Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualne] NIE WŁĄCZAĆ BOL STUDIO / INFEKCJA !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

że legalnie beż fina :D chyba

ja bol vip kupiony tylko sac:r cracked a się posypalo. Vpred byl tak edytylwany, zeby banowac tylko tyvh z nulled.io a posypal wszystko.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Chodź Marcoly broń swoich brudnych kolegów po fachu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Broń dalej swojego BoLa. No to spudgy przejebanko ma. Tylko kretyn ponownie mu zaufa i przede wszystkim zapłaci. A podobno to joduska jest gorszy o k***a xDDD

Całe szczęście, że tego nie tykam od 2-3 patchy. Jedynie CW na propsie reszta do odjebania.

A te co niby zapisywało loginy, regiony i IP to fakt na to wygląda. Czyli drugi strzał w stopę - Marcoly broń ponownie.

Dobra wyjatkowo skisłem i jeżeli Marcoly jeszcze będzie ich bronił to w sumie się nie zdziwie bo niemcy tak mają.

EDIT :

Właśnie kretyny od BoLa wydali "oświadczenie", że to był włam na githuba XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Nawet vipy piszą, że to gówno prawda. Wbiłem na stare konto napisałem, że to bullshit bo to było umyślne ale zjebali z tym "~=" i banicja. Taką administrację karmicie - nie polecam.

DOBRA. Oddałbym wszystko aby widzieć ten gruby ryj spudgy'ego po tym jak wszyscy odejdą na L# :v

579571423327107377857.png

Opublikowano

A trudno było zainstalować antivira ?

I wtedy byście nic nie stracili Kappa

Jeżeli w jakiś sposób ci pomogłem daj like pod moim postem ;)

Opublikowano

Przywracanie nic nie dało, bo wywaliło błędem :x I tak miałem zrobić formata, ale wszystkie wartościowe pliki poszły się j*b***.

Pruchuu_euw_266_1_text.png

Opublikowano

A trudno było zainstalować antivira ?

I wtedy byście nic nie stracili Kappa

Nic by to nie dało :) To nie byl virus...po prostu uruchomienie skryptu uruchomiło komende w CMD :)

Grałem na bolu pierwszy raz od kwietnia tak to zawsze L# I dupa :D

Opublikowano

Nic by to nie dało :) To nie byl virus...po prostu uruchomienie skryptu uruchomiło komende w CMD :)

Grałem na bolu pierwszy raz od kwietnia tak to zawsze L# I dupa :D

Uśmiałem się jeżeli jakiś plik zmienia ci coś cmd to odrazu wyświetla ci się zagrożenie ( przynajmniej u mnie tak było ) 

Chyba że korzystasz z windows defendera bądź avasta Kappa

Opublikowano

Wczoraj grałem na bolu cracked Gank alerd i coś tam evadee z mpc forum free skrypt do bola. I skasowało mi full :). Został mi na pulpicie tylko komputer kosz i BoL. Przywróciłem system lecz nie wszystko wróciło do normy

Opublikowano

Uśmiałem się jeżeli jakiś plik zmienia ci coś cmd to odrazu wyświetla ci się zagrożenie ( przynajmniej u mnie tak było ) 

Chyba że korzystasz z windows defendera bądź avasta Kappa

XDDDDDDDDD. Biedaczku, jakim cudem jakiś antywirus ma Ci zablokować plik.lua, który uruchamia się dopiero podczas grania meczu w LoLa? No jakim cudem ma to zrobić i dlaczego? 

Jakoś nigdy nikt się nie skarżył, że blokowało mu pliki nawet typu .exe//.bat jak ktoś pobierał piracką grę i instalowała się ona poprzez cmd. Nie wiem jak to profesjonalnie określić ale to taki instalator działajacy w cmd na bazie komend wsadowych .bat

Kolejny typo "gówno wiem, sse mamutom ale się wypowiem".

Opublikowano

Jeżeli myślisz że antivirus czegoś takiego nie umie zablokować to znaczy że na oprogramowaniu się gówno znasz ;)

Antivirus został skonfigurowany prze zemnie ;)

Blokuje nawet najmniejsze pliki które mogą zaszkodzić komputerze czy to plik lua exe czy cokolwiek i tak zablokuje i wyświetli mi zagrożenie co on może zrobić z komputerem ;) nie wiezysz screen mogę ci podesłać ;)

Opublikowano

Jeżeli myślisz że antivirus czegoś takiego nie umie zablokować to znaczy że na oprogramowaniu się g****o znasz ;)

Antivirus został skonfigurowany prze zemnie ;)

Blokuje nawet najmniejsze pliki które mogą zaszkodzić komputerze czy to plik lua exe czy cokolwiek i tak zablokuje i wyświetli mi zagrożenie co on może zrobić z komputerem ;) nie wiezysz screen mogę ci podesłać ;)

wierzyć*

przeze mnie*

To aby na pewno nie był sen?

eSwH2k3.png

Opublikowano

Śmieszą mnie ludzie którzy nie umieją czegoś zrobić i uważają coś za niemożliwe ;)

Nie musicie mi wierzyć ja wiem swoje ;)

Opublikowano

Śmieszą mnie ludzie którzy nie umieją czegoś zrobić i uważają coś za niemożliwe ;)

Nie musicie mi wierzyć ja wiem swoje ;)

XDDDDDD No Ty to jesteś zawodowy informatyk, włamałeś się pewnie do Pentagonu. 

Polecam Twój temat :

Zaakceptowałem email itd ale nadal nie mogę się zalogować do bola ;/ 

Na stronie mogę ale na programie już nie piszę failed to login ;/ pomimo potwierdzenia emailu ? co zrobić 

Nie wiesz takich prostych rzeczy a pieprzysz coś o antywirusach? Polecam grubą linę+drzewo lub ewentualnie pustak i rzeka.

Opublikowano

XDDDDDD No Ty to jesteś zawodowy informatyk, włamałeś się pewnie do Pentagonu. 

Polecam Twój temat :

Nie wiesz takich prostych rzeczy a pieprzysz coś o antywirusach? Polecam grubą linę+drzewo lub ewentualnie pustak i rzeka.

Chciałem spróbować pomieszać w darmowym bolu a był problem z emailem ;)

Jak mówiłem nie musisz mi wierzyć ;)

Ale o oprogramowaniu oraz o tym programie wiem więcej od ciebie i nie masz sobie co porównywać ;)

Nawet pewnie nie umiesz ominąć logowania w bolu ;) bądź pobierać na oficjalnej stronie bola skryptów na vipy ;) które " Niby są zablokowane bo twoje konto nie posiada vipa " :) 

Nie mam nigdy problemu z programem ;) 

Więc twoje teorie są zbędne 

Nie pozdrawiam

Opublikowano

Chciałem spróbować pomieszać w darmowym bolu a był problem z emailem ;)

Jak mówiłem nie musisz mi wierzyć ;)

Ale o oprogramowaniu oraz o tym programie wiem więcej od ciebie i nie masz sobie co porównywać ;)

Nawet pewnie nie umiesz ominąć logowania w bolu ;) bądź pobierać na oficjalnej stronie bola skryptów na vipy ;) które " Niby są zablokowane bo twoje konto nie posiada vipa " :)

Nie mam nigdy problemu z programem ;)

Więc twoje teorie są zbędne 

Nie pozdrawiam

Zgodnie z Twoją teorią Twój antywirus za każdym razem pyta czy ma usunać plik - No ok...nawet jeśli tak jest to wyskakuje Ci to przy każdym pliku .lua i za każdym razem pozwalasz więc teraz i tak byś pozwolił więc mimo twojego zajebistego w kosmos antywirusa i tak przejebało by Ci dyski :)

Jak czytam Twoje przechwałki na temat jaki to jesteś z*******y z tematu software itd to aż oczy BOL'ą ...Więc tego...

też nie pozdrawiam :)

Opublikowano

nie przejebało by mi dysków ;)

Jak mówiłem nie musicie mi wierzyć ja wiem swoje ;)

EDIT : Dlaczego niby pozwalam ;/ nie jest idiotą by klikać w byle co

Opublikowano

Dajcie spokój jakiś gimbus wszedł na forum, aby się dowartościować pisząc głupoty i udając jebanego boga matrixa(pewnie włącza na informatyce w szkole wygaszacz ekranu z kodem z matrixa i udaje przed kolegami zajebistego informatyka). On sam nie potrafi nawet zainstalować windowsa, a będzie pierdolił, żeby się podniecić jak ktoś mu uwierzy.
W chuju mam warny(bo pewnie dostanę za trochę "agresywny" post), ale "Master of Matrix" jest jebanym przychlastem, a takich trzeba tępić. Alleluja i wypierdalaj z tego forum.
PS. Jest jakaś szansa, że admin forum poda mi ip tego przychlasta?

Opublikowano

Dajcie spokój jakiś gimbus wszedł na forum, aby się dowartościować pisząc głupoty i udając jebanego boga matrixa(pewnie włącza na informatyce w szkole wygaszacz ekranu z kodem z matrixa i udaje przed kolegami zajebistego informatyka). On sam nie potrafi nawet zainstalować windowsa, a będzie pierdolił, żeby się podniecić jak ktoś mu uwierzy.

W chuju mam warny(bo pewnie dostanę za trochę "agresywny" post), ale "Master of Matrix" jest jebanym przychlastem, a takich trzeba tępić. Alleluja i wypierdalaj z tego forum.

PS. Jest jakaś szansa, że admin forum poda mi ip tego przychlasta?

Heh typowy rage gimbusa ;)

Informatyką zajmowałem się od 12 roku życia aż do teraz do 16 roku ;)

Nie będę rozwijał mojej przygody z tym bo nikogo to nie interesuje ;)

Możesz o mnie myśleć gimbus itd ale mnie to nie obchodzi znam się na tym i czy ci się to podoba czy nie, wszystko co ty napisałem jest prawdą ;)

Chcesz moje ip po co ci ? 

Jak chcesz się na mnie wyżyć lub coś w tym stylu zapraszam na skype / teamspeak bądź pw tutaj nie musisz swoich żalów wypisywać nikogo to nie interesuje ;)

Pozdrawiam i myślę że nie będziesz oceniał więcej ludzi jak o nich nic nie wiesz

To że nie jestem pełnoletni to nie znaczy że nic nie potrafie oraz nic nie wiem ;)

Opublikowano

DraXinaPal - Weź nie udawaj takiego kozaka bo nim nie jesteś

2. Po co się odzywasz skoro ty też nic nie wiesz na ten temat ?

3. Niby z ciebie informatyk a z blue screenam'i sobie nie umiesz poradzić ? ( Hahahaha śmieszne :)<3 )

4. Kupiłeś nową kartę graficzną i nie wiesz co i jak ?? ( też to jest śmieszne )

W takim razie nie jesteś informatykiem dziecko mów co chcesz ale wychodzi całe twoje kłamstwo :) :)

Pozdrawiam Adrian :)

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

DraXinaPal - Weź nie udawaj takiego kozaka bo nim nie jesteś

2. Po co się odzywasz skoro ty też nic nie wiesz na ten temat ?

3. Niby z ciebie informatyk a z blue screenam'i sobie nie umiesz poradzić ? ( Hahahaha śmieszne :)<3 )

4. Kupiłeś nową kartę graficzną i nie wiesz co i jak ?? ( też to jest śmieszne )

W takim razie nie jesteś informatykiem dziecko mów co chcesz ale wychodzi całe twoje kłamstwo :) :)

Pozdrawiam Adrian :)

Hehe no widzisz zajmuje się oprogramowaniem ale składać komputerów oraz na kartach się nie znam ;)

Nie wiem co z kartą dlatego bo nigdy się o tym nie uczyłem także o blue screenach się też nie uczyłem ;)

Więc ty wyszedłeś na większego idiotę ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Hehe no widzisz zajmuje się oprogramowaniem ale składać komputerów oraz na kartach się nie znam ;)

Nie wiem co z kartą dlatego bo nigdy się o tym nie uczyłem także o blue screenach się też nie uczyłem ;)

Więc ty wyszedłeś na większego idiotę ;) Pozdrawiam

Szperając w antywirusie nazywasz się informatykiem ? WTF ??? Ty chyba mylisz pojęcia teraz informatyk - programista... Weź ty mały człowieczku wyjdź z tego forum.

1385681103-U843596.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...