Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o "Trudne sprawy / Ukryta prawda"

offtopic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o "Trudne sprawy / Ukryta prawda"

Co sądzicie o tych serialach (programach telewizyjnych) które podałem po wyżej?

Za co lubicie / nie lubicie te seriale (programy telewizyjne)?

OFFTOPIC

Wyłączmy temat :)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja osobiście lubię sobie czasami pooglądać takie programy. Niby to wszystko ustawione, ale i tak w miarę te programy są ciekawe. Najbardziej chyba "Szkoła" przypadła mi do gustu.

Opublikowano

Największe ścierwo, jakie kiedykolwiek emitowała polska telewizja.

Ludzie się tego naoglądają, a później się w dupach przewraca.

Opublikowano

Jak dla mnie jest tego aż za dużo - Trudne Sprawy, Dlaczego ja, Ukryta Prawda, Szkoła, Szpital, Pielęgniarki, Pamiętniki z Wakacji, Surowi Rodzice.. No ludzie. 

Czasami lubię je oglądać, ale poruszające tam problemy czy gra aktorska są za bardzo naciągane. Więcej tam śmiechu niż współczucia. 

Rozumiem, że chcą pokazać prawdziwe życie, ale jest to źle zrobione. Można by błędy wymieniać godzinami. 

~ ~

Opublikowano

JA się ciągle zastanawiam, jacy to ludzie w tej Polsce żyją... i jeszcze dają sie nagrywać w takich sytuacjach...

Opublikowano

Zdecydowanie za dużo tego.

Nie przepadam zbytnio za takimi rzeczami, jednakże jak zobaczę że coś takiego leci w telewizji, w danej chwili - to usiądę na jakieś 10 min i popatrzę o co tam chodzi

Czasami można się nawet pośmiać xD

( wolę sobie włączyć Discovery )

Nie mam nic do tych ludzi którzy tam grają, ale sam bym nie wystąpił w czymś takim. 

Opublikowano

Kiedyś to sporo oglądałem. Gra aktorska słaba, zaś jeśli chodzi o scenariusze, to kiedyś skłanialy, wręcz do przemyśleń, nie wiem jak jest teraz, więc nie uwazam tych serialów za nic złego.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wysysacze mózgu.

fd71e2fbcd6ea58b3daffd19c121cb06.png

Te tragedie. Przecież każdemu z nas mogło się to wydarzyć i co wtedy?

Kto to ogląda niech skończy bo zacznie przejmować się pierdołami niż poważnymi sprawami.

#rein

Opublikowano

Osobiście uważam, że ten program jest bekowy. Oglądam trudne sprawy, ukryta prawda, szkoła, szpital etc. Coraz więcej tego syfu jest, bo każdy to oglądam i można się dosyć fajnie pośmiać ;v

Opublikowano

Niestety, te kiepskie seriale pokazują poziom ludzi w Polsce, gdyby nie miały takiej ogromnej oglądalności, to nie namnożyłoby się ich aż tyle, a w dodatku nie byłyby emitowane w najkorzystniejszych godzinach. :v Ludzie je oglądają, napędzają, co powoduje, że są nadal nagrywane, a przecież one wręcz cofają ludzi w rozwoju, co jest zdaje się udowodnione. :huh:

xdnXBJo.png

Opublikowano

oglądam to tylko dla beki jak nie ma nic lepszego

niektóre odcinki z tych "Trudnych Spraw" itd. są w miare śmieszne ale w większości głupie i beznadziejne.

serial "Szkoła" to całkowitą porażka.. niby to jakieś gimnazjum, a mam wrażenie że to przedszkole psychiatryczne.. robią z tych gimbusów większych debili niż są :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Seriale pozbawione jakichkolwiek wartości merytorycznych. Skierowane głównie do osób nieinteligentych. Scenariusze pisane na szybko, gra aktorska na poziomie dna. Niektóre osoby mają już ukształtowany światopogląd przez te seriale, więc w skrócie ogłupiają one ludzi. Do tego w każdej porze dnia można znaleźć serial tego typu w telewizji.

Opublikowano

większość z tych odcinków są odtworzone z życia codziennego. Chociaż nie powiem, że jak oglądam te odcinki to mnie śmieszą samymi tekstami. Są po prostu kiepskie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czasem te seriale mają sens i można się czegoś o życiu rodzinnym dowiedzieć. Ale czasem są takie bezsensowne, że nie da się ich słuchać lub można z nich paść na ziemi ze śmiechu.
@1361622928-U485574.pngofftopic
Witaj nowy trollu ;)

Opublikowano

Jeden z powodow dlaczego nie ogladam telewizji, na discovery to samo - kiedys byly jakies normalne programy, a teraz k***a mac do c***a pana jakies handle, ze ktos sprzedaje garaze wypelnione smieciami za 5000$

Opublikowano

Lubię sobie oglądać, często jest pokazanych wiele takich codziennych ludzkich problemów, a czasem i śmiesznych scen, oczywiście wszystkie tego typu seriale robione sa na jedno kopyto i po jakimś czasie może sie stać to nudne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...