... zlote czasy byly w s2-s3 teraz jest juz tylko coraz gorzej ;) jak dla mnie lol nie upada tylko pod-upada bo polskie community przenosci sie na CS'a, ogolnie teraz zajawka w polsce na ta gre. Nie od dzis wiadomo ze jak gra sie zaczyna to sie tez musi skonczyc - lol nie upadnie ale straci bardzo duzo osob - ja czekam na te druga wielka fale odejsc z lola zwiazana z wydaniem Blizzardowskiej MOBA :) HOTS ma wielki potencjal i moze duzo zdzialac.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@albicoolvod to ze tobie sie cs nie podoba to nie znaczy ze to sa zlote czasy lola... zlote czasy byly w s2-s3 teraz jest juz tylko coraz gorzej ;) jak dla mnie lol nie upada tylko pod-upada bo polskie community przenosci sie na CS'a, ogolnie teraz zajawka w polsce na ta gre. Nie od dzis wiadomo ze jak gra sie zaczyna to sie tez musi skonczyc - lol nie upadnie ale straci bardzo duzo osob - ja czekam na te druga wielka fale odejsc z lola zwiazana z wydaniem Blizzardowskiej MOBA :) HOTS ma wielki potencjal i moze duzo zdzialac.

To nie zalezy ode mnie 'krulu', przejrzyj na wlasne oczy, LCS'y, IEM'y, LAN'y turnieje wszystkie nadal upiekszaja scene LoL'a.

Wedlug mnie to wszystkie pizdy z brazu  (braz=silver=gold) pouciekaly do CS'a bo nic nie potrafili ugrac a w CS siedza sobie w Silverze i maja frajde, a gimby placza, ze im qmple z osiedla uciekaja na cs'a jak w lolu pewnie gowno grali.

Oczywiscie jest garstka 'prosow' ktora tez odeszla, ale wiekszosc tych lepszych graczy rzeczywiscie potrafi poczuc prawdziwy 'smak' LoL'a jak i nawet zarobic z tego. Ja osobiscie nie jestem jakims pro ale zdarza mi sie jakis turniej wygrac, mile rankedy zagrac i naprawde widac ta roznice miedzy diam-braz, jak smurfuje to po prostu cos mnie odrzuca z tych lig, smutno sie gra. Jest to miedzy innymi powod dla ktorego ludzie odchodza...

CS tez upadnie, kappa.

Co do Blizzardowskiego MOBA, tez na pewno zagram ale watpie, ze zanurze sie w ta gre na dluzszy okres czasu-nigdy nie bylem fanem Blizzarda choc gralem w ich produkcje calkiem sporo czasu.

Tak naprawde w Cs'ie sie tylko napierdalasz tymi broniami :c Jesli gram w FPS'a to lubie odrobine dynamiki, magii lub jakichs anomalii. Sporo gralem w gry takie jak. Wolf team, crossfire ( tu byla roznorodnosc map, trybow. to samo sie tyczy 1.6. Aktualnie procz LoL'a grywam tez w Nosgoth

No... Pozdrawiam

@Edit

Poza tym co bylo zlotego w s2? Gra prawie nie byla znana, mistrzostwa swiata z dosc mala widownia. s3-s4 bylo, waw. Teraz tez jest.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Ja zakupiłem CS'a tylko dlatego, że CoD4 umarł, i grywam na zmianę cs,lol.Community w obu grach podobne, w cs trafisz na ruska z aimbotem a w lolu na polaczka z bolem. Może przerzucę się na Hotsa? :D

Budowniczy
Opublikowano

LoL nie upadnie tak szybko a csa Ci wcale nie polecam pograłem 400 godzin i mi sie znudzil monotonia tak jak w strzelankach nie ma trybów co-op moze jak rusza zmodowane servery takie jak w 1.6 zombie albo hns to przysiade do niego a tak to nie warty zakupy turniejowki nic pozatym bo na normalach tylko tego zajebanego dusta da się pograć.

Opublikowano

w lola gra coraz więcej ludzi? To szkoda, że na IEMIE, większe zainteresowanie miał cs;go i oglądało go milion osób, a zwykłego lola 400-500k. :)

Opublikowano

w lola gra coraz więcej ludzi? To szkoda, że na IEMIE, większe zainteresowanie miał cs;go i oglądało go milion osób, a zwykłego lola 400-500k. :)

Tylko dlatego ze za ogladanie mozna bylo dostac skrzynke, pwcanie.
Opublikowano

Dokladnie, poza tym coraz wiecej ludzi gra, i sa w slabych dywizjach oraz nie znaja sie jeszcze na e-sporcie LoL'a, wiec nie mialoby sensu przyjazd na IEM bez powodu. 

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Co racja, to racja xD

BTW. Wraz z nadejściem URFa pewnie wiele osób odpuści sobie CS-a na kilka dni na rzecz lola ;x

Opublikowano

Najbardziej podoba mi się ten fragment:

Więc w sumie ok, toksyczność w lolu zmaleje, grać będzie przyjemniej....

Ja też próbowałem grać w CS'a i tak na prawdę nie wiem co ludzie w nim widzą. Mówicie, że lol jest monotonny? Ja po około 10 grach w csa jestem w stanie stwierdzić, że CS jest bardziej monotonny i nudny.

Opublikowano

Wytlumacze to na prostym przykladzie:

+ Kilka lat temu "Minecraft" wow super gierka najlepsza.

+ Podnieta Lolem i 100.000.000 ze MC traci na popularnosci bo Lol

+ Teraz To samo bo CS GO odkrycie ŁAŁ :D 

Podsumowujac: Podniecajcie sie dalej CS:GO i tak to sie ustabilizuje. Gierka sie wybija. Ale i tak w lola bedzie grac duzo ludzi.  Co do Ventuala: Dobrze mowi. Gra w CS:GO na dluzsza mete sie znudzi predzej niz lol

Opublikowano

Najbardziej podoba mi się ten fragment:

Więc w sumie ok, toksyczność w lolu zmaleje, grać będzie przyjemniej....

Ja też próbowałem grać w CS'a i tak na prawdę nie wiem co ludzie w nim widzą. Mówicie, że lol jest monotonny? Ja po około 10 grach w csa jestem w stanie stwierdzić, że CS jest bardziej monotonny i nudny.

Za przeproszeniem, gówno wiesz o tej grze.

LoL nie upadnie tak szybko a csa Ci wcale nie polecam pograłem 400 godzin i mi sie znudzil monotonia tak jak w strzelankach nie ma trybów co-op moze jak rusza zmodowane servery takie jak w 1.6 zombie albo hns to przysiade do niego a tak to nie warty zakupy turniejowki nic pozatym bo na normalach tylko tego zajebanego dusta da się pograć.

Ty też. ( Są takie servery.................. )

To nie zalezy ode mnie 'krulu', przejrzyj na wlasne oczy, LCS'y, IEM'y, LAN'y turnieje wszystkie nadal upiekszaja scene LoL'a.

Wedlug mnie to wszystkie pizdy z brazu  (braz=silver=gold) pouciekaly do CS'a bo nic nie potrafili ugrac a w CS siedza sobie w Silverze i maja frajde, a gimby placza, ze im qmple z osiedla uciekaja na cs'a jak w lolu pewnie gowno grali.

Oczywiscie jest garstka 'prosow' ktora tez odeszla, ale wiekszosc tych lepszych graczy rzeczywiscie potrafi poczuc prawdziwy 'smak' LoL'a jak i nawet zarobic z tego. Ja osobiscie nie jestem jakims pro ale zdarza mi sie jakis turniej wygrac, mile rankedy zagrac i naprawde widac ta roznice miedzy diam-braz, jak smurfuje to po prostu cos mnie odrzuca z tych lig, smutno sie gra. Jest to miedzy innymi powod dla ktorego ludzie odchodza...

CS tez upadnie, kappa.

Co do Blizzardowskiego MOBA, tez na pewno zagram ale watpie, ze zanurze sie w ta gre na dluzszy okres czasu-nigdy nie bylem fanem Blizzarda choc gralem w ich produkcje calkiem sporo czasu.

Tak naprawde w Cs'ie sie tylko napierdalasz tymi broniami :c Jesli gram w FPS'a to lubie odrobine dynamiki, magii lub jakichs anomalii. Sporo gralem w gry takie jak. Wolf team, crossfire ( tu byla roznorodnosc map, trybow. to samo sie tyczy 1.6. Aktualnie procz LoL'a grywam tez w Nosgoth

No... Pozdrawiam

@Edit

Poza tym co bylo zlotego w s2? Gra prawie nie byla znana, mistrzostwa swiata z dosc mala widownia. s3-s4 bylo, waw. Teraz tez jest.

I ty. 

I paru innych.

Po prostu jak gówno wiecie to się nie udzielajcie i nie oczerniajcie tej gry, bo na prawdę jest świetna :)

Opublikowano

Jak jestes kiepski w csa i jedyne co robisz to raszujesz, biegasz po mapie bez celu i jeszcze nie masz wytrenowanego aima czyli strzelasz jak gowno to wtedy moze byc monotonny... jak dla mnie akcje w cs sa bardziej emocjonujace, najbardziej lubie clutche ( zostajesz sam), serce wtedy zaczyna szybciej bic i jechanka :D w lolu idziesz farmisz poke'ujesz walka o drake team fight push gg.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Pomimo ze w lola gram 2 lata a w cs'a mam przegrane z 40- 50h to cs jest zdecydowanie nudniejszy.

Co do community to bardzo podobne, ciagle lecą wyzwiska ze ktos gra slabo itp.

Opublikowano

Nie upada ale coraz mniej osób zaczyna oglądać Lola na turniejach np. podczas IEMa. Zresztą co się dziwić jak na Lolu takie nudy są, bo każdy farmi, a na csie cały czas coś się dzieje. 

Opublikowano

@Kerri zagraj 300 h i dopiero oceniaj ;) cs nie jest lolem - easy to learn medium (kappa) to master. Tu same 100 h musisz na dm rozegrac zeby cos zaczac strzelac

Ciezko mi zagrac 300h skoro mnie ta gra nudzi.

Opublikowano

Granie w csgo-możesz carrować sam, granie w lola-NICHUJA nie wycarrujesz sam czy duo nawet.. Btw. LoL coraz bardziej ssie po nerfach itd.. :/ Odkupna csa minęły dwa tygodnie-zagrałem w lola 1 grę nic więcej eh. :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Dopóki w Azji się lolem interesują to nie upadnie. Chyba że nawet azjatom sie znudzi, to będzie źle.

Imo wiele ludzi sie przerzuca na csa z wiadomego powodu, skiny...

+ lol zaczął już powoli nudzić, to przyznam.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

@tsdek

Nah, to ze Ty nie potrafisz sam wykarowac gier w lolu to nie wypowiadaj sie za innych bo ja jakos na platynie-masterze bralem riven,zed'a,ahri,kaliste i gra szla jak na braz 5 :>

@topic

Niestety lol upada, i bedzie upadal taka juz rola a co do tego ze CS:GO upadnie fakt za jakis czas tez upadnie, przypominam ze valve lubi pieniazki i juz pewnie pracuja nad nowa czescia CS'a nie znam sie ale duzo tych csow bylo :D

Hots obecnie bije lola na glowe, jak psa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...