Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends, a CS GO

DJJAYMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LoL po prostu jest nudny. Rozgrywki trwają DŁUGO, człowiek zagra 3-4 gry, przegra je przez debili i nagle okazuje się, że za oknem już ciemno. #c*****o

W CS GO, czy nawet CS 1.6 stale coś się dzieje, krótkie rundy, zmiany mapy. No i cóż... Liczy się skill. W LoLu skill liczy się od d4? Pewnie tak, bo 90% d5 to boosted shits  :D

Kupiłem CS'a całkiem niedawno, akurat trafiłem w 50% przeceny. Nie żałuję, w LoLa jak zagram 1 grę dziennie to sukces.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm, jak moba może upaść na rzecz FPSa? To są dwa różne gatunki nie mające ze sobą nic wspólnego. Ja nie gram w Lola tylko w CSa, ale streamy oglądam tylko z LoLa, bo są ciekawsze.

Opublikowano

Gram w CS'a jakieś 2 tygodnie i polecam szczerze. Dla dobrego gracza lolaa będzie dużo łatwiej ogarnąć grę (refleks, koordynacja ręka-oko). Na swoim przykładzie: w lolu miałem diam3, w żadne strzelanki nigdy nie grałem, a po 2 tygodniach gry w CS mam już gold nova 2.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Gram w CS'a jakieś 2 tygodnie i polecam szczerze. Dla dobrego gracza lolaa będzie dużo łatwiej ogarnąć grę (refleks, koordynacja ręka-oko). Na swoim przykładzie: w lolu miałem diam3, w żadne strzelanki nigdy nie grałem, a po 2 tygodniach gry w CS mam już gold nova 2.

Ile godzin przegrałeś jeśli można spytać? Bo można powiedzieć gram 2 tygodnie, no ale tylko w weekendy. 

­

SoFarGone.jpg

Opublikowano

Ile godzin przegrałeś jeśli można spytać? Bo można powiedzieć gram 2 tygodnie, no ale tylko w weekendy. 

­

32

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

2 lata temu panowała podobna opinia. W pewnym wywiadzie z polskim graczem LoLa pojawiały się takiego typu komentarze.

95jp7z.jpg

Jedni odchodzą, drudzy przychodzą. DotA również jest grą typu moba, co prawda z mniejszą publiką, lecz utrzymuje się o wiele dłużej na rynku gier.

Śmieszne jest to, że duże grono z Was nie kieruje się własnym zdaniem, tylko przesiada nagle na CS:GO z tego powodu, że youtuberzy zaczynają grać w tę grę.

Opublikowano

Jedni odchodzą, drugi przychodzą. Każdy znajdzie coś dla siebie, a lol NIGDY nie upadnie. Było już kilkanaście dyskusji na ten temat. 

'' drugi przychodzą '', aha.

@AntyWarrn

Moim zdaniem CS:GO o ile się nie przeje, zje LoL'a. Nie wiadomo.. ale sądzę, że jeszcze do 3 sezonów maksymalnie i się przeje.

Opublikowano

Myśle nie LoL przez pare/pare naście/pare dziesiąt lat nie padnie :D ale faktycznie dużo ludzi przechodzi z LoLa na CS:GO .  Widze to doskonale po mojej klasie , rok temu w LoLa grało łącznie 6 i nikt w cs. Teraz w Lola czasami jeden gra , a w CS gra sześciu i będzie więcej. Dlatego myśle , że coś jest na rzeczy.

Opublikowano

Za niedługo się okaże, że jak jakiś gościu z podwórka zrobi grę w notatniku i zacznie w nią grać kilka osób, to lol będzie upadał B) Jak narazie lol trzyma się całkiem dobrze i nic nie wskazuje na to, żeby szybko upadł ;)

lol trzyma się dobrze hahaha, dojebałaś jak dzik w sosnę.... 90% osób w lolu gra na L# lub BOL-u i ty mówisz, że trzyma się dobrze hahah

jak riot zablokuje L#, BOL-a itp to może lol nie upadnie.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Ludzie dalej będą grać w lola, chociaż dużo graczy przeszło na cs'a. Wg. mnie więcej się dzieje. Co chwilę jakieś turnieje, obstawianie meczy itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...