Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o "Trudne sprawy / Ukryta prawda"

offtopic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem?...

Zwykłe wyżeracze mózgu przedstawiające patologię... Jak nie lepiej ;p Oglądając takie seriale bez problemu można sobie obniżyć poziom inteligencji na temat życia... Głównie jak oglądają, to osoby +12 : p

Faktem jest, że czasem miło obejrzeć sobie taki wyżeracz... Ale to sporadycznie i nieplanowanie... Bawienie się w fana takich seriali nie jest dobrym pomysłem...

wLvS201.png
Opublikowano

Czasem można takie coś obejrzeć, ale bez przesady. To negatywnie może wpływać na ludzi. Takie pierdoły jakie tam są to aż głowa boli, jeśli by się miało to oglądać często.

Opublikowano

Nie potrafię na to patrzeć, irytują mnie tego typu programy.
Powody:
-darcie mordy
-składnie z kosmosu
-darcie mordy
-i może jeszcze to darcie mordy.

Opublikowano

Najgorsze w tych serialach jest to, że cieszą się sporą oglądalnością wśród starszych pokoleń. Takie osoby, często schorowane, traktują to jak "wiadomości" czy "dziennik", wiernie trzymając się tego, że przedstawione w tych serialach historie to coś bardzo powszechnego. Dlatego moim zdaniem powinni zakazać emitowania chociażby "Szkoły", która nie jest przykładem codziennego życia w szkole, lecz patologii. Potem starsi ludzie na tej podstawie patrzą na młode pokolenia jak na wulgarnych wariatów i szaleńców. Chyba aż na taki stereotyp młodego Polaka sobie nie zasłużyliśmy?

sygnatura_1.png

Opublikowano

Czasami oglądam tylko dla beki xD

Uważam, że szkoda kasy na takie "produkcje".

Opublikowano

Totalny bzdura według mnie.. Program bez końca wogóle nie upodabniający się do teraźniejszego życia.

My PC Specs: Płyta GłównaGigabyte Z87X D3H ProcesorIntel Core i7 4770 | Karta Graficzna: XFX RX 480 8GB  Zasilacz: SilentiumPC Deus M1 600W Dysk Twardy: SSD GOODRAM Iridium Pro 240GB | Pamięć OperacyjnaKingston HyperX 2x 4GB 2400MHz 

Opublikowano

Świetnie mi towarzyszy podczas porządków domowych. :D Ogółem fajny program, choć czasami są naprawdę komiczne historie. :)

Opublikowano

Smutek. Jedyne uczucie jakie mi się nasuwa na sam fakt, że Polacy oglądają coś takiego. Ba! im nawet takie seriale się podobają. To jest zatrważające, że tak wielka część naszego społeczeństwa nazywając rzeczy po imieniu jest ogłupiana przez telewizje. Akceptują wszystko, siedzą, oglądają i tak mija ich życie wpatrując się w historie, które nie mają realnego odzwierciedlenia. Sam nie oglądam telewizji dlatego mówiąc krótko nie warto marnować swojego czasu na coś takiego. 

s4ElBud.png
Opublikowano

Nie można z nich wywnioskować nic pożytecznego. Ciekawe też nie są.
Nie wiem kto to ogląda, chyba tylko stare babcie łażące codziennie do kościoła. Zaśmieca to Polską telewizji, w której JUŻ PRAWIE NIC NIE LECI OPRÓCZ TASIEMCÓW; czasem jeszcze puszczą Władce pierścieni, natomiast z nowości nie widziałem jeszcze żadnego filmu.

TV jest dla moherków.

Od razu mogę powiedzieć to samo o reszcie tzn. szkoła, pielęgniarki... lekarze (lista tego rodzaju seriali jest naprawdę duża).

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Nie można z nich wywnioskować nic pożytecznego. Ciekawe też nie są.

Nie wiem kto to ogląda, chyba tylko stare babcie łażące codziennie do kościoła. Zaśmieca to Polską telewizji, w której JUŻ PRAWIE NIC NIE LECI OPRÓCZ TASIEMCÓW; czasem jeszcze puszczą Władce pierścieni, natomiast z nowości nie widziałem jeszcze żadnego filmu.

TV jest dla moherków.

Od razu mogę powiedzieć to samo o reszcie tzn. szkoła, pielęgniarki... lekarze (lista tego rodzaju seriali jest naprawdę duża).

Tyle bzdur w jednym poście xD Jak się człowiek uprze to wywnioskuje z tych seriali dużo kwestii społecznych, np. problemy z wychowaniem, niewierność w związku, mobbing i wiele innych. Zakładam, że obejrzałeś wszystkie 5000 odcinków seriali paradokumentalnych i żaden nie był ciekawy?? 

"TV jest dla moherków" - taaak, szczególnie TVN ;) 

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Czasami jak nie ma nic w TV, a jem obiad/śniadanie to sobie obejrzę, tak to omijam tych programów. Są bezsensowne i na pewno nie są oparte na faktach.

Opublikowano

Tyle bzdur w jednym poście xD Jak się człowiek uprze to wywnioskuje z tych seriali dużo kwestii społecznych, np. problemy z wychowaniem, niewierność w związku, mobbing i wiele innych. Zakładam, że obejrzałeś wszystkie 5000 odcinków seriali paradokumentalnych i żaden nie był ciekawy?? 

"TV jest dla moherków" - taaak, szczególnie TVN ;)

Jakich kwestii? Chyba tylko jakiś odludek może dojrzeć w nich coś, co nie było zawarte w jego życiu i co sam mógłby z niego wywnioskować bez oglądania tych tasiemców. Na ogół mogę powiedzieć, że nie oglądam tego, co nam ukazują w TV. Zazwyczaj szukam materiałów na interesujący mnie temat, a to w książkach, a to w filmach... wszędzie gdzie się tylko da, więc mogę odrzec, iż wszystko co znalazłem, poruszało dany temat i było ,,ciekawe".

Natomiast jeśli chodzi o filmy rozrywkowe, mogę nadmienić, że te seriale nie przekazują żadnych emocji ani nie ukazują ciekawych przygód.

Dbmy4Vg.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...